Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
Szerintem senki sem lopja a pénzt, mert különben azt írtam volna hogy lopjál jobb gépet

A DVDrip sebessége jelentősen függ a kódoló minőségétől és beállításaitól, meg attól is hogy 2 procit támogat vagy csak egyet... te pedig a játékok miatt kérdeztél, amire fenntartom amit írtam.
Az FPS nem a VGA-nak kell hanem a te szemednek. A 25 akár elég is lenne, ha az lenne a minimum viszont ez akár 50-60FPS átlag és 100-200FPS maxhoz is tartozhat... Ha a vsync be van kapcsolva akkor a maxot behatárolja a megjelenítő.
A (hagyományos crt) TV amúgy 50Hz, váltottsoros. A 25, helyesebben 24FPS az a mozifilm. -
conair
tag
Én azt mondom, hogy később lehetőséged van venni 1gb ramot ha lesz rá pénzed, jó alaplapot választottál így az alapon 1,8 körül járó procidat fel tudod tekerni 2,6-3ghz közé ahol már nagyon szépen teljesít, de video kártyád mindenképpen szűk keresztmetszet amivel nemigen tudsz mit kezdeni, ha lesz pénzed cseréld ki és vegyél egy x1950prot vagy egy 7900gs-t esetleg még jobbat ha játszani szeretnél. Sajnos a vga-d miatt kénytelen vagy alacsonyabb felbontásokban játszani gyengébb textúrával, de lehet, hogy jobb karival meg a memóriából is kellene több.
-
mikk2000
őstag
Gyereknek meg kell magyarázni hogy új játékokkal ne akarjon játszani. Arra a konzol való.
Attól hogy a procit tuningolod, a játékok alap-motorjáról a VGA kártyáról még akkor se esett szó. Egy 7600-assal nem fog a gyerek hasítani új játékokban, ami ráadásul passzív. A 2x512MB ram is enyhén szólva vicc, ha már új játékok, akkor minimum 2x1GB.
Nem mondom, hogy nem érdemes belemélyedned a tuningolásba, de drasztikus változásra a fentiek miatt ne számíts. Azt már meg sem említem hogy néhány ''új'' játék olyan minősíthetetlenül szarul lett megírva, hogy még a tiednél jóval erősebb konfigokon is szaggat.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mobil flották
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- További aktív témák...
- G.Skill Ripjaws M5 RGB DDR5-6400 CL32 típusú memória 2 32GB(64GB) Kit.
- ASUS ROG STRIX B550-E GAMING Wifi
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- ÚJ! 2db.KIT! DDR4 Kingston HyperX Savage 2400MHz 2x16GB Kit - HX424C12SB2K2/16
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S25+ / 12/256GB / Kártyafüggetlen / Gyári Garancia 2028.07.11-ig
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest