Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
Ha logikusan nézzük nem a lap hanem a RAM a ludas, de szerintem mindketten jók, a lap is meg a RAM kit is, csak összeférhetetlenek, mint írtam lehet, hogy tízből csak kettővel hajlandó együttműködni a lap.
El kell adni a RAM-okat, és olyan típust venni amilyenek itt a topic-ban már megfordultak. -
szacsee
nagyúr
A memtest-ről nálam negatív a tapasztalat.
Egyik munkatársam gépében volt egy kis túlfeszelés a memóriára nézve és nem tudott róla..(laikus a srác). A lényeg, hogy a memók 1,8V helyett 1,9V-ot kaptak és mivel nem egy tuningos darabok voltak az egyik megfőtt. A win alatt fagyik stb..áthozta a gépet, a 3.4-es memtest letölt (X86-os Iso) mindig hibát ír, megnéztem nálam is és még 2 gépben, hát az egy kalap kaka volt, mert a jó memóra is azonnal vagy 1000 hibát írt ki. Letöltöttem a 3.3-ast, azzal néztem dual-ban végigment 1 pass-ig, majd a következő kört futva a 2. tesztnél 1000 hiba..megnéztem az én gépembe, nálam 4x végigment 4pass-al..
Goldmem-et betettem az ő gépébe (CD), majd indítás után kb 15mp alatt dobta a hibát, tehát a goldmem hatékonyabb, mivel a memtest csak 2. nekiffutásra találta meg a hibát, míg a goldmem elsőre.
Ha memtest-el tesztelsz legalább 4x had menjen végig, akkor ad valami képet, ha goldmem-el akkor elég 1x is max 2x (ráadásul fele annyi idő alatt végez)..
-
Szatesz
őstag
orthossal nyomom de nekem egállt ez is...
sajna nemtudom akkor milehet vele ha alaplapot cserélek ugyan ilyenre remélem az jolessz...Mem tesztel is 0.5% nal 5 hiba
fas*a.. ez mitol lehet akkor,?
a memo tuti jo mert lett tesztelve mert ez mar a amsodik kit...F4 el érdemes megnéznem? mert azzal az eggyel nem probaltam még....?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Sorozatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Revolut
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

30 perc orthos prime nem rossz ha van, de mint írtam nem kötelező...