Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Domino90
csendes tag
válasz
Gorneck
üzenetére
Igen, le szoktam szedni áram alól.
Konfig: 360W-os Zalman táp ,DS3, Core2Duo E6400, 2GB Mushkin RAM, MSI 8800GTS (320MB), 250GB WD HDD, LG-DVD-olvasó, TT Big Typhoon procíhűtő. Minden alapon van,nem húztam semmi. Ez a dolog, egyébként nem befolyásolja a működést, csak az alkatrészek fogják megsínyleni hosszútávon. És ötletem sincs, hogy mitől lehet.
Kösz -
Domino90
csendes tag
Helló!
Friss DS3 tulaj vagyok, és érdekelne, hogy az normális-e hogy a gép úgy kapcsol be, hogy:
-beindítom, ezután kb. 1 másodpercig megy
-ezután mintha levettem volna róla az áramot, magától leáll az egész kb. 2 mp-re
-ezután visszakapcsol, és rendesen elindul.
Ezzen nincs különösebb bajom, csak gondolom nem tesz jó az alkatrészeknek a ki-be kapcsolgatás.Nem mellesleg F10es biost használok.
Remélem nincs baj a gépemmel. -
Domino90
csendes tag
Kösz a gyors válaszokat!
És ha veszek egy routert, akkor ez hogy is fog kinézni? A routernek van egy IPcíme, és akkor a routerről tudok adni a 2 gépnek külön IPcímeket?
Ja és csak ADSLnél lehet fix IPt beállítani? Itt nem tudok? Mert ahogy láttam, amikor rádugtam a netkábelt, nem volt IPm. És az megoldaná a gondot, hogy az új kártyának beállítom a mostani IPmet? Vagy a fizikai cím miatt ez sem jó? Bocs,ha rossz a kérdés, de teljesen kezdő vagyok.
Kösz!
[Szerkesztve] -
Domino90
csendes tag
Helló!
DS3-ra próbáltam netet rákötni, de nem sikerült. Azt írta, hogy le van korlátozva. Szóval így nem sikerült a netet behozni. Feltettem a Drivert is hozzá a telepítő CD-ről. És elvileg a biosban sincs letiltva az integrált hálókártya.
Valaki le tudná írni a lépéseket, hogy mit hogyan kell hozzá beállítani? (biosban, windowsban, vagy akárhol)
Kösz -
Domino90
csendes tag
Helló!
Most vettem egy DS3as lapot. Egész eddig azt hittem, hogy REV1-es, erre a CPUZ ezt mutatja: [link]
Még egy kérdés. Az F10es BIOSt ajánlatos feltenni, vagy inkább mást?
Aktív témák
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 7200MHz
- ASUS MAXIMUS IX Fordmula és 7700K Eladó!
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi