Hirdetés

2021. szeptember 21., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Google Drive

Hozzászólások

(#51) DeathAdder


DeathAdder
veterán

Hali.

Van valami mód, hogy egyszerűen és gyorsan használható legyen fájlok megosztására ez a google Drive?
Dopbox után kész szenvedés ezt használni. Alapból, ha publikálni akarok valamit jobb klikk, megosztás, várok-várok-várok-várok-várok (dboxnál ilyenkor már rég bemásoltam és elküldtem a címzettnek linket), na egyszer csak kijön egy ablak, ahol ki muszáj választani, hogy milyen hozzáférés legyen hozzá.
Nos itt minden egyes alkalommal Priváton van, ezért rá kell menni, hogy Change.. kiválasztani, hogy publikus legyen, elmenteni már amikor lehet egyáltalán:

Ga ez sikerül lehet bemásolni a vágólapra, majd beilleszteni.

Tehát borzasztó lassú és körülményes.

Kérdés, hogy ezt valahogy el lehet kerülni, vagy ez már csak ilyen? Ha mást nem legalább azt beállítani, hogy ne kelljen minden egyes alkalommal public -ra tenni a hozzáférést, hanem alapból az legyen?

[ Szerkesztve ]

You'll Never Walk Alone

(#52) Ciripke


Ciripke
tag

Sziasztok!

Van valami ötletetek arra, hogy lehet-e google drive-ban ütemezett nyomtatást végezni?

Azaz, beállítom, hogy mikor nyomtasson ki egy oldalt, és amikor eljön az idő, elindítja a nyomtatást.
Persze olyan nyomtatóm van, ami támogatja a felhő alapú nyomtatást.

(#53) Directors


Directors
senior tag

Sziasztok!

Kaptam egy e-mailt egyik ismerősömtől amelyhez csatolt egy "rar" tömörítésű fájlt is.
Rámegyek, megnyitom át rak engem a Google Drive-ba majd azt írja hogy jogosultságra van szükségem. Hát aki elküldte az engedélyezte nekem hogy láthassam ezeket a képeket. Miért nem tölthetem le őket? Mit kell ezzel csinálni?

A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.

(#54) ZsizsiZsozsó


ZsizsiZsozsó
tag

Sziasztok!

Egy egyszerű kérdéssel fordulnák hozzátok a gondom a következő volna: kaptam windows live email fiókon keresztül google driveos linkeket bizonyos képekről, na már mint most 2 hete gond nélkül megnyitottam a linkeket és kitudtam nagyítani a képeket google chrome böngészővel. Ma ott tartok, hogy most is gond nélkül megnyitom a linkeket google chrome böngészővel, viszont nem tudom kinagyítani a képeket. telepítettem fel google driveot a gépemre, valamint hozzá rendeletem a gmailos postafiókomhoz, most a gmailre bejelentkezve gond nélkül kitudom nagyítani a képeket, viszont amint kijelentkezem a posta fiókomból, ugyanúgy nem engedi nagyítani. Én azt nem értem ha 2-3 héttel ezelőtt nem kellett gmailos email címmel belépni, ahhoz hogy kinagyítsam a google driveos képeket, akkor most miért kell. Valakinek esetleg van valami tapasztalat ez üggyel kapcsolatban. Kipróbáltam több gépen ugyanazokat a linkeket, képeket Win7 és Win XP-n is egyaránt és a problémám ugyanúgy megmaradt, csak gmailos fiókba bejelentkezve tudok képeket nagyítani, munkához kellene. Válaszotokat előre is köszönöm.

The Power Is Yours!

(#55) Hunork


Hunork
veterán

Üdv!

Segítséget kérek. Eddig nem volt gond, de a mai naptól a saját és megosztott Drive linkemet, benne sok almappával, nem lehet megnyitni. Maga a Drive "főmappája" bejön, de bármelyikre is kattintok, nem nyílik meg... :O :W Mitől van ez? Még sok-sok GB szabad helyem van, biztos nincs tele.
Sulihoz csináltam, nagyon fontos lenne a gyors segítség! Előre is köszönöm!

"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut

(#56) #41133696


#41133696
törölt tag

25 GB ez így kellemes, 10 GB QuickOffice promócióval, ami 2015 októberéig jár :)

OneDrive-on azért még 3GB többlet van, így ott 28 GB :)

(#57) bearmen


bearmen
újonc

Sziasztok!

Egykis segítséget kérnék. Egy asztali gépet frissítettem XP -ről 8.1-re. Telepítettem a Google Drivot. Az álltalam feltett szöveges állományt rendesen tudom módosítani, de a velem megosztott excell állományt már csak olvasásra nyitja meg. Módosítás után mindíg "Mentés másként" -et kér. Így viszont az eredeti tábla nem szinkronizálódik. Mi lehet ennek az oka, mi lehet rosszul beállítva?
Megpróbáltam egy XP-s gépről is módosítani az excell állományt, ott rendben sikerült. Mindkét gépen Office 2003 van telepítve.

Segítségeteket előre is köszönöm!

(#58) #41133696


#41133696
törölt tag

Ez van akkor, ha a CHKDSK zárolja az adott meghajtót, az ellenőrzés idejére :D

(#59) DS39


DS39
veterán

a böngészős google drive-ot be lehet állítani úgy, hogy ha egy mappában van egy valami.doc és én abba a mappába feltöltöm ennek a fájlnak a frissített verzióját, akkor azt ne mellé tegye automatikusan ugyanilyen néven, hanem megkérdezze hogy akarom-e felülírni vagy megtartani mindkettőt? (ahogy mondjuk a OneDrive esetében)

olyan megoldás van benne hogy egy adott fájlra rámegyek, és verzió kezelése alatt elérhető új verzió feltöltése, de ez egyrészt macerás, másrészt ha egy mappában 10 fájl van, és mind a tízet frissíteni akarom, akkor az csoportosan már nem megy, csak egyenként.

[ Szerkesztve ]

(#60) donjohnson


donjohnson
őstag

ha elkezdek feltölteni egy nagyobb fájlt és közben hibernált állapotba kerül a gép, akkor felélesztéskor onnan fogja folytatni a feltöltést, ahol abbahagyta, vagy megszakad?
tehát mondjuk 58%-nál abbamarad, akkor 59 jön majd vagy 0-ról kezdi?

ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q

(#61) remete73


remete73
csendes tag

Sziasztok,
Win8-as tableten kicsi a tárhely, goggle drive-ot tudok sd kártyára telepíteni?

Köszi

(#62) F1DO


F1DO
senior tag

Sziasztok,

Abban tudna valaki segíteni, hogy Android-on pontosan hol van a google drive mappája?

Mobilos FTP-n keresztül szeretnék közvetlenül a GD mappába letölteni - hogy az így letöltött file-ok egyből elérhetőek legyenek a google drive mappában.

"Ha minden ésszerû lenne a földön, akkor nem is történne semmi érdekes..."

(#63) hm_guesswho


hm_guesswho
tag

Sziasztok!
Egy olyan problémával küszködöm, hogy a cégnél egy nagy közös drive-ot használunk, amit megosztottak minden taggal. Ez eddig tök jó, mert mindenki, bárhol elérheti és módosíthatja a dolgokat. De a probléma ott kezdődik, hogy amit én módosítok vagy én mentek le azt nem a közös, nagy tárhelyből vonja le, hanem a saját, privát google accountomból. Tehát jelen pillanatban 12 giga adat van lefoglalva a drive-omon és 2 giga levél a gmailben. Ebben pedig az a szomorú, hogy naponta kell törölnöm a leveleimet, hogy ne teljen meg a tárhelyem. Tudom, hogy ezt nem fogom tudni húzni a végtelenségig és nem is szeretnék tárhelyet bővíteni, mert azt is tudom, hogy az a 12 giga adat totál feleslegesen van ráterhelve az én fiókomra.
Valaki tudja, hogy mivel lehetne orvosolni ezt a problémát?
Előre is köszönöm!

(#64) mazza


mazza
tag

Androidon csak én nem tudom, hogyan kell több képet, egyszerre feltölteni vagy nem is lehet? :((

(#65) Botigta válasza mazza (#64) üzenetére


Botigta
aktív tag

Tele van a Play Drive-ra, Picasa-ra feltöltő appokkal, amik tudják a tömeges, meg az automatikus feltöltést

(#66) Sesy válasza Botigta (#65) üzenetére


Sesy
aktív tag

sziasztok
meg tudom azt csinálni, hogy van a számítógépemen egy mappa (fizikálisan is ott kell lennie, mert a benne lévő fájlokat munkához onnan akarom megnyitni, hogy használható sebességgel lehessen dolgozni velük), aminek a tartalmát szinkronizálja a google drive-al? tehát, ha befejezem a munkát valamelyik fájlommal, akkor azt amolyan biztonsági mentésként "fellövi" a felhőbe :D
köszi
g.

Born stupid... Try again!

(#67) #41133696 válasza Sesy (#66) üzenetére


#41133696
törölt tag

Igen. Szinkronban tartja.

(#68) Sesy válasza #41133696 (#67) üzenetére


Sesy
aktív tag

ok, de hogyan?
van mondjuk a c meghajtón egy munka mappa, akkor azt hogy tudom szinkronizálni a google drivera?
nem arra gondoltam, hogy a google drive által létrehozott mappába másolgatok bele valamit, és akkor azt szinkronizálja...

Born stupid... Try again!

(#69) Sesy válasza Sesy (#68) üzenetére


Sesy
aktív tag

vagy ami a drive által létrehozott mappába kerül, az fizikailag is a gépemen van, de szinkronizálódik is a felhőbe?

Born stupid... Try again!

(#70) #41133696 válasza Sesy (#68) üzenetére


#41133696
törölt tag

Csak úgy megy ha a mappa vagy az állomány, a Google Drive mappán belül található.

(#71) Sesy válasza #41133696 (#70) üzenetére


Sesy
aktív tag

hát ez elég kaki... :(

és akkor a google drive mappa tartalma az mindenestül megvan a gépemen is és a felhőben is, vagy az a felhőben van csak?

azért fontos, mert 90-200 mb-os munka fájlokat szeretnék biztonságban tudni, amit akár offline is kell(ene) használni, és ha a felhőből kezdi el betöltögetni mondjuk mobil neten, akkor az nagyon lassú lenne (már ha van egyáltalán net kapcsolat éppen)

Born stupid... Try again!

(#72) #41133696 válasza Sesy (#71) üzenetére


#41133696
törölt tag

Az attól függ, hogy hogyan állítod be, alapeset szerint megtartja mind a két helyen a felhőben is és lokálisan is:

Manuálisan is tölthetsz fel állományokat webes felületről. Ebben az esetben végül is más mappából is megteheted.

(#73) Rimuru válasza #41133696 (#72) üzenetére


Rimuru
veterán

Symlinket nem tud kezelni a Drive kliens? Szerintem ez a legegyszerűbb más mappából való szinkronizáláshoz.

Vigyázat, csalok!

(#74) #41133696 válasza Rimuru (#73) üzenetére


#41133696
törölt tag

Azt még nem próbáltam.

(#75) v.attis


v.attis
őstag

Sziasztok!
Az oké, hogy szinkronizál a háttérben. Az is oké, hogy amikor a saját mappájába valamit belemásolok, azt felteszi a drive-ra. Az is rendben van, hogy egy példány marad ezen cuccokból a saját gépemen is.
De azt hogy csináljam meg, hogy mondjuk egy gyökérkönyvtárból 2-3 almappát folyamatosan szinkronban tartson a felhővel. Tehát mondjuk van egy mappám amiben technikai leírások vannak. Amikor egy újabbat letöltök, az jó lenne, ha már másolódna is a felhőbe, de magától, a leírások mappából, nem a drive mappájából, mert akkor már 3 példányban van meg a fájl amiből kettő a gépen van.

(#76) vacs


vacs
addikt

Sziasztok.
Feltoltam a drive-ba 42 képet, amit 1.jpg+2.jpg+3.jpg stb névvel láttam el (tehát sorban vannak számozva), de ennek ellenére össze vissza jelennek meg, hogyan tudom név szerint sorba rendezni??

(^)(>.<)(^)

(#77) deka1


deka1
csendes tag

Sziasztok,

olyan problémám lenne, hogy hibásan tartja nyilván a Drive az adataimat, már töröltem minden megosztott fájlt, de még mindig azt jelzi, hogy durván 9 GB foglalja a helyet. Hogyan lehet ezt újra lenullázni??

Használatban: 9,74 GB

Drive 8,74 GB
Gmail 1 GB
Google+ Fotók 0 GB
Teljes tárhely: 15 GB
Az Ön csomagja 15 GB

üdv
deka

(#78) Amur


Amur
addikt

Miért kapok a saját gépemen lévő google drive mappában lévő doksiknál hozzáférés megtagadva hibaüzit ha meg akarom nyitni?

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#79) alratar


alratar
őstag

Sziasztok.

A GDeive tud olyat, hogy amit írok doksiba azt beimportálja egy levélbe és elküldi?

10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem

(#80) csferke


csferke
aktív tag

Sziasztok!
Tegnap kezdtem használni a GD-t. A gépemre is letöltöttem az alkalmazást. Telepítéskor létrehozott egy saját Google Drive mappát, ennek a mappának a fizikai helye C:\Users\Felhasználó neve\Google Drive
Ahhoz, hogy GD szinkronizáljon a gépem és a "felhő" között áthúztam bizonyos mappákat (pl. D:\valami) a Google Drive mappába. Eddig OK, szinkronizálta is és megjelent a mappa a tartalmával a GD-felhőben is.

Igen ám , de most már 3 helyen vannak a dolgok:
1-eredeti helyén (D:\valami)
2-Goggle Drive mappa (C:\Users\Felhasználó neve\Google Drive)
3-Google Drive felhő (GD-felhő)
Mindez még elmegy, nem is lenne zavaró.

A gondom/kérdésem a következő.
Most már melyik mappát kell használnom D:\valami vagy C:\Users\Felhasználó neve\Google Drive?

Amikor valamit megváltoztatok vagy újat adok hozzá a D:\valami mappába akkor nem frissül sem a C:\Users\Felhasználó neve\Google Drive sem pedig GD-felhő

Ha a C:\Users\Felhasználó neve\Google Drive-ben történnek változások azokat frissíti a GD-felhőben is.

Ez azt jelenti, hogy most már a C:\Users\Felhasználó neve\Google Drive-ban kell "dolgozni"?? Hááát ezt nem szeretném :( . A D:\valami-ben vannak alkalmazások amelyek meghatározott útvonalakat használnak (adatbekérésre, adatkiírásra, nyomtatás pdf-be stb.)

Az én "paraszti logikám" szerint a D:\valami-ben kellene továbbra is dolgoznom és GD kellene, hogy szinkronizálja a C:\Users\Felhasználó neve\Google Drive-ot és a GD-felhő-t

Sz.tem valami beállítás nálam nem megfelelő.
Tudtok-e nekem segíteni ebben a témában?

köszönöm

(#81) alratar válasza csferke (#80) üzenetére


alratar
őstag

Mint azt te is írod szinkronizálni csak abból a mappából tud ( jelen esetben) amit ő maga hozott létre a C meghajtón.
Vagyis csak azon változások fognak szinkronizálódni a felhőbe,amiket az általa létrehozott mappában készítesz.

Most munkában vagyok, de hazaértem megnézem lehet-e módosítani a beállításokon, hogy másik mappát használjon szinkronizálásra.

10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem

(#82) csferke válasza alratar (#81) üzenetére


csferke
aktív tag

Köszi, hogy foglalkozol a témával/velem.

Nekem mind1 milyen formában tárolódnak az adataim a felhőben.
Ezért próbálkoztam egy másik módszerrel is. A Cobian Backup-ot be lehet állítani, hogy pl. adott időben minden nap csináljon egy zip-et a kiválasztott mappákról. Ezt a zip-et hozza létre egy tetszőlegesen megadott mappában.
Na, ez kell nekem :) az adataim maradnak a helyükön a zip pedig a GD mappában és mehet az automatikus frissítés a mappa és a felhő között. EGY FRÁSZT!!! :F
:W A GD nem engedi írni a Cobiant a Google Drive mappába.

[ Szerkesztve ]

(#83) alratar válasza csferke (#82) üzenetére


alratar
őstag

Akárhogy néztem, nem lehet.
A másik programot (amit említettél) nem ismerem, de az nem lenne megoldás, hogy te kézzel csinálsz egy zip ahivot minden nap vagy két nap és kézzel bemásolod?
Nem tudom mennyi adatról beszélünk, de nem hiszem, hogy órákig tartana.

10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem

(#84) csferke válasza alratar (#83) üzenetére


csferke
aktív tag

A másik program, Cobian Backup, a megadott napon/időben automatikusan készít zip-eket a listáján szereplő mappákról. Azt is meg lehet mondani neki, hogy visszamenőleg hány zip-et tároljon és akkor a régebbieket törli. Mit mondjak, tetszik a program. Érdemes kipróbálni.

Csak, mint írtam is, a GD nem engedi, hogy a Cobian írjon a Google Drive mappába. Ezt a hibát írja ki a CB: ERR 2014-10-04 06;47;22 An error occurred when creating or refreshing the archive "C:\Users\Ferke\Google Drive\01-ExcelKnjige 2014-10-04 06;47.zip": Cannot create file "\\?\C:\Users\Ferke\Google Drive\01-ExcelKnjige 2014-10-04 06;47.zip". Access is denied

[ Szerkesztve ]

(#85) alratar válasza csferke (#84) üzenetére


alratar
őstag

Nos, mint írtam nem ismerem a progit, amit mondasz. (Egyébként szerintem az lesz a probléma, hogy nem rendszergazdaként van elindítva. Lehet megérne egy próbát, hogy elindítod rendszergazdaként és manuálisan lefuttatod)

Egyébként, azt tudom javasolni, hogy megcsináltatod vele pl. a Dokumentumokba a .zip filet és kivágással berakod te a GD mappájába.

10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem

(#86) csferke válasza alratar (#85) üzenetére


csferke
aktív tag

Nos, mint írtam nem ismerem a progit, amit mondasz
Igen, ezt írtad. Én viszont azért írtam picit bővebben róla, hogy a figyelmedbe ajánljam.

Egyébként, azt tudom javasolni, hogy megcsináltatod vele pl. a Dokumentumokba a .zip filet és kivágással berakod te a GD mappájába.
Mindezt azonban szeretném valahogyan automatikussá tenni és nem foglalkozni vele napi szinten.

Tovább próbálkozom.

(#87) alratar válasza csferke (#86) üzenetére


alratar
őstag

Remélem találsz rá megoldást.:)

10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem

(#88) papasoft80


papasoft80
tag

Sziasztok!

Szeretném leszűrni a sorokat több feltétel szerint.
Adott egy nagy tábla, aminek B oszlopában azonosítók vannak.
Kapok egy listát azokról az azonosítókról, melyekkel foglalkozni kell.
A feladat, hogy a kapott azonosítókat valahova be kell illeszteni(mondjuk egy másik sheet A oszlopába egymás alá), és az itt szereplő azonosítókat keresse meg a nagy táblában és csak azok a sorok látszanak, melyeknek a B oszlopban lévő azonosítója szerepel a másik tábla A oszlopában.
Próbáltam a FILTER függvényt, de valahogy nem sikerült ezzel megvalósítani.
Remélem tud valaki segíteni...
Köszönöm előre is!

(#89) szokolof


szokolof
csendes tag

Letöltöttem a google drive alkalmazást, majd feltelepítettem a WIn7 x86-os pc-mre. Amikor a telepítési procedúra oda ér, hogy "bejelentkezés", akkor leáll a folyamat. Megjelenik egy ablak, hogy "Bejelentkezés a Google Driver szolgáltatásba" és innen már nem is megy tovább. Nem fagy le, mert az ablak bezárható és a kis ikon is megjelenik a tárcán - csak inaktív formában.

Ezt követően letöltöttem a Microsoft OneDrive programját és elkezdtem feltelepíteni a Pc-mre, a Google Drive helyett. A folyamat mikor oda ér, hogy "első lépések", akkor megnyílik egy új ablak, hogy " Sikertelen a bejelentkezés. Állítsa a böngészőt online működésre, és próbálkozzon újra".

Nem tudom, hogy a böngészőnek mi köze ehhez, de azt kezdem pedzegetni, hogy mindkét alkalmazásnak az a baja, hogy nem tud kommunikálni az interneten.

Pedig az internet online, teljesen aktív. A biztonság kedvéért a folyamatok alatt folyamatosan pingeltem egy weblapot - hiba nélkül. A böngészőn pedig szólt valamelyik netrádió.

Az ESET Smart Security programon a tűzfalat és a behatolás megelőző rendszert kikapcsoltam, de semmi változás.

Hogy teljesen biztos legyek a dolgomban ezt követően el is távolítottam az ESET-et. Semmi változás.

A windows beépített tűzfala inaktív, a windows defender kikapcsolva.

A hiba továbbra is fennáll, egyik program sem tud bejelentkezni.

Segítség valakitől ? Mi blokkolhatja a programok kommunikációját?

(#91) marilllyo


marilllyo
veterán

Sziasztok!

Feltöltöttem Google drive-ba egy tömörített file-t (Nagy...3GB). Ezt meg tudom valahogy nyitni? Jobb egérgombbal ha rákattintok akkor van ott egy olyan opció, hogy Open with-> De a suggested apps közül semmi nem nyitja meg. Na már most van ott egy olyan, hogy "connect more apps". Találtam Zip viewert meg document viewert. Utóbbi leírása szerint nyitja a .rar-t. De hiába connect-elem. Sehol sem találom a lehetőséget, hogy kiválasszam az alkalmazást.

[ Szerkesztve ]

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#92) krisz74


krisz74
tag

Üdv!

Most kezdtem használni a google driv-ot, biztonsági mentés céllal. Az a kérdésem, hogy ha a gépen levő google drive mappa megsérül, eltűnik, winchester összomlik és újra kell telepíteni az egészet, akkor mi lesz a felhőben tárolt adatokkal.
pl ha újretelepítem a wint és újra fel kell raknom a drive mappát, akkor az üres mappára szinkronizálja a felhőt, vagy a felhő tartalmára szinkronizálja az üres mappát? Remélem érthető a problémám. :)
Lehet a szinkronizálást úgy beállítani, hogy csak manuálisan induljon?

(#93) mdk01


mdk01
addikt

Sziasztok,

Van egy google drive könyvtáram amibe bemásoltam 2,5Gb-nyi cuccot. Ezt ugye leszinkronizálja a felhővel.
Viszont én még azt szeretném, hogy ugyanezen cuccokat szinkronizálja a gépemen lévő mappával is. Tehát folyamatosan húzza le a gépemre is a módosításokat és ott is legyen meg ugyanaz.

Ezt hogyan tudom megcsinálni?
Esetleg a google drive-os mappában kell dolgoznom és időnként ctrl+c és ctrl+v?
A legegyszerűbb megoldás persze az lenne, ha megtudnám adni, hogy a gépemen lévő mappát szinkronizálja a felhővel és kész is.

Köszönöm

[ Szerkesztve ]

(#94) mdk01 válasza krisz74 (#92) üzenetére


mdk01
addikt

Ha összeomlik és nincsen kapcsolat akkor nem tudja szinkornizálni. Ha meg újra rakod a wint akkor meg installálni kell először a Gdrive-ot hogy tudjon szinkronizálni és a telepítés után meg kell először adni neki, hogy mit szinkronizáljon.
Tehát sztem összeomlás után, míg a szinkronizálást be nem állítod addig nem csinál semmit.

(#95) gabro0


gabro0
senior tag

Sziasztok!

Az utóbbi időben szembesültem azzal, hogy a Drive sebessége jóval lecsökkent. 1-2 hónapja még élveztem, ahogy száguld a feltöltés zirka 55Mb/s-kal, mostanság meg jó, ha megy 30 körül. Mindig bögészőt használok, amiben ugye nincs limiter. A net sem változott.
Ti tapasztaltatok hasonlót? :F Van esetleg rá valami megoldás?

[ Szerkesztve ]

(#96) krisz74 válasza mdk01 (#94) üzenetére


krisz74
tag

köszi

(#97) mdk01 válasza mdk01 (#93) üzenetére


mdk01
addikt

Itt egy megoldás.

symlink

(#98) mdk01


mdk01
addikt

Az mitől van , hogy telefonon és gépen a google drive mappán belül nem ugyanazt a könyvtár szerkezetet látom?
Intézőn keresztül jó, böngészőn keresztül jó, de a telefonon egy mappával több van amit tegnap este töröltem.
Pontosabban pont egy ilyen symlinkkel létrehozott mappáról van szó.

Köszönöm

[ Szerkesztve ]

(#99) Keem1


Keem1
addikt

Imáink meghallgatásra találtak: androidos kliensben több fájl kijelölése :C

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S10 | Nexus 7 (2013) | Dropbox reg: https://db.tt/2QEPVJVS Mindketten +500 MB-ot kapunk. Te is, én is. | Apróim: https://bit.ly/2T2y2IZ

(#100) #41133696


#41133696
törölt tag

Na +2 GB azért összejött, és végleges formában :)

[/L]

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Google Drive
Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.