Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
bios 1,65 everest erre 1,6-ot mondott
mch +0,5
fsb +0,35 (ennél többet nem lehet adni
)
mem +0,5
tehát az a rendesen szétfeszelt állapot
8 x 464-en bootoltam és onnan setfsb-vel tovább
et5-tel jobb lett volna, de az 1,6-tól lefagy, a lap is másképp kezeli ezt a feszt, mint az ennél kisebbeket
igazából a lap vmennyire stabillá tétele jelentette a kihívást
498-ig viszonylag könnyen ment, de 500-nál szinte mindig megadta magát
azt vettem észre, hogy inkább a nagy sebességet nem bírja
először 4 4 4 12, turbo-val próbálkoztam, itt 490 fsb körül több, mint 9000-es olvasás, írás volt everest-ben
aztán ezt feladtam és beraktam auto-ra a ramot és performanche enhancét normal-ra, így már ment az 500
8 x 500-at jobb lappal sem bírnék elérni stabilan
kb. 3800-at még esetleg ki lehetne hozni orthos stabilan, de ezt is csak hideg időben, mert ide is kell kb bios 1,6 , viszont már 8 x 470-en sem indul el a lap, csak win alól tudom felhúzni ide
a 8 x 464 = 3712 az rendesen elindul, de ezt már fent is írtam, hogy erről bootoltam és
innen haladtam tovább
gazdaságosan a 8 x 450-et lehet elérni, mert ide biosban kb 1,5 elég és ezzel hidegebb időkben sincs tat-tal gond, orthos alatt nincs gond a hőmérséklettel
viszont itt nem tudom hova felszorozni a ramot, csak 900-ig, a következő szorzó már sok szerintem a lapnak, mert a 8 x 400 ram 1066-on sem megy (gép nem indul) lejjebb kell venni az fsb-t
érdekes, hogy a 266 x 8, ram 1066-on sem szimpatikus a lapnak, áramtalanítás után duplastartot csinál, hiába feszelek szét mindent, nem múlik el
Brumi˘:
Milyen meleg volt?
superpi alatt azt hiszem kb 70 volt a mag (de most nagyon nem vagyok benne biztos, nem sokat foglalkoztam vele, mert bőven maglassulás alatt volt, pi nem sokat terhel)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- One mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- Háztartási gépek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Assetto Corsa EVO
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance Grey EXPO - 10 év bolti garival!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti gari! -
- Új, felbontott Patriot Viper Steel 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200Mhz CL16 - 5 év bolti garival! -
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)