Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tomiii258
tag
Őszintén szólva így utólag én sem értem teljesen, hogy miért tettem ilyet
Mert az egy dolog, hogy nem használom, de egyrészt néha napján azért lehet hasznos, másrészt logikus, hogy az egy elég központi app, ami összefüggésben lehet más funkciókkal.
Bár azt pont nem gondoltam volna, hogy a zárképernyőn való időjárás megjelenítéshez is az kell
-
hedgehog
senior tag
Nem hiba, hanem a privacy parák miatt a Google egy fokkal "biztonságosabb" beállítást alkalmaz defaultként, ami azt eredményezi, hogy a tag-et több telefonnak is látnia kell egy adott időn belül, hogy lejelentsék a pozícióját. Ha mindenki beállítaná azt, hogy akkor is jelentsen a telefonja a tag-ekről ha csak ő látja, akkor pontosabb lenne a network. Nekem látja a bicajomat és az autómat általában, de ha ellopnák bármelyiket és kivinnék egy tanyára, valószínűleg bukta lenne.
-
Tomiii258
tag
Vodás vagyok (vagyis One-os) és az előző telefonomom (ősrégi S8) működött a Volte, ott volt az ikonja a hálózati jelerősség mellett.
Egyszerűen átraktam a SIM-et az új Pixel 10-be és ezen meg nem működik a Volte.Egyrészt a menüben nincs ott a kapcsolója, ahol lennie kéne, tehát bekapcsolni sem tudom. Másrészt a tárcsázóba beírt kód szerint nem elérhető az LTE hivás, plusz hivás közben elmegy a netem, hívás végén visszajön, tehát tényleg nincs.
Kicsit meg vagyok lőve, de ahogy Hedgehog írta eggyel feljebb, jobb híján majd felhívom a One ügyfélszolgálatot, hátha...
-
pandor
tag
Kösz a választ. Nem is a 65W zavart, hanem a "GaN". A leírásában 23W "PD" töltés szerepel - nem volt világos, hogy jelent-e ez problémát.
(Egyébként Aliról napokban érkezik egy Essager Mini 30W Type-C Charger PD QC3.0 - gondolom, akkor ez is pont annyira jó mint a fenti 65W-os :-)
-
-
citkar
addikt
Sajnos értem, csak rosszul fogalmaztál, mert általánosságban írtad, a Pixeleknél nem módosítható, de más gyártókra ez nem vonatkozik. Kicsit szomorú, hogy gyarapszik a más gyártókhoz képest ilyen-olyan hiányosságok listája (pl a régi Oppomnál a WiFi jelszó is látszódott, bármely app megnyitását köthettem védelemhez, külső alkalmazás nélkül, a hangerő gomb is személyre szabható volt), amik nélkül is jó ez a telefon, de marad hiányérzetem.
-
tom570
aktív tag
Sajnos nem olvastam el a komplett fórumot ilyen tüzetesen, 2023 decemberig.
Plusz az is lehet, hogy átsiklottam ez felett.
Ez valóban nagy hiba volt a részemről.
A melegedésről tudtam, de azt nem gondoltam, hogy annyira belenyúl a rendszer a használatba, hogy napos időben nem lehet értékelhető módon látni a kijelzőt 2-3 perc után.
Sajnálom, tényleg az én hibám.
Ha tudom akkor nem ilyet veszek.
Viszont most már tudom
-
-
-
-
-
Szalonsor
friss újonc
Szia! duplán ellenőriztem, a leírtak szerint is, illetve aktiválni akartam, és a szolgáltató is válaszolt, hogy már aktív. Kicsit kezd idegesíteni a probléma, de meg akarom fejteni, nem szeretnék újra telót cserélni. Van, amikor elérhető vagyok, de van, hogy süket, vagy bemondja hogy nem vagyok elérhető. Kérdéseim a beállításokban, bár már minden verzióban kipróbáltam: Automatikus adatváltást be kell kapcsolni? 2G-t be kell kapcsolni?
-
t72killer
titán
indítottam is a töltést.
Eredmény: prímán tölti a telót a Ugreen 65W-os utazótöltője
TLDR: 8 -> 81% 40 perc, a fali mérőketyere 27-28W áramfelvételt ír konnektorból az első fél órára. -
Tényleg írja, az apró betűs résznél, de hát 1x beállítja az ember, utána meg ki emlékszik az apró betűs részre.
-
Pano
veterán
Scenario: Állok az Alza automatánál. Telefon felold, hogy megnézzem a nyitó kódot, beütöm és az automata az utoló számjegy után egyből indítja a fizetést.
Terminál a kijelző alatt, telefon a kezemben feloldva -a kód miatt ugye- és be is csippant a kártya. Fél pillanat se volt az egész.
A probléma ezzel az, hogy nem az alapértelmezett kártyával akartam én azt kifizetni.Samsung telefonokon is elérhető ez a funkció, hogy csak a wallet megnyitásakor induljon a fizetés. iPhone-okon meg alapból ilyen, hogy duplán kell megnyomni a bekapcsológombot fizetés előtt vagy megnyitni a tárcát.
-
Dare2Live
félisten
Ez volt az egyik ok ami miatt elengedtem a miui/xiaomi vonalat. Akár mit lakatoltam, csináltam widgetek "megálltak", random számomra fontos alkalmazásokat bezárt.
Nálam akuban is sokkal jobban teljesít a Pixel 8 pro. Simán megvan a két nap 8h+ SOTtal. Xiaomi 13on az inkább 1.5nap volt. (Mondjuk ez spec nem zavart.)
Meg fotós, video vonalon is amire én használom jobb a pixel 8 pro.
Meg az SW támogatottság is pöppet jobb/hosszabb.
Amúgy a miu felület is jó, szerettem. Csak az első pont miatt el kellett engedni és nagyon jó döntés volt a pixel.
-
kenand
veterán
Igen , néztem de nem túl tökéletes. Kertes házban lakom, 2000m2-es telekkel. 5 Ghz jó az épületben, de ha kimegyek kell a 2.4Ghz... Idegesítő ha benn a lassú 2.4Ghz-hez csatlakozik..
Korábbi Xiaomi telefonommal nem volt ilyen gond. Voltak wifi appok erre, de a Pixelen nem mennek, vagy is hiába állítom, hogy mit preferáljon nem veszi figyelembe...
Jobb kamera miatt vettem már jóárasított 7a-t, de vannak dolgok amiban visszasírom a koros Xiaomi 9-et. (jobb képernyő, nagyobb fényerő, vékonyabb kialakítás stb)
-
WinZol
aktív tag
Rosszul emlékszel, a Solid Explorer saját maga nyitja meg a képeket és bizony ott a jobb felső sarokban a chromecast ikon.
Részben jogos. Tartozik hozzá egy "saját" program a SE Image Viewer.
Az zavart meg, hogy első kép megnyitáskor megkérdezi, hogy mivel akarom a képet megnyitni.
És igen, az SE Image Viewernek van Chromecast küldője.
Valamint ha átküldesz egy képet, akkor ahogy a képek között lapozol, a
többi kép is átmegy.
Valamint tényleg jó a kép minősége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- BestBuy topik
- Projektor topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB récezöld 6 hónapos gyönyörű! Akkumlátor 99%! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csepy