Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
Aktív témák
-
Moric
aktív tag
Erre ne is varj valaszt. Itt csak azt fogod megtudni, hogy a 533-as ram-odat, csak nagy szerencsevel fogod tudni felhuzni 1000 Mhz-re, es 500 fsb alatt egy senki vagy.

Egy honapja en is ezt kerdeztem, semmi reakcio. Igaz, azota se neztem utana kulfoldi tesztnek, biztos letezik.
Az en tapasztalatomat meg tudom osztani:
En az Inteles vezerlot hasznalom. Szerintem valami nem kerek vele. Eloszor csak 10Mb/s volt a masolasi kepessege. Aztan allitgattam a cache kezelesen, igy a duplaja lett. Utana a Totalcommander-t is elkezdtem beallitani, az most 45Mb/s-re not.
A masik gepemben ugyanilyen hdd-k vannak, csak az via raid, ott 100-120Mb/s az irasi kepessege a raid-nak.
A fejem a falba verem, hogy vegre van egy gyors procim, viszont a raid kezeles meg a beka feneke alatt.
Sajnos a gigat nem tudom kiprobalni, mert nem tudom az adatokat hova tenni, mig ujrakonfiguralom a raide-t. A giga raid tesztelese masra marad....
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASRock lapok általában
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Temu
- További aktív témák...
- MSI A78-G41 PC Mate (MS-7793) AMD FM2+ alaplap
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- Új, bontatlan Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28 RGB KIT XMP - 2 év bolti garival! -
- Kingston HyperX Predator RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz HX432C16PB3AK2/32
- Alkuképes, Új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest