Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Gorneck
üzenetére
Házipálesz meg Hubi úgyis van a hűtőben, ipari mennyiség! 
Sajnos eléggé rálóg, nem mertem megfeszíteni a hűtőt, féltem, hogy baja esik a lapnak. Közben haver szólt, hogy az édesapja megoldja otthon, tehát nem lesz ezzel probléma...viszont nagyon kellemetlen ez az egész ''inkompatibilitás''.
-
törölt tag
Haveré lett a DS4-em..a jó lap és proci mellé kellett egy jó hűtő is, így a Scythe Ninja-ra esett a választás...nos, hogy is álljak elő a kéréssel: ki tudná megcsiszolni a szerkezetet, hogy elmenjen a kondik mellett?

Egy sört tudok felajánlani az illetőnek - nekem sajnos nincs szerszámom hozzá.
-
törölt tag
Most 3,2 GHz-re tettem alapfeszen, így biztosan stabil. Játékok alatt igencsak érezni, hogy nem 2,13-on megy.

Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, ez a roppant bonyolult
BIOS frissítés megoldotta a gondjaimat.
Nem tudom, mi volt a probléma, mindenesetre nagyon tetszik ez a Gigabyte lap...hamarosan beépítem QuadGT-t, de azt már látom, ha visszagondolok a DS4-re, csupa pozitív dolog fog az eszembe jutni.
Azért senki ne izguljon: nem említettem még, hogy van egy 40 centis ventilátor a szobám sarkában, szóval hétvégén meg lesz cibálva a rendszer!

-
törölt tag
válasz
Gorneck
üzenetére
Nem akarom elkiabálni, de az F8-as BIOS-al nagyon úgy néz ki, helyreállt a világ megszokott rendje!

Aki nem tudja, mi volt a problémám, annak írom, hogy tuningnál a lap (DS4) visszavette 6x-osra a szorzót, mindemellé a feszültséget is csökkentette; teljesen instabil volt a gép. Hiába kapcsoltam ki az EIST-et és társait, nem segített. Most úgy néz ki, mindez a múlté.
-
törölt tag
Sziasztok!
Na, végre van némi szabad időm, nagyjából kipihent is vagyok, itt az ideje egy BIOS-frissítésnek!
Ebben kérném a segítségeteket. Xp alól tervezem a műveletet, de nem tudom, hogy a Flash programban mi mit csinál, s mit hagyjak bepipálva.
Van egy olyan sor a File menüben, hogy Save. Ez mit ment el? A mostani BIOS-t? Ide mindenképpen be kell írni valamit?
A Flag-en belüli dolgokat is jó lenne letisztázni, mit érdemes ''bepipálni'', mit nem. Az általam tervezett módszer:
- Flash Boot Block: bepipálva
- Reset After Flashing: bepipálva
- Clear CMOS After Flashing: bepipálva
- Keep DMI Data: nincs bepipálva
- Auto: bepipálva
További kérdés, hogy a Flash program indítása előtt kell-e CMOS Clear. A memóriáim valószínű nem indulnak el alapértelmezett feszültsgen...a fenti módon beflashelt új BIOS mekkora VDimm-et fog adni? Alapértelmezettet, vagy amennyi most is be van állítva?
Bocsánat a sok amatőr kérdésért.
Előre is köszönöm a válaszokat! 
Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- BestBuy topik
- Projektor topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![[kép] [kép]](http://www.world3d.hu/images/smilies/jeah.gif)

A Ninja amúgy rev. B, ha ez jelent valamit. 

BIOS frissítés megoldotta a gondjaimat.