Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
KriptonX
tag
A multi streaming egy olyan dolog h a hangkaridat 2 részre osztja a szoftver és két hangkeltot ismer fel a windows , pl én használtam ezt kul zenekeveroprogramoknál , hogy a monitorozo kimenetet az 1. részre kotottem amaster kimenetet pedig simán hátra kvázi olyan mintha 2 hangkarid lenne és egyik a másiktol fuggetlenul kelti a hangot....

-
KriptonX
tag
Kicsit nem ide tartozik a téma de nem tudom megemészteni , szerintetek lehetséges brutto 69 960 ért Asus 8800 gts 320 mb os karit kapni , vagy ez csak hiba az árlistán , hozzáteszem ez kiskereskedelmi ár

-
KriptonX
tag
Visszatérve a Thermalright HR5 re egész nagy darabnak néz ki
elfér ez DS3 on Ac F7 pro melett , ja és nem utolso sorban kb mennyibe kerul ???? -
KriptonX
tag
Hahho mindenki kihalt
, pls valaki segitene
??? -
KriptonX
tag
Hello mindenkinek !!!
Lenne pár kérdésem
1. DS3 és DS4 között teljesitménybeli külunbségek vannak e ? Mivel a Crissfire , FireWire ,és heat-pipe hütés nem nagyon érdekel , ezeken kivul tud e valamivel tobbet a DS4 vagy ha ezek nekem nem kellenek akkor a DS3 jobb választás e?
2. Tegnap olvasgattam a topicot , és látom elégedettek az emberkék a lapokkal
ami biztatoan hangzik , észrevettem h elég népszeru a Geil dual chanel csomag én is ijet néztem ki magamnak 2x1 gb os csomagot érdekelne h ez megfelelne e és mejik éri meg jobban a Value vagy az Ultra mekkora a kül. a kettő között ?? Pl a HWT tesztjén a Value jobban huzhato volt mint az Ultra igaz árban se nagy a kül ...
3.Halottam dolgokat miszerint a DS3 mon nagyon melegszik az északi hid , szerintetek kellene e rá valami más borda pl (zalman nf47) az elég jonak tünik , vagy esetleg valami más ami elfér egy AC F7 pro tol
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gumi és felni topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztalos klub
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- További aktív témák...
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- ASUS Prime B550M-K alaplap 24 hó gari
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti garival!
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 VENGEANCE RGB PRO SL White - 1 év bolti garival! -
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a rendszernek meg a gémeknek egy 36 gb os raptor megtenné

elfér ez DS3 on Ac F7 pro melett , ja és nem utolso sorban kb mennyibe kerul ????
, csipkedhetnék már magukat satas optikai egységeket gyártani a gyártok
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
, pls valaki segitene