Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- cigam: Mi az a HiDPI és Retina felbontás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddaydome
senior tag
Ha ez igaz lesz, akkor ez nem túl kedvező kezdőár szerintem. Van jobb ajánlat a piacon.
Pl. Xiaomi 14 12 gb/512-vel 299e ft. -
vakablak93
őstag
Az UK árakat sose néztem mert nem ott élek. Persze találhatsz alkalmi akciókat, de pont ezért lesznek a kicsire is, emiatt aztán hamar bemegy alá majd az ára.
De most rákerestem gyorsan, itt németben 660-670 EUR a sima 9. A 9a 128Gb verzióban a cikk szerint 550 eurós áron fog megjelenni, én biztos azt választanám.
Abból a 120 euróból inkább elmennék kirándulni pár hétvégén lazán.#20 Luck Dragon: én használni veszem, ez a része így nem érdekel.
Persze tudom vannak akik akár kíváncsiságból, néhány havonta cserélgetik a mobilokat, nekik lehet ez probléma. De nekik ez kb. hobby. Egy hobby meg mind1 mi az csak viszi a pénzt.
Engem nem izgat, ha a végén 20 euróért adom el, ha annyit ért megy el, akkor annyiért. -
cs.zs.
veterán
válasz
Luck Dragon #20 üzenetére
Van olyan általános használati műszaki cikkünk ami az?
Ebben a kategóriában még ha létezik is olyan, hogy tartósan jól használható,
a használati értéke magasabb lesz mint a piaci ára,
pénzben kifejezhető értékállóságról nem beszélhetünk. -
-
Bazsi84
aktív tag
válasz
vakablak93 #18 üzenetére
Pont ez a baj,h ennek már semmi köze a belépőmodellhez.Ahogy emlitették is fent,UK-ban mar kapható volt idén a 9-es 450-ért.Magyarul 25%-al olcsóbban,mint a 9a nyitóára...
-
vakablak93
őstag
Remélem marad ez a vonal, tettszenek ezek a kis belépő Pixel mobilok, semmi felesleges sallang, csak ami kell. Anno a Pixel 4a nagyon bejött, a fapados kis kialakítása ellenére is.
A Pixel 7 esetén elkövettem azt a hibát hogy, türelmetlen hülye voltam és a semmiért ezt vettem. Ahelyett hogy, megvártam volna a 7a érkezését. Nagyon szeretem a P7-et, de felesleges pénzkidobás volt ugyanazért többet adni.
Mégegyszer nem követem el ezt a hibát, bőven elég lenne nekem a P7a is. Majd a 10a-ra váltok.
-
-
mhydas99
aktív tag
Na akkor megint nem eri meg megvenni a sima 9-cel szemben. Angliaban valahol mindig akciozzak november ota, legjobb ara eddig ujonnan 450 font volt.
Tavasszal megint akciozni fogjak... -
nicu71
addikt
válasz
Luck Dragon #10 üzenetére
Meg úgyis mindenki tokba rakja úgyhogy mindegy is.
-
-
Draun01
tag
A 8a-n meglepodtem hogy egesz erosz szinekkel jott ki, tetszik is. De egyetertek ezek...
Pl az uj Galaxy S25 kék színe is eleg kiraly. Tobb ilyenre van szukseg.
A kamera billegesre meg szerintem tuti lehet majd valamit venni, egy 3D nyomtatott felragasztható klasszikus Pixel csík nem is lenne rosszmég a kamerát is védené
-
psypunk
csendes tag
válasz
Necroman_Mk2 #4 üzenetére
Nincs
-
nicu71
addikt
Ezek a semmitmondó pasztellszineket elfelejthetnék már...
-
Tetszik ez a modell , várom a megjelenését .
-
Necroman_Mk2
őstag
Lehet buta kérdés, de ezen nincs jack kimenet, igaz?
-
cs.zs.
veterán
500 USD = 550 Euro ?
Avagy nettó 500 USD + USA ÁFA, / Bruttó 550 Euro az EU-ban? -
Ricardo
titán
Egyre drágább az A széria is
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hat héten belül lehet a termékpremier, az amerikai árazást követheti az EU-s és a brit is.
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Samsung S21FE 128GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest