Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsirics77
veterán
erről a jumperről
nekem sima s3 van de ha leveszem a jumpert akkor az istennek sem szól sztem 1 próbát megér hogy jumpert teszel rá -
mikk2000
őstag
Olyan lapról amelyiken van, ezen azonban nincs
Nem vagyok benne biztos hogy akármilyen linux live cd felismeri az alaplapi hangkeltőt (aki próbálta az tudja biztosan), max kölcsönkérsz egy HDD-t és feldobsz egy XP-t+a hangkeltő driverét, és ha úgy se lesz semmi hang, akkor sajna alaplap hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Assetto Corsa EVO
- Formula-1
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Intel találgatós topik
- Milyen videókártyát?
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance Grey EXPO - 10 év bolti garival!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti gari! -
- Új, felbontott Patriot Viper Steel 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200Mhz CL16 - 5 év bolti garival! -
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nem vagyok benne biztos hogy akármilyen linux live cd felismeri az alaplapi hangkeltőt (aki próbálta az tudja biztosan), max kölcsönkérsz egy HDD-t és feldobsz egy XP-t+a hangkeltő driverét, és ha úgy se lesz semmi hang, akkor sajna alaplap hiba.