Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
kumpl
aktív tag
Így van... Én hiradásipari technikus vagyok. És sokat foglalkoztam már kondikkal...Elko a király..... (nagyon sok olyan tulajdonsága van, amit csak azok ismernek, akik tanultak róluk. A szilárd elektrilitos... Mikor hogy, néha ez, néha az... Az alaplap esetében én vegyesen használnám őket.....

-
kumpl
aktív tag
Mármint bioscsere után? Nem csak load..., hanem cmos resetet is. a meleg nem számít, mert nem napok, hanem percek alatt derült ki minden hiányosság... 1 órakor régi biosszal jó volt, aztán új biosszal 5 perc múlva már nem, a netről leszedett régi biosszal, rá 5 percre jó, de nem úgy, mint szokott...
-
kumpl
aktív tag
Feltettem az F12-t. Hát ez még rosszabb, mint az F11. Még azokkal a beállításokkal sem tud elindulni, mint az F11-el... 9x333-on 1,45V-al a POST-nál újraindult..... Ez van. Én maradok az F10-nél... Hogy miért nem őriztem meg az eredetit...(A netről leszedett F10-el nem olyan jó, mint az originállal, de 100x jobb, az F11, 12-nél...)
Nincs meg valakinek az F10-es, ami nem a netről való, hanem az alaplapról?
[Szerkesztve] -
kumpl
aktív tag
Tudnál egy képet dobni a tekert kábeleidről a gépeden belül? (Hú, ezt félre lehet érteni, rossz az, aki rosszra gondol...)
Más: Milyen drivereket kell feltelepíteni, úgy értem melyik a legújabb, meg mi kell? Az inteles cuccokhoz még nem értek. Van vanami inf izé, meg ... Szoval mit töltsek le, honnan, melyiket. Eddig a gyári cd-ről telepítek, de az autómatán nyomja...
[Szerkesztve] -
kumpl
aktív tag
Értam. Tehát, ha 300-as fsb-nél van a strapváltás, akkor nekem gyorsabb lesz 298-on?
De ha már jóval meghaladom azt a bizonyos értéket (fsb-vel), akkor nem lesz lassabb az egész, nem? Annyit azért nem számít a memória sávszélesség, ugye? (Legalábbis AMD-nél nem számított semmit, ott mindegy volt, hogy Duálban 2x annyi volt az olvasás, nem vettem észre semmi különbséget...) -
kumpl
aktív tag
Rusher (#5051) : Végülis nem oldódott meg. Megpróbálom, amit te is csiná
ltál. Nekem úgy szokott még Auto-n is jó lenni, hogy alapra állítottam mindent a biosban.Kiléptem, aztán visszaléptem, beállítottam a tuningot, és akkor 16x-os lett. De ha bármit állítottam úgy hogy nem volt alapon a bios, máris 1X...
Nem lesz inztabil a rendszer a magasabb PCI-E freki miatt? Mert az AGP nem szerette....
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- ROG STRIX Z790-A GAMING WIFI DDR5
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- Trident Z5 RGB DDR5-7200 CL34-45-45-115 1.40V 32GB (2x16GB)
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi