Hirdetés
- Puzzle-k. Hogy ejted ki?
- Tomb Raider Remastered I-III
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Az emberek furák lettek
- A következő felhőd otthon lesz
- R5 5600 -> 7600X, kis kitérővel
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fradigeri
újonc
Sziasztok!!
Nem rég kezdtem a játékot és sztem nagyon fasza.
Van valakinek valami tuti beálítása? -
joey16
csendes tag
Kérdés.
Ha mondjuk 60 körös versenyen két autó közt 1mp a különbség körönként, ugyanezek közt egy 40 körösön arányosan nő 1,5mp-re? Magyarul. Egy kevesebb körszámú versenyen is ki lehet-e autózni egy plusz kiállást?
Joergie, mrsza, Benőke, bárki ??????????
[ Szerkesztve ]
"behind the wheel" dm
-
joergie
őstag
ki. kivan a tököm elfüstölt ez a rohadék, pedig dobogóközelbe voltam. 5 pont huss. pedig kell minden nyomorult pont. meg közben jönnek fel a többiek...nem lesz ez így jó.
megmondom neked, nincs két ugyanolyan karakterű pálya egyik 40, másik 70 körrel, úgyhogy ezt sose tudod megtudni. egyik pálya pont passzol a kocsi karakteréhez, másik nem. ennyi.
[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
DopeBob
addikt
Nem tudom kirúgni az összes szerelőt?!?!?! 43mp box... többieknek 21-25. Ja és most még nem is volt gond a kocsival... kb nesze itt egy púp...
MZ/X
-
joey16
csendes tag
ennyit a jó kis esős futamról. ,de a pont az pont.
"behind the wheel" dm
-
sh4d0w
félisten
Ha még egy körig tart a verseny, enyém a 2. hely... így csak a 3. Ez sem rossz.
https://www.coreinfinity.tech
-
joey16
csendes tag
mit mond nektek, Monte Carlo eső jóslata?
"behind the wheel" dm
-
-
kvoaksz
csendes tag
162-es hozzászólás!
joergie
(fanatikus tag)Kaptok egy ilyet dicsak.
Tehát ha száraz gumival van az egyik, akkor ennyit kell változtatni, hogy esős beálítottságú legyen az autó: +100 +100 -100 +50 -100 -100
Jelen esetünkben fordítva kell eljárni Q1 és Q2 viszonylatban. Remélem nem késői az információ
Ezt pl érdemes betenni a personal notebookba(gpro oldal jobb alján keressétek). -
DopeBob
addikt
Eső vagy nem eső, ez itt a kérdés
MZ/X
-
joey16
csendes tag
Egy kicsi ebből is, és abból is.
Mindenkinek sok szerencsét és jó futamot!
"behind the wheel" dm
-
DopeBob
addikt
Kezd unalmas lenni... 5-ös riskekkel megyek, a kocsin az alkatrészek 0% és 10% között voltak, és már FÜSTÖL!!! 3. versenyem megy el ezen, lassan a feljutás is
MZ/X
-
ixtom
tag
Erre azt mondom, hogy kiszámoltam
(na jó, talán egy pici szerencse is kellett... a helyezéshez meg főleg )
[ Szerkesztve ]
-
Benőke
őstag
kaptam egy újabb randomot a Chassis meghalt, végig ment de azt monda a pilóta h így nehéz vezetni. Sikerült egy előkelő 12 helyet bekaszírolnom. 9 versenyből 8 random.
-
DopeBob
addikt
Nekem valamiért nagyon kopnak az alkatrészek, most megúsztam, de az előző három versenyen füstölés volt... most még pont volt annyi pénzem, hogy meg tudom javítani a kocsit, de a következő után nem tudom mi lesz... most olyan $200.000-van pedig igazán nem költök semmire, eddig 1x teszteltem oszt annyi
MZ/X
-
Benőke
őstag
200K Húhhúú Hát spórolni kell keményen. Ha fel akarsz jutni sok lóvé kell Mire ment el a pénzed? Nem kell minden verseny előtt mindenből újat venni. 8-9 milliónál versenyenként nem jön több bevétel. Szóval 2 versenyenként ha újj gépet veszel az ne legyen több 16-18 misinél Épületekre meg feleslegesen ne költsél egy vasat sem. Tesztelni jó lenne érdemes is lenne csak olyan magas a versenyenkénti kopás h egyszerűen max egy verseny és max egy teszte fér bele idén. Az meg zúzós. Próbáltam is 16 misim bánta pedig most bőven 40 misi felett lennék ha nem teszteltem volna de így "csak" 29 van Van még hátra pár verseny el is fog addig fogyni szépen a nagy része ennek is mire L3 és L4 -es lesz a verda. L4 -es autót itt ugyanis megspórolt pénzből lehet venni mert egyébként annyi bevétel nem igen van Mondjuk már most is van L4 -es alkatrészem amelett hogy egy csomó minden még L2 -es
-
DopeBob
addikt
Volt olyan, hogy a vadi új motorm 9x%os lett egy verseny alatt. Ugyan ez váltóval, ezek nem olcsó cuccok Tesztelni akkor szoktam ha 80% körül van az alkatrészek nagy része, akkor versenyen már félek elindulni velük, pár teszt kört lenyomok inkább.
Pit stop training centert huztam fel, meg a kocsit javítgatom, valamiért nagyon nagyon romlik lvl2 és lvl4 közötti cuccok vannak rajta, illetve talán egy lvl5-ös, de csak valami nagyon olcsó fajta
Érdemes 3 kiállással menni a köv versenyen? Úgy vettem észre, könnyű autóval nagyon gyors a pilótám, itt meg elvileg könnyű lesz előzni
MZ/X
-
Benőke
őstag
Hát E soft gumival 4 kiállás kell Soft Gumival 3 mediumal 2 hard gumival talán megy az 1 kiállás de ez utóbbi elvetendő. Vagy Soft vagy Medium. Mi a Medium melett voksoltunk ugyanis az E soft és a Medium között összesen 3 tized van Így soha nem autózod ki Softal sem az egy kiállás miatti hátrányodat csak disznó gyors pilótával.
-
ixtom
tag
Esoft szerintem kb. 60-65 km-et bír, Soft 75-80-at, Medium 100-110, Hard 130-140. Ezek a mostani tesztpályán mért (Mexico City) tesztértékekből jöttek ki az én pilótámmal (35 és 41fokon). Sajnos azt nem tudom, hogy ehhez képest az osztrák pálya mennyivel eszi jobban/kevésbé a gumit.
Én is Med 2-őn megyek. Remélem megint lesz pontszerzés, de végülis most tökmindegy mert ezen a futamon két szponzor is fizet majd .
-
DopeBob
addikt
GPRO fórumról nem tudom, hogy vonatkozik e valakire:
Athos Nemes Amateur - 30
Joey Barabas Rookie - 155
Földi Jácint Rookie - 48
Krisz Kusz Rookie - 14
Krisz Pallagi Rookie - 182
Dani Orban Rookie - 111
Broaf Péter Rookie - 11
Richard Kolompar Rookie - 119
Andrew Rusznyak Rookie - 76
Szebasztián Gordán Rookie - 31
Adam Shepard Rookie - 125
Dereck Sasshen Rookie - 87
Subi Levi Amateur - 1
Björn Thorkasberg Rookie - 223
Jorge Sedelli Amateur - 14
Tim Jones Amateur - 15
Adam Blazevic Rookie - 26
Anderson Christoph Rookie - 87
Peter Fox Rookie - 159
Kereeczi Marci Rookie - 192
Zoli Durko Rookie - 201
Alamizsna Jakab Rookie - 203
Joseph Gál Rookie - 219
Johnny LeeKérem a fenti nick-ek tulajait, hogy NAGYON gyorsan olvassák át a szabályzatot és javítsák ki megfelelőre a nevüket VAGY felém illetve Árnyékos barátunk felé tegyenek meg valami "indoklás"félét...
Ugyanis napfényt nem szerető barátunk állati hisztisnek tűnt:-(
Mondjuk pár névvel nem értem mi baja...
MZ/X
-
kvoaksz
csendes tag
Rajta vagyok a listán!
Jó verseny volt, nagyon jó volt a taktika, 5 mp-s hátrányból a boxkiállásnáll megautóztam az 0,5 mp-s előnyt amivel 3. lehettem volna(12 körrel a vége előtt) de a következő körben már megint kint voltam, technikai problémával, ja és a boxban míg várakoztam leszívtak!!! egy kis benyát a fiúk a következő kiállásnak megfelelően ez nem semmi!!!
(ja, megírtam a srácnak a nevem k-val erre most kijavította c-re! , vagy nem tetszett neki, vagy nem ismeri a ctrl c, ctrl v-t, bár elütni is elég nehéz lehetet)
-
DopeBob
addikt
Én elég "aljas" taktikával mentem. Eltolt két kiállás 18-42 körökre időzítve, így sikerült az első helyről rajtolnom, risk-nek meg beállítottam 40-et a védekezésre, 1 gyerek megelőzött a célnál a többiek vonatoztak Be is jött meglett a 2. győzelem
MZ/X
-
Benőke
őstag
Most egy kiálásal mentem és elég tekintélyes előnyel nyertem is (40 sec). 6 Deci benyám maradt a végére a Taktika abszolútte bejöt Vonatoztam a végéig a forgalomban míg nem szépen kiáltak előllem ahogy illik a végére
-
DopeBob
addikt
65%-os váltóval még el lehet indulni? Nagyon nincs pénzem fejleszteni a kocsit
MZ/X
-
ixtom
tag
Nálam 22-25% a váltó kopása, szóval beleférhet füstölés nélkül.
Szerintem utsó körökben azért számíts lassulásra, meg persze a random miatt korábban is jöhet a füstölés .Ha nagyon nincs pénz, akkor inkább spórolj. Én most rengeteget elcsesztem eddig a 8 tesztre, de még pozitív az egyenleg . (Csak kíváncsi vagyok. Tudom, hogy nem egészen éri meg tesztelni a sok kopás -> alkatrészcsere miatt)
-
Benőke
őstag
-
Benőke
őstag
Hát Rúúúkiban nem annyira éri meg tesztelni, fentebbb már hasznosabb. A Pilótád Staminája nőtt? Én egyszer teszteltem ugyan de a Stamina csak stagnált aztán csókolom. 0 maradt a teszt után is. Illetve sok épület kell hogy mondjuk a teszt pontok ne veszenek el a semmibe mire az autódig eljut.
-
ixtom
tag
Igen tudom, hogy nem éri meg, de ezt írtam is. Leginkább a pilóta miatt tesztelek. A pilótára és a csapatra is ráfér
Az érdekel, hogy mikor nő a driver experience és a tech. insight. Eddig az a tapasztalatom ennél a pilótánál, hogy akármit csinálok az exp. csak 2-3 teszt után nő, a TI pedig folyamatosan. Sőt, volt hogy utóbbira kettőt kapott. (A futamon szerzett értéket nem számolom bele!).Most öt értékkel nő a stamina tesztenként. A lényeg hogy használd ki a 100 kört, legfeljebb csak néhány kör maradjon ki (pl. hamarabb elkopik a gumi, vagy kifogy a benzin)
A kocsira kapott tesztpontok nálam most 11-8-12 (ebből már egyszer csökkent egyet az utsó két érték), de többet kapnék ha sokszor nem a beállítással szórakoznék.Bár javulok, de most nem elsődleges szempont az összesített jó helyezés. Majd a következő szezonban.
-
joergie
őstag
Nahát helló újra, rég jártam itt. Én lemondtam erről az évadról, majd a következőt megnyomom, pilótán is van mit csiszolni, pénzügyileg se állok úgy. szóval én most takarékon kattogok )
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
DopeBob
addikt
Nekem még 10 pont kell és megvan a feljutás amatőrbe, ha a következő versenyen sikerül villantanom, akkor utána valahogy elvegetálok gyűjtöm a pénzt majd ezerrel
MZ/X
-
DopeBob
addikt
92%-os első szárnyal van esélyem befejezni egy versenyt? Risk az 0 biztos ami biztos Ha a maradék 3 versenyen 1 pontot szerzek már megvan a feljutás, úgyhogy nem nagyon akarok a kocsira költeni :/
MZ/X
-
ixtom
tag
Ejjj, risk miatt többet fogyasztott a kocsi mint ahogy számoltam, így 3. helyett 6. lettem. Múltkor a gumikopás volt necces, 2. helyen voltam, utsó körben megelőztek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Scif-fi és fantasy egyvelege lesz a Split Fiction
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 4
- Router gondok
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- HP Pavilion x360 14-dy Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i7-1195G7 16/512 FHD IPS
- Rockrider St520
- Új 2K Gamer PC Intel i5 13400F/RTX 2070 Super 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Gamer PC Intel i5 13400F/RTX 2070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/750W 2-3 Év Gar
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest