Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Az emberek furák lettek
- Tomb Raider Remastered I-III
- A következő felhőd otthon lesz
- R5 5600 -> 7600X, kis kitérővel
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benőke
őstag
Ha csak 85km -t birt akkor hasonló talentes pilótával az 5 vagy 6 kiállás az az ESoft
A Box is hosszú 24 sec. Ez soknak számít a 20 alattiak a jók. 3 kiállás csak akkor jó ha über jó az autód és a pilótád is. a csapatban középmezőnyből ilyen taktikával csak a mezőny végére lehet kerülni...
[ Szerkesztve ]
-
Akos2110
aktív tag
eső lesz? (30-40%)
-
Benőke
őstag
Az enyémnek is 140 körül van most. A Talent akkor jó ha minimum 100 -as szint környékén van. Az alá nem annyira jó bemenni nagyon, kicsit lehet de a 49 -es megeszi az autót. Egyszer próbálkoztam 27 -es talents pilótával. a Konc nagyon magas volt, de a végére elfüstölt alatta az autó de így is 3 lett. Azóta is az a pilótának az egyetlen dogogós helyezése
-
Steel32
csendes tag
Végre megvettem a pilotát! 162 talent és 139 konc. 17 éves és csak 63 kg. Ha esetleg jövöre se jutok fel, nem baj, mert az overall 73, igy meg tudom tartani. Az elözö versenyen Q1-ben a 18.helyet autoztam, Q2-ben könyü köcsival lettem 15. Na ez az uj sráccal Q1-ben 5. hely, Q2-ben 70 liter benyával 6.hely (1-2 még az élbolybol nem futott idöméröt)!!!
-
Benőke
őstag
A Pilótádat könnyedén meg tudod tartani ha nincs 100 felett az overallja. Ugyanis szezon végére durván negatívba kell rántani az egyenleget, de előtte szerződést kell hoszabbítani vele. Ha verseny után is -15m alatt vagy a motivációja 0 lesz és beesik 85 alá az overallja. Másrészt a 162 -es talent jó. Arra edzed rendszeresen. De mielőtt feljutsz az amatőrbe min 30 -as stamina is kell hozzá... Persze 80 felett 100 körül lenne ideális de mire annyit edzed elfogy a pilótád Staminához a tesztelés is ad, de az sokba kerül szal óvatosan Nem az 1 misi a sok hanem hogy az autó is kopik rendesen tőlle... 200 as konc nagyon kívántatos. Azzal nagyon jó időket lehet menni még sz@r autóval is.
-
Benőke
őstag
MEgszereztem az első amatőrös pontomat mit pontomat. pontjaimat. Begyüjtöttem egy 4 helyet. Majd nem 3 lett belőlle, de így is elégedett vagyok. Maradok Amatőrben
-
Benőke
őstag
Hát azért vigyázz arra hogy amilyen autóval befejezed a szezont azzal kezded a következőt szóval nullára dowgradelni nem frankó dolog... Egy élhető L5 -ös szinten kell tartani a verdát... Sőtt esetleg az ucsó két versenyre is tartogathatod az ápgrédet, mert akkor efektíve még biztos h kibirja az utolsó 2 versenyt és a következő szezon első két versenyét is tutira a 3 -at már nem borítékolnám, az pálya függő..
-
PRODIGY95
csendes tag
Nemrég regisztráltam a gprora, és lenne egy néhány kérdésem...
Száraz pályás gumik közül melyiket érdemes használni?
A Q2ben sok vagy kevés benzinnel érdemes menni?
Elhamarkodtan leszerződtettem egy pilotát 5 futamra.Az overallja 85,de a többi adatot nem vettem figyelembe.Késöbb vettem észre h pl.Aggressiveness0,Stamina0,Concentration57...A következő alkalomkor vegyek egy jobb pilótát vagy inkább várjam meg amíg ennek lejár a szerződése?
Mire érdemes költeni a pénzünket, az autófejlesztésre,a pilótaedzésre vagy a tesztelésre?
Előre is köszi!!! -
Benőke
őstag
válasz PRODIGY95 #523 üzenetére
Első körben ajánlott olvasni sokat. Newbie guide, FAQ, Game Rules
Gumik közűl majd ki kell tapasztalnod h neked melyik gumi milyen hőmérséklet melett mit tud, persze ez pilóta függő még... Pontosabban talent függő előssorban és ezen felül még a riszktől is függ.
A kezeteknél ha jól emlékszem alapból kapsz egy pilótát. A pilóta sokmindent meghatározhat rúkiban. Konkrétan az a győzelem ill feljutás kulcsa. NEm kell elkapkodni érdemes legalább egy teljes szezont rúkiban végig szenvedni, és közben összegyüjteni minden adatot. Alapvetően nem az Overall a lényeg hanem a következő tulajdonságok és a következő sorrendben. Koncentrácó, Talent, Stamina. Overall nem fontos. Érdemes egy olcsó szemtelenül keveset kérő de hihhetetlenül talentes piklótát keresni, és az sem baj haemellé fiatal az nem baj ha 50-60 körüli az overallja. Koncentrációra edzeni 200 fölé tornászni a koncot majd amatőrbe jutás előtt staminát adagolni neki kövéren...
tesztelni nem annyira érdemes rúkiban főlleg... A szezon elején első 5-6-7 versenyen nem is érdemes az autót fejleszteni csak utánna. persze az autó alkatrészeit cserélgetni kell nehogy elkopjanak. A pilótát akkor érdemes edzeni ha tuti megtartod hoszabb távon. Egyébként meg nagyon spórolni kell, ha költekezel akkor oda a pénzed és kész... -
joergie
őstag
Na gyerekek, most úgy néz ki újracsinálom, lemegyek rookie-ba, de most még amateur vagyok, szóval tudok csinálni csapatot. Nagyon gyorsan el kéne dönteni hogy legyen e PH! Team. el kéne dönteni a nevét, hogy egyáltalán kell e, és ki kíván benne részt venni. mindenkinek írok egy levelet, aki írt a topikba. ugyanazt kapja mindenki, aztán lehet válaszoglatni. jó lenne hétfő estig lezavarni, mert most van 5,4 milkám, de ha megyek vissza amatőrbe, akkor pilótát kell vennem amíg magas az overallom, és le kell vinnem -15millióra(hogy lemenjen az overallja 85 alá-motiváció vesztéssel), ami nem lesz egyszerű.
Ja igen, és kérnék mindenkit, hogy ide, vagy nekem privátba linkelje be a gpro profiloldalát, így:
http://gpro.se/ManagerProfile.asp?IDM=48554Más. a suportnál nézzétek meg van e ingyen 6 versenyre supportlehetőségetek, nekem van.
[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
joergie
őstag
Nah. Manuálisan végignéztem, ennyi embert találtam. Az aktívabbakat természetesen szívesebben látom, meg a több tapasztalattal bírókat, de persze csak a PH! tagság lenne a feltétele a csapattagságnak. Itt vannak azok akiket találtam, és küldtem nekik privit:
Dopebob
Benőke
Steel32
sh4d0w
fradigeri
joey16
kvoaksz
ixtom
Akos2110
dandemate
mrsza
hamilton30
!MárkóÓó!
mutu18
apacs78
IreN!CuS
Deathjay^
zskrisz
lesliemagpieJa igen, és ugyebár csak 10 ember fér be a csapatba, tehát 9+én , úgyhogy ha sokan lennénk, akkor kell csinálni egy akadémiát, vagy kettes számú csapatot.(most nézem, ez pont 10+9 ember, tehát 2 csapat kijönne, ha mindenki csatlakozna, de nem feltételezem hogy mindenki játszik még vele )
Aki már nem tolja a játékot, kérem vegye tárgytalannak a dolgot. Köszi
[ Szerkesztve ]
-
ixtom
tag
Írtam privit!
Névvel kapcsolatban: nekem inkább a Prohardver Team tetszik, de ha a másik csapat lehet PH! Team, akkor meg is van oldva a dolog.
PH-ra mostanában nem sokat járok, de GPRO-t tolom rendesen, csak ez a szezon marha szar lett...
Azért a Hungaroringen szerzett 3. helynek örülök. -
joergie
őstag
válasz Deathjay^ #528 üzenetére
Szóval azt írtam mindenkinek priviben hogy négyen vagyunk, de a csatlakozók vannak négyen, és nem is négyen, hanem öten, mert DeathJay kollegát kihagytam. viszont mindenki csak kövi szezontól csatlakozna, nem probléma. tehát egyelőre 5+1 a felállás, az már egész jó
Névvel kapcsolatban Prohardver! Team vagy PROHARDVER! Team lesz a vége. de lehet nem engedik a nagybetűt, úgyhogy tiszta sor. aztán ha sokan leszünk lehet mobilarena meg gamepod meg ilyesmiEgy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
joergie
őstag
Rendicsek. Ketten jelezték, hogy ők még ebben a szezonban kívánnak csatlakozni, nekik várom a jelentkezésüket, már6+1en vagyunk
Készen van a csapat. PROHARDVER! Team néven. Előre is elnézést kérek a sietséges megalakulás miatt, így jött ki nekem, persze az anyagi része miatt.
-
Akos2110
aktív tag
Valaki le tudná írni szezon végén milyen módszerrel lehet 85 alá csökkenteni a pilótát? tudom motivációcsökkentés de hogyan? hátralevő 2 verseny elég lesz? mai versenyre beraktam mindenesetre a 100 as risket és minusz 30 millába vagyok
-
Akos2110
aktív tag
Százas riskel első kanyart nem tudtam bevenni Ja és ki is estem
[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
válasz Akos2110 #532 üzenetére
elvileg már -15milliótól nullára kéne csökkennie a motivációnak. 100as risktől talán mehet fel az agresszivitás. amiből veszteni lehet, az a stamina, agresszivitás és motiváció. többiből csak season resetnél lehet veszteni. vagyos concból, tech insightból meg talán charismából, de aban se agyok biztos. sulyból is lehet, de az nem számít bele az overallba. meg a korból se lehet veszteni xD
megvettem a 97es OA-u pilótát, és lemenet 78ra(220 motiváció vesztés). szóval még a 103-as oa-os pilóta is belefért volna.Aki eddig bennvan:
Akos2110
blaselinux
ixtom
bratyka(folyamatban)
többiek:
Benőke
sh4d0w
Deathjay^
DopeBobHa valakit kihagytam feltétlen szóljatok!!
[ Szerkesztve ]
-
Deathjay^
tag
Tegnap sikerült a szezon kupában 2.szor is legyőznöm ellenfelem a döntőben. Úgyhogy a harmadik futamon bármi lehet, max 2-1 lesz
xbox ONE gamertag: DeathzOor
-
joergie
őstag
Üdvözlet! Csapatnévvel kapcsolatban el lett sietve a dolog. Megkérdeztem Parcit, és valahogy úgy kéne kombinálni a csapatnevet, hogy kiderüljön belőle, hogy ez nem egy hivatalos PH! szervezésű csapat, hanem "PH! fan" dolog. Várom a javaslatokat.
-
Benőke
őstag
Nahh csatlakozásomat kérelmezem a PH tímhez
Első verseny montecarlo. Esőben!!! nahh érdekes lesz
A gumik nem válzoztak tulajdonságot illetően csak azoknál amik mater/Pro/ és elit managereket érinti Rúki amatőr pilótákat nem... Pipipipipiprelli tulajdonságai megyegyeznek a tavajival...
-
blaselinux
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérem, hátha valaki tudja a választ.
Van egy pilótám aki jelenleg 75-ös overallal rendelkezik, úgy hogy a motivációja 0-a. Szóval igencsak esélyes, hogy 85 fölé kerül az OA. 2 versenyig van még szerződése, de már hosszabbítottam vele újabb 17 versenyre. A kérdésem az, hogy a szerződéshosszabbításnál fontos a 85 alatti overall, vagy szerződés váltásnál is alatta kellene lennem? Természetesen Rookie-ban vagyok.
http://linuxegyszeruen.hu | http://blaselinux.hogyan.org
-
sh4d0w
félisten
joergie, kaptál privátot.
https://www.coreinfinity.tech
-
joergie
őstag
válasz blaselinux #541 üzenetére
JJJa.
