Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pont a te blogbejegyzésed a bizonyíték arra hogy a parancssoros megoldás ugyan működik de kényelmetlen. Macrium Reflectel könnyű átméretezni sorrendet váltani menteni vagy bármit.

A Macrium egy Windowsos szoftver. (Ja, meg nem ingyenes.) Helyből nincs is min futtatnom :D

Amúgy tudom, hogy működik. Többször jártam már úgy ilyesmivel, hogy nem volt hajlandó megcsinálni, amit akartam, vagy el se indult. Az alacsony szintű dolgok pont erről szólnak. Nem kérdez, nem problémázik. Nyilván helyetted gondolkodni sem fog. Kényelmetlen? Ez szubjektív. Bepötyögöm, ott hagyom. A lényegi idő úgyis az, amíg átmászik a sok giga. (Adatmentéshez is jobban szeretek alacsony szintű dolgokat használni, ami nem akad ki hibás szektorokon, hanem pl. át tudja ugrani.)
    És igen, működik. Mindenen. Olyanon is, amin nem fut egy csillivilli GUI-s cucc.

Amúgy írtam fentebb, jó cucc a Macrium, Acronis True Image, Ghost, PartitionMagic. Ezek eszközök. Adott feladatra ha megfelel, akkor megoldod vele. (Mondjuk egy flash image összevágást nehéz lenne Macriummal, pláne utána felflashelni egy routerre, vagy akár futás közben lementeni egy Openwrt-s routerből a flasht, de ettől még nem szarozom le.)
    A dd is egy eszköz. Hogy mit használ az ember, az az ő dolga. Én dd-s megoldást írtam, mert azt szoktam használni. Peace.

@sergw : Á, ebbe már bele se megy az ember, hogy mire kikeresem hagyományos keresővel, amit akarok (már ha egyáltalán valaki leírta valahol) az vagy első találat, vagy akár hetekig szokott tartani.

Új hozzászólás Aktív témák