- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- leslieke farmerzsebe
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DopeBob
addikt
Következő versenyen 3 fok?
Esőre ki mit tippel? :S
MZ/X
-
Benőke
őstag
Mostanában mindenkinek elszáll az autója és ultra magas alkatrész kopása van? Mert még egy egészséges versenyt sem sikerült végig futni hiába volt minden alkatrész vacsi újj elfüstöltek... Ha volt risk ha nem...
-
joey16
csendes tag
én is 70 literrel megyek, az nekem 22 kör.
"behind the wheel" dm
-
DopeBob
addikt
hát, a esoft talán pont jó lett volna 3kiállásra (kb 20 kört bír nálam) de mivel mindenképpen pole-ból akartam indulni, így 50L volt a kezdeti benzin mennyiség és utána 3x70. 16. körben volt az első kiállás, és most ugy néz ki, 3 körrel a vége előtt lesz egy 4. Talán ha 1-2 fokot hül az idő az megment
MZ/X
-
joey16
csendes tag
Imádom a lengyel futamot!!! Minden úgy alakult, ahogy számoltam vele. Működött a taktikám. A dobogó volt a cél, de még a szerencse is velem volt. Meg van az idei szezon első futamgyőzelme!!! Remélem tartós marad a fórmám!
Gratula minden pontszerzőnek!Következő verseny: 3kiállás soft-tal? Vélemények………
"behind the wheel" dm
-
kvoaksz
csendes tag
Időjósnak nem megyek!
Arról nem is beszélve, hogy esőre számítottam ennek ellenére elfelejtettem esős gumira állítani a startnál a verdát, csak lestem amikor az első kör végén az 5. induló pozicíóból a 13.-ra estem vissza! Szerencsére a taktikám nem vált be így elállt az eső, szar egy verseny volt, de a 3. helyre valahogy sikerült feljönni hála rossz taktikámnak!
Most meg pole-ban vagyok egyenlőre, remélem így marad mert ez lenne az első!
A végén még feljutok!ja, most nézem, hogy az eddig rookie-ban kvalifikált 2700-ból a 63. legjobb összetett időt mentem!
[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
uff bakker mekkora mázlim volt. beállítottam kezdőguminak az esőset, de esőben a soft ottmaradt, mert alapból arra állítom, ha nincs esély az esőre.
Szóval ha végig esik, nagyon megszívtam volna. viszont lehet a második helyet buktam miatta, de annyi baj legyen, a dobogó megvolt. mindenki extrasofton nyomult. nagyon bejött a soft választása. jó lenne még kevesebb hibával menni. egyelőre úgy tűnik évad végén max egy 4edik hely lesz fogható, de az igen.
Nehezebb már amatőrben is, mint 3-4 évaddal ezelőtt. de azért nem adom felEgy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
DopeBob
addikt
Egy valami van ami hihetetlen módon idegesít, ez pedig a boxkiállás... ez a pilótától függ? 20as pit stop centerrel a mezőny leglassabbja, +10mp/kiállás... nagyon nem lesz ez így jó
MZ/X
-
Benőke
őstag
Hát én arra számolok h eláll az eső aztán ujra elkezd esni majd a végén valamikor ujra elállhat, de ha nem áll el az sem baj mert eltolt 2 kiálláson vagyok, aztán ha eláll a kkor meg 3 kiálláson leszek. Kevés benyával megyek fél esős fél száraz beálítással. Meglátjuk mi lesz belőlle.
Az lenne a nagy szívatás ha végig száraz verseny lenne...Viszont magas riszkel fogok menni hogy nyomja neki mint süket a csengőt.
[ Szerkesztve ]
-
DopeBob
addikt
Izgulós lesz Rookie 113-ban vagyok, előző szezon közepén kapcsolódtam be kb. Vannak ismerős arcok elég jól tolják tapasztalatuk is nagyobb. Most a 2. versenyen szerencsém volt úgyhogy jelenleg így néz ki hogy 1st 22pt 2s 21pt 3th 18 pt
Elég szoros sok hiba nem fér bele szerintem
MZ/X
-
-
DopeBob
addikt
Mennyire vagytok benne biztosak, hogy végig eső lesz? Én 60L-el kvalifikáltam magam, de végig esni fog akkor az első kiállásnál tankolok 180L-t és helo.
Én inkább azzal számoltam hogy az első pár körben majd eláll, utána pedig újra elkezd esni .) Vagy ez nagyon vad?
MZ/X
-
Benőke
őstag
Ha valakinek van tuti nyerő taktikája a következő futamra az ne fogja vissza magát
-
-
-
DopeBob
addikt
A következő versenyt nézegette már valaki? Q2 és a Start esős és rögtön az elején el fog állni? Érdemes száraz gumival menni, vagy 1 kört mindenképpen esni fog? A nagyon változó időjárás miatt jobb lesz a 2 vagy 3 kiállásos taktika?
MZ/X
-
DopeBob
addikt
Hát még azért van mit tanulni, most medium gumit választottam és 2 kiállást de nagyon benéztem. Soft is jó lett volna
MZ/X
-
-
joergie
őstag
érdemes tartalékolni, de ne a kocsin spórolj, annak 3-4-5re fel kell menni, hogy pontokat tudj szerezni amatőrben.
mondanám hogy tesztelj,de ahhoz épületeket kellene venni, hogy értelme is legyen. sok pro és kontra van a teszt mellett, ez igazából a Te döntésed. staffot esetleg érdemes edzeni.Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
DopeBob
addikt
Érdemes valamire elkölteni a pénzemet? 40M körül járok most Rookie-ban. Pilótát minden verseny után tréningezem másra nem költök. Van amire megéri? Tesztre esetleg? Szerintem a feljutással nem lesz gond ebben a szezonban, érdemes már most a következőre tartalékolni?
MZ/X
-
joergie
őstag
grat a jól teljesítőknek.
Igen, soft/2 volt az ideális megoldás, bár voltak jópáran esoft/3on. Én most med/1el megyek, nem akarom hogy feltartsanak, kellenek a pontok. bár még nem tudom mennyi a különbség med/esoft/soft között, nem hiszem hogy megváltozna a döntésem.Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Benőke
őstag
Rossz hírem van. Pont elég volt még úgy is hogy riszkel mentem. Ugyanis Softal mentem 2 kiállásal, és csak azért lettem 4 mert elszált a fékem az ucsó 12 körre és vissza estem a 2 helyről...
Másik pilóta kell de olyan a tülekedés... Komolyan belicitálnak olyanra is ahol már vannak vagy 10 -en de nem baj. Direkte kiszemeltem egy pilótát hát jött is egy okostojás és licitált is... Viszont az nem jó ha nincs talentje az emberkének egyszerűen megeszi az autót... Pedig a koncentrációja jó -
joey16
csendes tag
srácok,
mi a helyzet a mai gumikopással? nekem úgy rémlik, hogy az a high kicsit túlzás volt az utolsó singapore-i versenyen is. a médium gumi 136km-t bírt.
vélemények 2 kiálláshoz? soft vagy medium?"behind the wheel" dm
-
-
-
DopeBob
addikt
Ő most a "szerencsés" kicsit talán kövér
Mire érdemes tréningeznem? Most az utolsó kettő az a koncentrációt fejlesztette
Overall: 89
Concentration: 142
Talent: 135
Aggressiveness: 21
Experience: 54
Technical insight: 56
Stamina: 20
Charisma: 98
Motivation: 166
Weight(kg): 90
-
-
DopeBob
addikt
A motor kopás minek a függvénye? Alacsony riskeket állítottam be (5-10 max) és a lvl1es motor most 38%-on van
MZ/X
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós! PC , i7 10700 , RTX 3060 Ti , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Samsung Galaxy S24 +512GB, fekete 2027/02/28-ig garanciális
- iPhone 16 Pro Max 256gb, független,bontatlan
- Apple iPad Mini 7, Blue, 128Gb., Wifi, új, 2 év garival + Pencil 2, karcmentes
- Lenovo ThinkPad P51,15.6",FHD,i7-7700HQ,24GB DDR4,512GB SSD,M12000 4GB VGA,WIN10