- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- leslieke farmerzsebe
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
predator00
tag
Sziasztok!
cert tesztben tudna valaki segíteni? -
alratar
addikt
Akkor el tudná nekem valaki magyarázni a GPRO GO --> Pit strategy tool működését?
Honnan tudom meg a fogyasztást, a gumi kopást stb.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
alratar
addikt
Sziasztok.
Játszik ezzel még valaki?
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
mrsza
csendes tag
Sziasztok!
Nyáron megkeresett valaki privátban és a neki írt üzenetet gondoltam kiteszem hátha másnak is hasznos infók vannak benne.
"Röviden összefoglalva, amit tanácsolok: Minél előbb csapatba kerülni, mert szezon végén némi extra pénzhez juthatsz.
Az üzemanyag fogyasztás autószintfüggő de még inkább motor szintjétől függ, szintenként 10-20 liter eltéréseket okozhat kb már amenyire emlékszem.
Most ugyan újrakezdtem, de net és idő hiányában, valamint mert csak szezonközben csatlakoztam és a többiek némi előnyt szereztek hozzámképest, jelenleg újra hanyagolom a játékot.
Kockázatokat javaslom emeld feljebb min 10-en legyen mindegyik, de pl olyan pályán ahol könnyű az előzés ott érdemes a védekezést és a támadást is magasabbra venni hogy gyorsabban átgázolj ellenfeleiden mert hiába a jó taktika ha beragadsz valaki mögé.
Én kockázatokra rookieban 10-35 ig javaslom esetleg jobb pilóta esetében mehet a 40 is.Pilóta Rookieban: legfontosabb a koncentráció ez legyen lehetőleg 100 felett. Utána a tapasztalat a második majd a tehetség és az erőnlét. Amire nincs szükség abszolút az a motíváció, mert azt majd megszerzi nálad . Jah és majd elfelejtettem, a kilók is fontosak: kövér pilóta nem jó pilóta, terheli a gumit és lassítja az autót. Ez annyira nem nagy hátrány egy jó pilóta esetében, de ha csak átlagos pilótát tudsz venni akkor érdemes figyelni már erre. A box taktikánál mindenképpen érdemes a box idejét nézni és hogy hány körből áll a verseny valamint hogy te milyen időt mész kb a gumikon, ezt egy két teszt kör után kb már megtudod saccolni. Pl.: hiába rövid a box utca és ezért csábító a 3-4 kiállás ha csak 5x körös a verseny és csak körönként pár tizeddel vagy gyorsabb a többieknél. + még hozzájön a az előzés könnyűsége. Pl lehet teszt körön gyors vagy de ha nehéz előzni akkor könnyen fent akadhatsz. Persze ha annyira jó vagy hogy top 3 ból indulsz és ki tudsz autózni egy boksz kiállást akkor lazán érdemes bevállalni.
Gyakorlatilag a végtelenségig lehetne írni a kombinációkat és a példákat , de most hirtelen ennyi jutott eszembe."
Kicsit fáradt voltam amikor írtam, de szerintem a lényeg lejön belőle.
Lassan hazamegyek és vége a mobilnetes időszaknak, így ha jön kérdés akkor majd remélhetőleg nem egy 3 hét múlva veszem észre.UI: Kockázatos részhez javításnak mondom haverom csinálta anno nagyon magas értéken és neki bejött már rookie-ban is(bár volt amikor rajtbalesetezett), de én többet szívtam vele szóval próbálkozó kedvűek megkockáztathatják.
Sok sikert mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
djsilas
tag
Csak nálam nem jön be a GPRO? :S
-
Démonka
újonc
Ez a szezon elúszott,de tanulván belölle a következő jobb kéne legyen,Am fejlesztettem én a pilótám,de mikor minuszba estem leesett mindene.Annak ellenére szerintem hozza a formáját.Még az üzemanyag kiszámolásával vannak gondok!!Azt kéne orvosolnom!!Köszönöm a hozzászólást!!
-
djsilas
tag
Már nem tom módosítani az előző hozzászólást, de nézd meg ezt pl:
http://www.gpro.net/hu/Standings.asp?Group=Rookie%20-%2078
Irina elég jól tolja neki...http://www.gpro.net/hu/MoneyLevels.asp?Group=Rookie%20-%2078&sort=pos
pedig csak 3-as autója vanhttp://www.gpro.net/hu/ManagerProfile.asp?IDM=189229
Viszont a pilótájának 109-es OA-ja van!Pénze viszont nincs túl sok, valszeg sokat járhatott tesztelni és sokat költhetett pilótára/személyzetre/épületekre
-
djsilas
tag
válasz TOTAL LOKI #689 üzenetére
Pfúú, apám! Tök jó csoportod van, én még ilyet nem láttam! Mind a 4 "feljutó" negatívban van, LoL!
Nem látjuk, hogy mi csinálsz, nem tudjuk mire költesz, így nem hiszem, hogy sokat tudnánk segíteni. Szerintem amúgy túl sokat és túl hamar fejleszthettél az autón (nem teljesen használtad ki az alkatrészeket), emiatt jöttek az anyagi gondok. Holott rookieban sokkal fontosabb egy jó pilóta, ami a Tiedre nem annyira igaz... Sőt, szerintem nagyon nem is foglalkozhattál a pilótáddal, korábban nagyobb OA-ja volt, mint most. -
Démonka
újonc
Sziaztok,arra lennék kíváncsi a most következő versenyhet mennyi üzemanyag szükséges!!
-
TOTAL LOKI
tag
Sziasztok!
Lenyomtam 1 teljes szezont. Annak a végén 11-dik lettem 21-ponttal.
Elkezdtem a második szezont, de valami nagyon nem megy. 4 futam ment le, de 1 pontot se szereztem eddig. Nem tudom hogy a pilóta a hibás, vagy én baltázok el mindig valamit.
Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni.Várom a válaszokat!
Köszönöm még1x.
Üdv,
F.Sanyihttp://gpro.net/hu/ManagerProfile.asp?IDM=207944
TL
-
-Jack-
újonc
Hello Srácok!
Már a 3. szezonomat nyomom a játékban, de még mindig kellene néhány adat. Remélem ti tudtok segíteni.
Az adatok amikre szükségem lenne:
-Pontos érték arra hogy szárazról esős beállításra mit kell változtatni.
-A hőmérséklet változás függvényében a beállítás eltolása.
-A páratartalom mennyire van hatással a gumikopásra és az üzemanyag fogyasztásra
-A hőmérséklet változás hogyan változtatja meg az üzemanyag fogyasztástRemélem tudtok segíteni. Előre is köszönöm.
-
joergie
őstag
Egyelőre úgy néz ki, hogy a 3adik csapat készülőben van, de nem most, mert most kezdtem újra, és még nem sikerült egy futamot sem elkezdeni, mindig lekésem a staff decisiont
Ennek folyamánya, hogy következő évadbna nem leszek amatőrben, ami feltétele a csapatalapításnak...[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Steel32
csendes tag
Sziasztok!
Ha valamelyik PH! csapatban lesz majd hely és felvétel, szívesen jelentkezem!
Előre is köszi!
-
Pá
addikt
Köszi szépen!
A magyar fórumra benézek, a csapathoz majd csak a következő szezonban csatlakoznék, mert addig sem akarom lehúzni.
Most az a tervem, hogy a hátralévő versenyeken tesztelgetek meg próbálgatok mindenfélét, az utolsó versenyen meg majd leigazolok egy tuti pilótát és a következő szezont nagy fölénnyel megnyerem a PH-s csapat dicsőségére.Majd még lesz egy rakás kérdésem egyébként, de akkor lehet, hogy azokkal majd a magyar fórumban zaklatlak titeket.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
ixtom
tag
Még simán válthatsz pilótát, "csak" a hátralévő fizetése felét bukod a kompenzációval. Ha nem drága, akkor még bőven belefér. (értsd: ha nem leszel emiatt egyből minuszban)
Pilóta, beállítás, autószint (és karakterisztika) is sokat számít. Szerintem a teljesítmény legjobban a pilótától függ Rookieban.
Ha gondolod, akkor csatlakozz a PH-s csapatunkhoz, küldj PM-et itt vagy a játékban. (szerintem megtalálsz )
A fórumunkon elég sok adat elérhető, és szívesen segítünk eligazodni. (amúgy a korábban linkelt külső magyar fórum is nagy segítség.) -
Pá
addikt
Igen, most már elolvastam milyen pilótám kéne legyen, de az a gond, hogy már csak azután miután leszerződtettem a mostani pilótámat a teljes szezonra. Persze most már nem tenném, de így nem tudok mit csinálni.
Igazából azt szerettem volna megtudni, hogy a gyenge pilóta ennyit számíthat (körönként 4-5mp-et), vagy máshol is kell keresni az okokat és ha igen hol? Hátha a többin még tudok segíteni, ha már a pilótával beragadtam.
-
joergie
őstag
Egyelőre annyit mondok, hogy a koncentráció nagyon alacsony, talán fentebb egyszer kétszer le lett írva milyen tulajdonságokkal bír egy győzni képes pilóta rookieban, illetve amatőrben.
koncentráció itt még azért fontosabb mint a talent, de 10-ről nem tudod elfogadható szintre felvinni egy évad alatt, szóval mindneképp pilótacserében kell gondolkodni.
Abból, hogy 3adik versenyen kezdtél, még jól is kijöhetsz, mert a többiek ugyanannyi zsével kezdtek, csak aki már sokat költött, hiába van erősebb verdája(ellensúlyozható pilótával és stratégiával), később spórolnia kell, neked annyira nem, de azért sosem árt odafigyelni a pénzügyekre, eléggé sarkalatos kérdése a játéknak.
Majd beírok többieknek, hogy nézegessék a ph topikot is, ne én segítsek inaktívkéntEgy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Pá
addikt
Sziasztok!
Két napja regeltem én is a játékban, elég sok minden van, ami még nem tiszta, de ami most a legégetőbb: piszok lassú vagyok. Az időmérőkön bő 5mp-cel maradok le a többiektől, szóval a második időmérő után kb 10mp a hátrányom.
A harmadik futamon kapcsolódtam be, de nem gondolom, hogy ennyi fejlesztettek a kocsijukon a többiek az első két futam alatt, szóval nem tudom miért vagyok ilyen lassú. A pilótámnak a tehetsége szinte maxon van, viszont a kitartás és koncentrációja kb 10. (ezeket sem tudtam mikre jók korábban)
A beállíátsokkal meg hiába játszom, próbálgattam asszimetrikus szárnyállást meg ilyeneket, de bármit csinálok csak kb 1-2 tizedes különbségek vannak, nekem viszont másodperceket kéne nyerni.Szóval mit csináljak, hogy ne legyek ennyire lassú?
Majd még lesz sok kérdésem ezután is, de egyelőre ez a legzavaróbb.[ Szerkesztve ]
-
ixtom
tag
Egyelőre elég szarul megy az 1-es számúnak . 5 emberrel nem könnyű sok pontot hozni.
Főleg hogy két újonccal egyelőre nincs kapcsolattartás. Ha nem kérdeznek, nem tudok segíteni.Készítgetek egy új fórumot, kicsit átrendezve, csak még az adatokat kéne feltölteni. Most nincs túl sok időm, talán a héten már lesz valami előrelépés.
(#670) Plokijuma és (#672) sas96:
Szívesen látunk új embereket, de mindenképpen írjatok nekem privit itt, vagy a játékban.
Üzenet nélkül nem veszek fel senkit. Ez másokra is vonatkozik!
mod: már megint szarakodik a netünk, pénteken alig tudtam bekvalizni, de megérte a 4. helyért
[ Szerkesztve ]
-
sas96
csendes tag
sziasztok GPRO Mesterek!!! :-)
tegnap regisztráltam a játékba és hát nagyon bejön ez a téma!! :-) már végigolvastam az első oldaltól az összes eddigi hozzászólást a topikban!! 1-2 dolgot ki is mentettem a GPRO-ban a jegyzetfüzetbe! :-) ha bevennétek én is szívesen csatlakoznék, mert látom nagyon jó a társaság!! :-) persze csak akkor ha nem baj hogy újonc vagyok! de gyorsan belejövök! :-) szeretem az ilyen manager játékokat :-) na hajrá mindenki!!
UI: a nickemmel ellentétben nem '96os születésű vagyok, hanem '88as!! :-)
-
lala1010
újonc
Sziasztok!!
kezdö vagyok segitséget szeretnék kérni!!!!
pl:mijen beállitások kellenek a Q1,Q2 , vwseny re
Elöre is KÖSZI!!!!!!!!! -
Plokijuma
aktív tag
Sziasztok! Nem rég kezdtem a játékot, szóval lehetséges, hogy lesznek majd hülye kérdéseim , de sebaj majd belejövök.
