Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Möhe
addikt
Hali.
Másik topikban már említettem észrevételemet de nemkaptam érdemleges választ. Talán itt? A procim[link] steppingje és rev-je más mint ami itt a PH!-n lévő tuningos daraboknak. Azoknak B2,és 6 a száma nekem L2, és 2. Ez lehet az instabil működés mivolta? -
Möhe
addikt
Nah megvolt win alatt a bios-frissités(remélem úgy csináltam mindent ahogy azt kell). Semmi nem változott alapon 360nál dupla orthos alatt 9esen kifagyott.370nél 1.36Von szintén. A hiba az én készülékemben van!?!?!?!?!?!?
-
Möhe
addikt
A 05-ös marknál mindig ugyan annál a résznél( utolsó előtti teszt előtt) indul újra a gép. Ennek van jelentősége? 350fsb-nél vagyok orthos ment 50percig 9es prioron (közben net+winamp+poker) Tápomban nemlehet hiba?
-
Möhe
addikt
A lap új rev3-as f10-el gyárilag.
A többit csak tippelem mit jelent amit írtál. Először van Intelem pláne ilyen kategóriás,előző vas K7-es volt AMD-től,szal pár lépcsőt ugrottam egykosszal piszokkal. Kicsit láma is vagyok ebben de sokat olvastam itt a fórumok és tesztek alapján hogy konkrét elépzelésem legyenek a leendő gépemről. Szóval laikusan leírva mikre gondoltál? ( bocs de inkább kérdezek és nem csak okosan bólogatok,mert hátha elvágom a vasat)
Köszi a tippet csak kicsit homályos nekem, kezdő vagyok itt de szeretnék ebben otthonosan mozogni. -
Möhe
addikt
A gép sem. A proci számát hol tudom meglesni? [link] A proci itt orthost nyúz 35 perce 9es prior-ban és netezek ( épp ezt a hszt-t írom) Feladom és használom levélnehezéknek.
Vagy tudna küldeni képet akinek húzott éllapotban lévő biosban mik vannak engedve és milyen értékre? lehet ott van a gond. -
Möhe
addikt
Hali.
Valami nemstimmel a gépemben mert marha instabil. Tegnap felraktam 8x340-re,ramok 825ön mentek,amin játszottam is pár órát,és a reggeli indításnál nem bootolt a win. Mi franc lehet a gond?
-
Möhe
addikt
Üdv. guruk
Mától én is boldog tulaja vagyok egy DS3 rev 3.3-nak és még másnak is
.
Szűz gép, minden null kilóméteres a gépben (adataimnál). Teszteket majd csinálok alapban ,aztán tuningolva (ehhez a dologhoz biztos lesz pár kérdésem) is. -
Möhe
addikt
Érdembeli különbségek amit az átlag user észrevenne a rev.-ek között az fennáll? Nekem már le van adva rendelésem egy DS3-ra de amint észrevettem ahoz egy biosfrisiétés is elég.
a pár hsz.-el alant linkelt ramdíler pazar áron méri a geil-t amit rendeltem is tőle ezen laponba egy E6400 mellé
(komplett platformot váltok K7ről
) -
Möhe
addikt
Hali!
Nemsoká én is birtokosa leszek egy DS3-nak,és ezért érdekelne 1-2 dolog.
1. ráfér a C.M.-Hyper TX az E6400 fölé,hogy nemlessz útban semmi kondinak? ( mennyi paszta kell közéjük? )
2. nézzek-e valami számozást ( rev. 1-2-3) esetleg mást?vagy csak simán a polcról az elsőt vegyem el ha tehetem?
köszi
Aktív témák
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS Prime B550M-K alaplap 24 hó gari
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Köszi a tippet csak kicsit homályos nekem, kezdő vagyok itt de szeretnék ebben otthonosan mozogni.

(komplett platformot váltok K7ről