Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armando_19
őstag
válasz
dergander
üzenetére
Az elemet attól függetlenül ne hagyd ki semmi képpen szerintem, Q6600-al kapcsolatban olvasd végig a régebbi hozzászólásokat, fajtája válogatja, hogy, mennyi fesszel mennek el. Nekem soha nem volt szerencsém 1-el sem, pedig 775-ös korszakban vizem volt...
Szerk: Carvus: Milyen oprendszerrel próbáltad?
-
Armando_19
őstag
válasz
dergander
üzenetére
Van esetleg másik géped? Hirtelen támadt egy ötletem. Az elem. Ha van esetleg bármilyen másik gép, amiből át tudod tenni, és ki tudod próbálni, ne hagy ki semmi képpen.
És még egy tipp, kikapcsolt állapotban nyomd a billentyűzeteden az insertet, folyamatosan, és úgy röffentsd be a gépet, lehetőleg PS2-es billel. Ez elvileg egy service mód a bioshoz, ha valamit el tolsz a beállításokon, ne kelljen clear cmost tolni egyből. Ha pöccre indul így a gép, akkor ott biosos para lesz.
Ezt kettőt nézd meg kérlek, olvasom a fejleményeket.
-
pmheros
őstag
válasz
dergander
üzenetére
Én azt vettem észre, hogy a Gigabyte (jMicron) lila vezérlőre kötött eszközök egyes esetekben lassabbak lehetnek. Főleg azokra indított tartós nagy állományok írása esetben. Egyébként nincs velük semmi gond sőt, a leválasztási ikon mindig meglesz, míg az inteles (sárga) vezérlőnél pl a Mátrix storage programot is feltelepítve az megszűnik létezni
-
amina09
csendes tag
válasz
dergander
üzenetére
Töltsd le a felhasználói kézikönyvet és ott meg tudod nézni,hogy melyik az elsődleges sata port!Az indítással kapcsolatban:Én elsőnek 1 másik táppal próbálkoznék,hogy a táphibát kiszűrjem,de természetesen más is okozhatja!
-
amina09
csendes tag
válasz
dergander
üzenetére
Esetleg próbáld+másik Hdd-vel!

Táp,ram,vga,jumper,rendben?cmos reset?
(A minap jártam úgy,hogy javítottam 1 gépet,mert állandóan fagyott!1-esével mindent lecseréltem a hdd kivételével és a hiba nem múlt el,pedig mélyformázás megvolt,HD SENTINEL 100/100-nak értékelte,gondoltam az tuti jó!Végső megoldásként 1 másik vinyóra raktam a rendszert a régit kivettem.AZOTA TÖKÉLETESEN TESZI A DOLGÁT A GÉP!)
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Autós kamerák
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- BMW topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- GIGABYTE B760 GAMING X AX WIFI - Garancia 2027.09.06.
- ASUS MAXIMUS IX Fordmula és 7700K Eladó!
- Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 VENGEANCE RGB PRO SL White - 1 év bolti garival! -
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest