Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kront
tag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Protune On esetén van. ekkor: Video Settings-> RAW Audio (Off, Low, Medium, High). kiírja, hogy melyiknél mit csinál. nekem az Off-vált be.
-
zgospel
őstag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Igen. Sok fps-hez sok fény kell hiszen rövidebb ideig készül egy képkocka, rövidebb ideig éri a fény a szenzort ahhoz a képkockához

Protunet akkor érdemes masszírozni ha utána az elkészült videót feldolgozod számítógépen valamilyen komolyabb vágó programmal, ahol magad színezed, élesíted és adsz neki kontrasztot. Ezesetben flat profilt érdemes használni (alacsony kontraszt, alacsony szaturáció, alacsony élesítés). De természetesen több fényed ettől nem lesz a felvételen, csak egy picivel több dinamikát tudsz kicsikarni belőle és utána gépen jobb minőségben tudod színezni meg élesíteni például, meg persze a saját ízlésed szerint.
-
zgospel
őstag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
A kevés fényben kénytelen megnövelni a záridőt, és a hypersmoothnak az nem tesz jót. Hypersmooth nélkül használható felvételed lett volna, igaz stabilizálás nélkül. Plusz a 60 fps sem kedvez a kevés fénynek hiszen nem mehet be 1/60-as záridő alá. 30 fps-sel még 1/30-as záridőig le tudott volna menni ha kell.
-
goldnarmz
aktív tag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Sajnos a GoPro-t sötétben el kell felejteni. Gyalázatos minőséget produkál...

-
törölt tag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
EIS sötétben nem igazán szokott jól mûködni sehol.
-
zgospel
őstag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Nem lehet hogy az történt nálad, hogy a Hero 5 óta 3 mikrofon van a kamerába építve, és a szoftver mindig váltogatja hogy épp melyikkel rögzít, aszerint hogy melyiknek jobb a hangminősége az adott pillanatban. Ezzel próbálják szűrni a szélzajt meg az egyéb minőségbeli problémákat, persze nem mindig hatásos de a semminél jobb.
Így fejből nem tudom hogy hol, de a beállításokban be lehet állítani fixre hogy csak 1 mikrofonnal rögzítse. -
goldnarmz
aktív tag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
4 GB körüli fájlokra darabol, a fájlrendszer korlátai miatt.
-
goldnarmz
aktív tag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Szia!
Kapcsold ki a Wake on Voice (vagy valami hasonló) opciót.

-
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Az király lehet! Én mondjuk még aszfalton is fosok bringázni

Tudnál légyszi videót muratni, hogy mit kéne látnom? Mert akkor gyanús, hogy az én hetesemmel is gond van!? -
Clley
csendes tag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Én kocsiba szeretném rögzíteni, és úgy videózni, nem menetfelvétel készítésére, csak ha olyan vidéken megyek ahol úgy gondolom, hogy érdemes lenne rögzíteni.
Viszont ennyi pénzért lehet, hogy többet várna az ember. Egy jobb telefon kamerája is tud hasonlókat, úgy gondolom.
Elgondolkodok még a vásárláson. -
eddie1978
senior tag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Az a SanDisk kártya amivel akcióban adták. SanDisk Extreme 64GB U3 V30. Én csak 1080p-ben veszek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi