Hirdetés
- Olcsó USB WiFi AC adapter
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fsb1000
nagyúr
Hamár többen mondjátok, akkor DES nélkül ismét kipróbázom az automata fesz csökkentést.
...igen a -15% számítási teljesítény esés nagyon csúnyán hangzik, de 37 fokos CPUmagnál 2-3 fok szintén sok, ha csak léggel hütünk és a környezet 25-28 fokos. Az kb 30%-os nyereség hőfokban.
(szerintem) -
fsb1000
nagyúr
Hello! Én használom a DES-t. Szerintem jobb mint a semmi.
Nélküle is van szorzó csökkentés, de a feszt csak a DES-vel tudtam terhelés függvényében levenni.Nekem sincs megfelelő mérőeszközöm, de a 2-5 foknyi cpumag hömérséklet csökkenés magáért beszél. Elég jelentősnek tartom, ahhoz hogy használjam a DES-t.
Sajnos a proc számítási teljesítménye tényleg lecsökken DES-vel. Kb 15%-ot mértem ki (PCmark05), ami nagyon sok!!!!!
Vaciláltam beszerzéskor, hogy ASUS-t válasszak az EPU-val, de vonzott hogy EP35C-be DDR2/DDR3 is belemegy, ráadásul DDR2-nél 1200Mhz OC-t garantál a GigaByte.
És fsb1600-at, amit bőven tülléptem már. -
tlac
nagyúr
jó az, hogy nincs hátul az nagy vacak párhuzamos port és helyette hasznosabb usb-k vannak
én a ds4-hez adott driver cd-ről pakoltam fel a drivereket
mindegy, nem kell egyetértenünk, pár hozzászólással előrébb már leírtam nagyvonalakban a különbségeket

a giga 965p és p35 között mi változott? hűvösebbre cserélték a proci "áramellátóját" és ennyi -
katt777
félisten
SP az akkor is Single Player
Most mindenetre először GFX Chilla, és 2x 8cm NF-R8Noctua lesz.
DES-ben az a "jó", hogy azzal Gigáék megszüntették a ventiszabályozást.
Én is elvoltam a PP-tal, amíg ki nem derült, hogy Vista alatt a nyomtatóm nem műxik vele normálisan (azaz működött, csak nem volt megfelelően telepítve). Driver meg hozzá semmi. De egy OKI lézert nem cserélek le semmire.
Ha csökken a csíkszélesség, lassan egyszínű lesz a lap?
-
tlac
nagyúr
Háát azért nem mondanám, hogy kicsi a különbség. 965p-ben 2,7-et ment a procim P35-ben 3,5-et megy.
most nem a chipsetből adódó különbségekre gondoltam, abból egyértelmű, hogy vannak különbségek
hanem a "körítésre"lusta vagyok átböngészni az írásodat (fáradt vagyok, fel se fognám
)
talán a gigáék is rájöttek ezek szerint, hogy kellett a fejlesztés a des-re
asus-féle megoldásról semmit nem tudok -
tlac
nagyúr
a giga 965p és a p35 között sokkal kevesebb a különbség, mint a giga p35 és p45 között
(des nem biztos, hogy parasztvakítás lesz, elvileg már tuning mellett is menni fog és a gagyi program sem fog kelleni hozzá)Jorus:
(Anyukám úgy szereti, amikor ien kódokban értekezünk
)én sem értem, hogy mi az az sp

áhh, tényleg

-
Laraxior
titán
mch:+0.1V
Max 2.15-t akarok adni nekik 24/7re... nem szeretném ha ugyanolyan sorsra jutna mint a ballistix
a memóbeállítást jó lenne ha tudnám standardról turbora tenni olyan 1100 felett
az 1200-t próbáltam meg 2.15Von,el is indult,csak nem volt stabil.szerintem 2.2n vinné a négy modul az 1200t.
Így kissé nehéz,és az órajelek is kisebbek lesznek mint egy kittel. -
Laraxior
titán
2.05V
mellesleg fagy a prime is.... az orthos nem, a memtest sem..nem tudom mi van a prime-al,de még a 6750 idején is fagyott.... ezelőtt amikor teszteltem a quadot,nem fagyott...
ha nem stabil akkor,de elvileg valami memória a ludas,mert nyomok egy resetet utána még nem indul újra a gép hanem még látom az asztalt,de hallom hogy a cpu-csatira kötött venti halkult el.. -
Gorneck
legenda
-
gabroca
tag
Lehet dicsérni, de lehet szidni járnak ide a mániákusok. Mindenkit meghallgatok, akkor van gond, ha mindenki mást mond. De lehet felteszem a kérdést Asusnál is, és ha ők is a sajátjukat dicsérik, akkor a két tábort összecsődítem valami állami ünnepségen....
Máskülönben másfél éve Asus alaplapomban Gigabyte video csücsül, de jól megvannak. -
tlac
nagyúr
mod: ha megy a DES akkor kell egyáltalán C1E + EIST? ELivelg a DES kiváltja ezt, nem? Ha megy a kettő együtt az nem kavarhat be? (mondjuk 3órája megy és eddg nem volt probléma, igaz csak netezek most).
biztos, hogy nem kavar be
ha az energiatakarékosság a cél, rajta hagynám az eist-tet és a c1e-t is
gondolom most tuning sincs -
-
diegho
nagyúr
ez így nagyon nem igaz. P35C-DS3R-hez F10 bios kell E8x00 procihoz. [link] az hogy egy chipset támogat valamit az nem jelent semmit, ahhoz bios is kell, hogy normálisan menjen. ez ugyanaz, mint a driver a videokártyához, hiába támogatja az os ha nincs meg hozzá a driver cseszheted.
-
Gorneck
legenda
-
csana
senior tag
Köszönöm a gyos választ! Akkor már ezeket is tudom
, ki is pipálom
. A ramoknál: 0,2V-ot adok a ddr2-nek plusszba, ezt többen is mondtátok, hogy nemárt a stabilitás végett. Szóval thx!fagy53: Köszi! Ezt el is felejtettem megkérdezni, de akkor már nem is kell: (Performance Enhance) mivel nekem a középső értéken (turbó) volt alapból, és gondoltam hagyom, de akkor visszaveszem, mielőtt belekutyulnék az időzítésekbe.

-
bim
veterán
adj még neki feszt.
nekem annyira nem vészesen melegszik a tápom hanem egyszerűen lekapcsol.
hamarosan ugyis venni akarok egy corsair 650TX-et.
az egy ágon 52A tud.az csak elég lesz már egy pár évig...
igazábol nem is az az érdekes számomra hogy minnél nagyobb legyen hanem az hogyha megterhelem a venti fordulata akkor se emelkedjen semmit .és ugye van rajta 2 pci-e 8x csati és a procinak is 8eres csati van rajta.
szóval az én elvárásaimnak tökletesen megfelelne.
-
bim
veterán
a procinak kevés a fesz....
egy ilyen darabot fogtál ki.
az első quadom az istenért nem ment 3,6-ot.mivel a tápom káptelen volt megfelelő feszt adni neki.
az előző quadom max stabil órajele ezzel a tápommal. a hőfokot érdemes figyelned.mindezt vizzel!!!! -
diegho
nagyúr
használom a tv kimenetet ezért kell a ccc. amúgy ez a vista eszméletlen gyors
pedig most csak 2 giga van a gépben a másik 4 giga kint az asztalon
semmi frissítést semmi extrát nem tettem fel mondom nem tökölök csak feltolom alapból és megyek játszani, megnézem milyen. 30 napig bünti nélkül használhatom ugye? ha 30 nap alatt nem lesz semmi gebasz akkor veszek majd egyet, ha már tuti sp1-eset kapok. -
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte B85M -HD3 LGA 1150 Alaplap, garanciával!
- ASRock Z87 Extreme6 LGA 1150 alaplap
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 23e
- Corsair Vengeance LPX Black 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600MHz - ÚJ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Igaz főleg Giga lapkkal vok kapcsolatban, de azért kezeim közé kerül
néhány más lap is.

(Se quadot, se duot....)
Bios-om F2 -es 2008 .01.04

pedig most csak 2 giga van a gépben a másik 4 giga kint az asztalon
eddig minden pöpec.