Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Fránya ram nem akar 900 felett stabil lenni.

-
Na rájöttem a hibára reggel tisztult fejjel.
GMCH-nak kell adni +0.1 feszt és már van is kép. Mostmár csak kikell tesztelnem hol stabil meg a chipset hűtését megoldani.
-
Mivel hűtsem a Chipsetet?
TR HR-5 nem megy rá.
-
válasz
Gorneck
üzenetére
Régen volt már a DS4 azért mindenre nem emlékszek.

Nah volt már 480FSB-n is a cucc, de nyomattam priemot 5perc kb azt kékhalál, de elég valószínű, hogy a chipset melegedése miatt mert nem lehetett megfognise annyira forró volt.
Viszont arra nem jövök rá, hogy sikerült.
Megint uaz a helyzet 300FSB és nincs kép megy tovább minden. Lehet, hogy a ramok miatt van nem tudom, holnap megnézem a Kingmaxokkal biztos mer mára elég volt a CMOS Clear ből. Jah a giga mérnőkei szerintem nem gondoltak arra, hogy el is lehet rontani a tuningot berakják a VGA alá a CMOS-t nehogy hozzá férjen az user.
-
Ram szinkronba van 1:1.

Oks megpróbálom 105-ön. -
Gorneck Help! Meglett a lap giga DS3 V3.3 F10-es biosal. A következő a probléma: Beállítok mindent CPU tulajdonságok kikapcs, ramok 5-5-5-15 1:1, PCI-E 100MHz, proci 6-os szorzón, ramnak 2V. Emelem az FSB-t 300-ra újraindul és nincs kép, de bootol még a win is bejön, de nincs kép 400FSB-n is ugyanez a helyzet. Mi lehet a gond? Aztem ugyanúgy működik mint a DS4 volt.

-
Van már valakinek V3.3-as DS3-ja? Érdekelne mit tud fsb-be a lap.

-
Most nézem elég jónak tűnik a rev3.3-as DS3 és alig drágább mint az előző.

-
DS3 V2.0 mivel lett jobb az elsőnél? Van már valakinek?
-
Látom pörög a topik nem is láttam, hogy megnyílt a 3.

Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Lightyear - befektetési app
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asztalos klub
- Kuponkunyeráló
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Trident Z5 RGB DDR5-7200 CL34-45-45-115 1.40V 32GB (2x16GB)
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- Új, bontatlan Kingston FURY 16GB DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

GMCH-nak kell adni +0.1 feszt és már van is kép. Mostmár csak kikell tesztelnem hol stabil meg a chipset hűtését megoldani.
Viszont arra nem jövök rá, hogy sikerült.

1333FSB Quad Core, CrossFire.

Nem emlékszek már rá, hogy nekem lett-e volna ilyen.