Bővebben: hát persze! csak hosszabbításnál számít. szóval ha fölé mész az nem gáz. csak rookieban(és csak és kizárólag rookieban) számít évad elején a pilóta overallja, meg amikor hosszabítani akarsz. évadközben mindegy.
BAKKER amúgy. season reset pilótára nézve: +5kg -8stamina , 2 agr meg 7 stamina pluszba. de a staminaveszés meg súlyplusz az mellbevágott.
Meg kéne beszélni milyen csatornán szeretnétek megbeszélni a dolgokat. elég sok a lehetőség...valaki amúgy még hiányzik. nemtudom ki, de 1 ember biztosan. eg Dopebob válaszára várok...
JA igen. nagyon villámgyorsan van 7 napunk eldönteni, mi legyen a csapat neve... nekem a fórum team nem tetszik,mert az gagyi, szerintem. bár nincs jobb ötletem, szóval jogomban sem áll leszólni. de valami frapánsabb, vagy jobban hangzó kéne.
[ Szerkesztve ]
-
blaselinux
csendes tag
Szóval, amikor életbe lép a hosszabbítás, akkor már nem érdekes, hogy mekkora az Overall?
Szóval a hosszabbítást megkötöttem vele, csak még nem lépett életbe (csak 2 verseny múlva fog), ha a hosszabbítás érvénybelépésénél már 85 feletti, akkor még nálam marad a pilóta?Számomra az jött le a válaszodból, hogy nem lesz probléma vele, de Benőke elbizonytalanított.
[ Szerkesztve ]
http://linuxegyszeruen.hu | http://blaselinux.hogyan.org
-
Benőke
őstag
A csapat név nekem mindegy. Az a legkisebb de pölö lehetne "First PH Team" vagy akármi... "Non official PH team"
A csatorna is lehet bármi de valami fórum kéne. Akár a Free fórumon is csinálhatunk egy saját fórumot vagy bárhol máshol ahova szükséges a regisztráció és le lehet korlátozni a vendégek látogatását, vagy regelünk egy free oldalon és feltolunk egy ingyenes PHPBB fórum motrot... Azt úgy álítgatjuk ahogy akarjuk... E-mail -es meg MSN -es kapcsolat tartás nem frankó mert visszakeresni gyakorlatilag lehetetlen és bonyolult lenne ha vissza akarunk valamit nézni. Ill ha valaki épp nem elérhető akkor MSN nem is működik...
Ja igen pilóta nállam is változott -7 stamina + 5 konc + 4 kg -5 agr -20 motiv oa -3 (101 ről 98)
Erre edzettem egy kis fitnesst - 10 motiv -1 kg + 2 stamina
Majd meghoszabítottam a szerződését és most maxra ugrott a motiv ujra 101 -es[ Szerkesztve ]
-
Benőke
őstag
válasz blaselinux #544 üzenetére
Mér kell mindent rám kenni?
-
blaselinux
csendes tag
válasz blaselinux #544 üzenetére
Közben megtaláltam a Gpro-n a választ a kérdésemre, idézem itt is, hátha valaki hasonló cipőben jár mint én. Íme:
K: A pilóta összesített képessége a limit felett van, de szeretném meghosszabbítani a kontraktusát, hogyan tehetem meg?
V: Sehogy – legközelebb -, ha hosszabb távra tervezel, amint a pilótád megköti a 17 versenyre szóló szerződését, azonnal köss vele 1 újabbat ismét 17 versenyre. Így legalább 34 versenyen neked dolgozik.K: Mikor hagy el a pilótám?
V: Ha lejár a szerződése (szerződtess újat!) vagy alacsonyabb osztályba kerülsz és az osztálylimit feletti pilótád van.http://linuxegyszeruen.hu | http://blaselinux.hogyan.org
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Path of Exile (ARPG)
- Windows 11
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Magic: The Gathering Arena
- Minden ami hőszivattyú
- További aktív témák...
- Rockrider St520
- Új 2K Gamer PC Intel i5 13400F/RTX 2070 Super 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Gamer PC Intel i5 13400F/RTX 2070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/750W 2-3 Év Gar
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -35% Bivaly i5-13500H 6Mag 16GB/512GB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest