Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Gyula_
csendes tag
válasz
Cerebellum87
üzenetére
3-mal ezelőtt írtam: ATI Radeon 9600XT 128Mb
-
_Gyula_
csendes tag
válasz
Cerebellum87
üzenetére
Sziasztok!
Elolvasgattam a fórumot, de a problémám úgy tűnik nem jött elő senkinél... Kb. fél éve szenvedek vele, de mostanra meguntam... egy utolsó nekifutás, hátha ti tudtok segíteni:
Szóval: AMD konfig, 2800+ Barton magos AMD, alaplap a topicé (Gigabyte 7N400 Pro2 rev2) 2*512 Kingmax RAM DDR400, Vidkar ATI Radeon 9600XT, winyo Samsung 160 GB.
Nagyon egyszerű problémám van: a számítógép teljesen rendszertelenül újraindul... (Néha a rendszer betöltése után 1 perccel, de van hogy fél napig ok.) Tavaly szeptemberben vettem, decemberben tönkrement az alaplap (azóta van ez a probléma), utána még 3*(!!!), gariba mindig kicserélték, valamit nyökögtek, hogy a déli híd melegszik, meg néha a PEN drive-ok tönkreteszik...
A probléma az, hogy mostanában az XP-m már megfekszik az újraindulástól... és nem akarok 3 naponta XP-t telepíteni... A szervízben - CHS - külön-külön megnézték az összes cuccot, procit, RAM-okat, alaplapot, tápot cseréltek, persze mind jó náluk tökéletes müxik, de nálam az eredmény ugyanaz...
Van esetleg valakinek ötlete?
Ja, semmiféle tuning nincs, én használni szeretném, nem játékra vettem.
-
mikk2000
őstag
válasz
Cerebellum87
üzenetére
Szia, én nem kapom fel, örülök neki hogy van valami tipp.
ATI van most, de emlékeim szerint előtte nvidia volt és azzal is csiripelt..
Ezek szerint most akkor nem is táp hanem a vga a ludas? No hát mi jön még? ;)
Szerintem is 3D-vel összefügg a dolog, mert csak egyes 3D alkalmazásokban van vele gond, pl a Kyodaiban...
A supportot még nem próbáltam, mert nincs időm mindent újrarakni, beállítani etc.
Ha valami ötlet van azért bátran, nem megijedni
Én olyannak örülnék pl. hogy öntsd le azt a három tekercset ... szutyokkal és csend lesz...ekkor megkérdem a gigától ez esetben ugrik-e a gari, ha azt mondják igen, azt mondom hogy lap vissza, akkor mi legyen? azt mondják oké kiöntöm és csend. Na ez csak álom, de valaki tán megoldotta. Egyébként a giga memóriakezelése stabilabb mint a ''régi'' abitom volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Escape from Tarkov
- Építő/felújító topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Fotók, videók mobillal
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- ÚJ! 2db.KIT! DDR4 Kingston HyperX Savage 2400MHz 2x16GB Kit - HX424C12SB2K2/16
- Új, felbontott Patriot Viper Steel 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200Mhz CL16 - 5 év bolti garival! -
- ÚJSZERŰ MSI PRO Z790 A MAX WIFI 7 PCIe gen5
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi