Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
R3plica70
aktív tag
válasz
Konflikt
üzenetére
De hisz épp te irtad, h 7900GTvel ment a tuning, 7300GT-vel már nem. Szval sztem nem a 3 fázissal lesz baj. a ds4-en van +1 molex, igy több áramot tud felvenni. ki kéne aztis próbálni
hát éppen ezaz, a 7900GT ugye + tápot kap a 7300GT viszont csak PCI-E csatolón keresztül ( a 7600GS is ) , ebből következtettem h valahol itt van az eb elhantolva, vagy csak simán egy hulladékot fogtam ki.
Ma kap egy 450-es Chieftek tápot, kipróbálom a változatosság kedvéért egy ATI kártyával + a GEIL ramok, ha ez sem segít akkor én feladom.
Nem igazán olvastam a külföldi fórumokon h milyen VGA-kkal próbálták, ha ott is +táppal ellátott drágább VGA-kkal nyomják akkor még akár lehet az alaplap bugja, bár durva lenne. Ez DS3 és ezen nincs +molex.
Volt fx-60ad? az szép Meddig tudtad húzni?
Csak pár napig volt nálam tesztre egy ASUS A8N32SLI és egy 7900GTX társaságában
A gyári hőcsöves hűtőjével 10%-ot tudtam rajta húzni azaz 2860-on ment, 3g-n már nem volt stabil, de nem is erölködtem vele különösebben
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- Vicces képek
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- StarLadder Budapest Major 2025: érdemes kimenni
- Formula-1
- Milyen notebookot vegyek?
- Star Trek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Steelseries Arctis Nova pro vezeték nélküli gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest