Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Szerintetek meddig fog még fejlődni a számítástechnika???
MIkor monjda azt az elektronika, h kész itt a határ...???
Szerintem nagyon sokáig, egész elképzelhetetlen, hogy pár éven v. pár évtizeden belül mi lesz itt...
Gondolj csak arra, hogy hova jutottunk a 286-386-tól röpke tizenpár év alatt...
Az elektronika meg csak egy dolog, szerintem nagyon sok mérnök dolgozik úgyis minden cucc fejlesztésén, ha vminek elérik a határát átállnak más gyártástechnológiára, megpróbálnak új dolgokat kitalálni és megvalósítani. -
adalbert1
veterán
ÁÁÁ.

A ds4 új bioszához miért kellett nekik ilyen gagyi boot képernyőt kreálni, miért nem volt jó az origi?
-
adalbert1
veterán
-
adalbert1
veterán
Sziasztok!
A régi konfigom megdöglése és pár láma kérdésem után én is beléptem a DS4 lapok tulajainak körébe. A lappal és az E6300-as procival teljesen meg vagyok elégedve, a 2.8-on jár gyári intel hűtővel, ami nem is nagyon pörgi túl magát, egyelőre így is meg vagyok elégedve a teljesítményével a cuccnak. Valaki nem tudna dobni egy linket a biosok közti különbségekről? Még a Gigabyte oldalán sem említik, vagy csak nem találtam meg. Az oké, hogy a kezdeti Ram inkompatibilítást megszüntették, de vmi. egyéb újdonság? -
adalbert1
veterán
Sziasztok!
A következő kérdésem lenne a DS3 tulajokhoz: milyen RAM-ot használnak DS3+E6300 kombóhoz, és mennyit megy nekik? Ill. milyet lenne érdemes? Olvasgattam itt a hozzászólásokat, de annyi infó van, hogy teljesen elvesztem közöttük, így jó lenne, ha vki. megosztaná a személyes tapasztalatait is velem.
Aktív témák
- Formula-1
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- TCL LCD és LED TV-k
- Mobil flották
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fallout 4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Poseidon D60 Dolby Atmos hangprojektor távirányító nélkül / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest