- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VectorworksH
tag
UPPPP !
-
VectorworksH
tag
UP UP UP !
-
VectorworksH
tag
UPPPPP !
-
VectorworksH
tag
UPPP!
-
VectorworksH
tag
UPPPPP!!!
-
VectorworksH
tag
Na szóval tehát, ha valaki munkát szerez - a cég ahol dolgozik, ismerôs, stb... - annak természetesen honorálom az általam elvégzett munka után a fáradozássát.
S.O.S.
UPPPP! -
VectorworksH
tag
S.O.S. UPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!
-
realgames
csendes tag
UPPPP!
-
VectorworksH
tag
Megint csak egy kis UPPPP!
-
VectorworksH
tag
Nos hát amolyan UPP- ként feleleveníteném mit is vállalok.
mindenféle grafikai tervezést, és kivitelezést. Reklámügynökségnél dolgozom, de emberi megbeszélhetô árakon. Vállalok tervezni : teljes arculat, logo-embléma, szórólap, információs füzet, étlap, bemutató kiadványok. poháralátét, árlista, stb......
számomra úgy korrekt a dolog hogy a megtervezett és elfogadott ( minimum 3-4 kör színes print benne van ! ) anyagokat cd-n és printen átadva, igény szerint nyomdai elôkészítéssel is átadom. ezek után a tisztelt megrendelô dönt hogy másnál dolgoztatja-nyomatja ki vagy
nálam. Azaz sok minden megbeszélhetô.
Még egyszer köszönök minden segítséget ! -
VectorworksH
tag
nahh régen volt már UPPPPPPPPPPPP!
-
VectorworksH
tag
UPPPPP!
-
VectorworksH
tag
Hetvegi - het eleji UPPPP!
-
VectorworksH
tag
Up!
-
VectorworksH
tag
Up!
-
VectorworksH
tag
Meg mindig csak keresek, keresek......
Nem oriasi projectekre van szuksegem, csak kisebb munkakra, mert igy a munkam kozben is tudok az ugyfeleimre koncentralni. a munkahelyemen dolgozo tobbi embernel latom hogy rengeteg ceg keres nem nagy ugynoksegeket arculattervezesre, nos en pont az ilyen kisebb cegeket keresnem....mer tugye nalam egy Logo tervezes+arculatterv nem 300 ezerbe kerul mint mashol........
Szo mi szo tehat : tele vagyok 5letekkel , tele vagyok energiaval, tele vagyok lehetosegekkel, mar csak munkakkal szeretnek kicsit tele lenni.. -
VectorworksH
tag
Meg mindig keresek.....
UP! -
VectorworksH
tag
Big Upp!
-
VectorworksH
tag
Egy kedves érdeklôdô kérdésére válaszolva - mivel ez is fontos infó szerintem - az általam vállat munkák tartalmazzák a megfelelô speciális nyomdai elôkészítést ( levilágítás, Cromalin ) illetve a többszörös korrektúrákat. Vidéki megrendelés sem jelent akadályt!
Aki esetleg külsôsként tud munkát szererezni - tehát nem a saját részére, vagy cége részére - azt természetesen valamilyen módon honorálom. -
VectorworksH
tag
Nohát akkor pár hónapos kihagyás után ismételten aktív vagyok. Továbbra is várom az érdeklôdôket, megrendelôket.
Upp!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Palit 3070 Ti GamingPRO 8G
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest