Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
X2N
őstag
válasz
pepusos
üzenetére
Azért előbb utóbb eljut az ember arra a pontra hogy már egy újabb gitár/erősítő/multieffekt utána már nincs semmi értelme még egyet venni
Megtalálja az ember mi ami neki fekszik aztán az új dolgok birtoklása értelmüket vesztik. A túl sok gitár fenntartása is csak nyűg tud lenni. Ha ma vesz az ember egy AxeFX-et utána már nincs nagyon hova továbblépni. Hiába jön az új pár évente annyira jók már a mostani cuccok is, 20 éve még sehol sem volt a modellezés a mostanihoz képest..
5-6 gitár után azért már van az embernek van annyi rálátása a dolgokra hogy eldöntse mi válik be neki. Sokszor pont h nem a drágább gitár a jobb...emlékszem nekem az első Ibanezem világbajnok volt játszhatóság szempontjából(csak 22 bundos volt, vékony de nem túl vékony nyakkal) pedig csak egy sima belépő RG-volt... -
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
pepusos
üzenetére

Amikor valaki nyújtogat szám közben, én miért nem látom, hogy tompít? Biztos csinálja, de hogy a viharba?
Erről még nem találtam semmi jó kis videót, tutorialt, hogy HOGY is kell tompítani. Oké, hogy azt mondja, tenyérrel, vagy mutatóujjal, de konkrétan. Most kipróbáltam, a három vastag húrt a békacombbal elég jól tudom tompítani nyújtáskor, de a G-t már nem tudom hozzácsapni, mert akkor a nyújtott B húrt is lefolytom.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 12 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi