Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Aktív témák
-
Csipisz
tag
Sziasztok!
Volt egy olyan gondom, hogy nem szabályos időközönként egyszerűen csak többszöri power gomb nyomkodás után volt hajlandó postolni a gép és mikor mindez sikerült, akkor az FSB-t és a PCIE frekit mindig defaultra tette, azonban a többi manuálison beállított dologhoz nem nyúlt hozzá. E6300 alpfeszen, FSB 400, PCIE 100, memóknak (GEIL Value) +0,2 V. Mindez az f10-es bios beégetése után történt.
Hosszú kínkeserves szenvedés ilyen-olyan próbálkozás után próbaképpen visszaraktam a f7-es biost azóta tökéletesen működik minden.
Mintha olvastam volna, hogy néha nem lehet tökéletesen beégetni az új biosokat, csak második próbálkozásra. Van ennek valami valóságalapja? Ugyanis szolgáltatásaiban az f10 jobban tetszett, mondjuk anno amit felraktam az nem a gyári honlapról lett letöltve, de már nem volt béta!
Talán normálisan működne, ha megint megpróbálnám felrakni a gyári honlapról letöltött f10-et?
[Szerkesztve] -
Csipisz
tag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Ebben a topikban szerintem ne csodálkozz, ha sokan a GIGA-t fogják ajánlani.
Nekem nagyon bejött a DS3! -
Csipisz
tag
Érdeklődnék, hogy másnak volt-e ilyen gondja, mint nekem.
Lap DS3, E 6300 és 2x1Gb Geil Value. Felraktam az f10 biost és azóta átlagban a 3-4 bekapcsolás után a gép nem akar beindulni.
Újraindítás után pedig defaultra teszi a biosban az fsb-t és a PCI-e frekit, de semmi máshoz nem nyúl. Tuning szinte semmi 400-as fsb, 1:1, memóriának +0,1 volt. Mi lehet a gond, tanácsokat várnék a tapasztaltabb kollegáktól.
Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Projektor topic
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Linux Mint
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Update 11.28. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Újraindítás után pedig defaultra teszi a biosban az fsb-t és a PCI-e frekit, de semmi máshoz nem nyúl. Tuning szinte semmi 400-as fsb, 1:1, memóriának +0,1 volt. Mi lehet a gond, tanácsokat várnék a tapasztaltabb kollegáktól.