Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
bod101
üzenetére
Mondjuk az egésztől függetlenül azt én sem értem, hogy miért jó az ezekben a BIOS-okban, hogy le lehet tiltani az USB-s cuccot, hogy ezt miért kellett külön menüpontba betenni. Én is mindig anyázok, amikor leülök egy gép elé, benyomok egy cd-t, aztán szomorúan konstatálom, hogy a bootolási sorrend persze rittig nem dvd-n van, újraindítom, bemegyek a bios-ba ahol persze gond nélkül turkálok USB-s billről, beállítom elsőnek a cd-met, ez nem jut eszembe, mert közben oltanak valamivel a telefonban, aztán amikor jön, hogy a cd-ről induláshoz tunkoljál enikejt elkezdem maszírozni, aztán anyázok ezerrel, hogy indíthatom újra emiatt megint... mert default-ba rittig le van tiltva, mert az az alapértelmezett, mi más. Én gyakorlati hasznát nem látom ennek a menüpontnak, csak szivat, de nagyon idegesítő.
-
fagy53
nagyúr
válasz
bod101
üzenetére
Nem, ez kifejezetten nem jó érték feltehetően valami nem stimmel a beállításoknál.
Egyébként az Everest különböző verziói nem mérnek egyformán, de az utolsók általában a Te procid és a RAM adataival kb 6-7000 körül hoznának, ha nem tuningolod a lapodban a RAM időzítéseit. ill. a hozzákapcsolódó késleltetéseket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- BMW topik
- LEGO klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Bontatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tisztelet a kivételnek!
8000 környékén kellene lennie!

Egyébként arról van szó, hogy kevést feszt kap a venti és leáll. Az a nem volt hideg mit jelent?T