Viszont amiért ide írók, csapatot keresek magamnak. Jó PH-szokás szerint gondolom van PH-team, melyhez szívesen csatlakoznék, ha szívesen láttok egy zöldfülűt
-
joergie
őstag
hogy haladnak a csapatok? valami helyzetjelentést kérnék
-
djsilas
tag
Nem a Pál utcai fiúkból jött Ács Feri...
-
Benőke
őstag
Tagfelvétel van mindkét PH csapatban.
Jelentkezés bármilyen formában -
-
nepszter1
addikt
Nah vettem egy új pilótát kiváncsi vagyok mire képes utolsó helyről
-
nepszter1
addikt
összesen hány liter benzin kell a futamokra?
-
Benőke
őstag
Üdv mindenkinek.
Nos úgy áll a helyzetünk hogy az egyes PH csapatban is van egy szabad helyünk. Szóval PH -s managerek akik csapat nélkül versenyeznek vagy más csapatban vannak, és szeretnének ide csatlakozni azoktól várok PM -et. Itt vagy a GPRO -ban...
http://gpro.net/gb/ManagerProfile.asp?IDM=110391
-
joergie
őstag
úgy éreztem hogy kétszer fog elmenni. sorry
[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
Szervusztok! kész a kettes számú PH! csapat. itt csatlakozhattok: http://gpro.se/gb/TeamProfile.asp?TeamId=875
Úgy érdemes csinálni, hogy most még évadzárás előtt(utolsó verseny előtt), ha maradsz rookieban. Ha amatőrbe mész, akkor végülis mindegy, csak évad végén ne legyél negatívban.
-
joergie
őstag
válasz nyulzsiraf #653 üzenetére
Szervusz! jelentkezz nálam privátban gpro névvel, megcsinálom a második csapatot...
üdv joergieui: elnézést, hogy nem válaszoltunk, nem figyeljük mindig ezt a fórumot, van sajátja a PH!-s csapatnak
-
pinkel
csendes tag
sziasztok
az OA t mibol szamoljak ki ? koszi
es meg egy kerdes hogy al a PH 2. csapata
-
nyulzsiraf
újonc
Sziasztok!
Örömmel látom a fórumot 8 futamon vagyok túl, rám férne némi segítség. Az extra lágy gumi mennyi üzemanyaggal lesz jó Interlagosban? 60 litert saccoltam /jó sok boxkiállásom lesz Előre is köszi...
-
kvoaksz
csendes tag
Jó ez a gyerek 2. lett!
Igaz a benzint majdnem benéztem, nem is tudta befejezni a levezető kört, igaz így legalább volt miért izgulni a végén, de ha több benyával indulok akkor csak 3. vagyok!
A szárnybeállításnál én arra gondolnék mint laikus, hogy ha a fékerő előre van állítva akkor az első szárnyaknál kell kisebb leszorító erő ha pedig hátra akkor előre nagyobb!
Persze lehet, hogy pont fordítva igaz, de valamilyen összefüggésnek lennie kell.hajrá!
-
Benőke
őstag
Mario Kimball
Overall: 122
Concentration: 205
Talent: 140
Aggressiveness: 41
Experience: 94
Technical insight: 102
Stamina: 45
Charisma: 40
Motivation: 250
Weight(kg): 62
Age: 2718 szezon óta van náállam és az eszem ágában sincs lecserélni. Esőben nem élmenő, de az exp szépen növöget és jó kis pilóta ez na meg piszok olcsó Alig 300k volt mikor megvettem 62-63 volt talán az OA...
Abban a szezonban benyaltam 9 randomot 7 -et zsinórban az első 7 futamon és így is csport másodikként jutottam fel A24 -be...
Remélem ebben a szezonban most már egyel feljebb megyek megint Most már jó lesz annyira a pilóta hogy megkapaszkodjak Pro -ban is... Remélem
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós! PC , i7 10700 , RTX 3060 Ti , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Samsung Galaxy S24 +512GB, fekete 2027/02/28-ig garanciális
- iPhone 16 Pro Max 256gb, független,bontatlan
- Apple iPad Mini 7, Blue, 128Gb., Wifi, új, 2 év garival + Pencil 2, karcmentes
- Lenovo ThinkPad P51,15.6",FHD,i7-7700HQ,24GB DDR4,512GB SSD,M12000 4GB VGA,WIN10