Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [K2]: AnyDesk átverés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
keszegduda
őstag
Üdv!
Úgy néz ki valami bibi lehet a gépemmel (965P DS3P Rev. 3.3+E6400 F5 BIOS), ugyan is amióta feltettem a win7-t azóta elég sűrűn rendkívül belassul, mintha megfagyna. Kimonitoroztam Hd sentinel-el és 100%-ra kiakadt a lemezkihasználtság de írás/olvasásnak nyoma sincs ekkor.
Elképzelhető hogy driver probléma lapul mögötte? Érdekes hogy telepítés után teljesen jó volt, mintha NV driver installálása óta problémázna, de köze nem hinném hogy sok lenne hozzá....
Próbaképpen átállítottam ACHI-ra a Biosba, de ott még a rendszer sem akart felállni, egyszerűen összeomlott. Még a Bios frissítésben gondolkodom, de teljesen jó volt eddig, így nem bántanám.
Remélem ki tudunk valamit találni!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL16 - 1 év garancia!
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- Eladó GIGABYTE Z590M ULTRA DURABLE Alaplap
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- PlayStation 5 Pro /// Boltból, Számlával és 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Elképzelhető hogy driver probléma lapul mögötte? Érdekes hogy telepítés után teljesen jó volt, mintha NV driver installálása óta problémázna, de köze nem hinném hogy sok lenne hozzá....