Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tr00p3r

addikt

sztok,

nekem a Ghost Recon sorozat az egyik nagy kedvencem!!! ez is jó és még normálon is elég nehéz. a parancsok követése és kiadása elég bugyuta lett szerintem. ami még hiányzik, hogy sajnos nem lehet (vagy csak én nem jöttem rá, hogy hogy) a csapattársak bőrébe bújni. az előző részekben a PgDown és Up gombokkal csapaton belül lehetett a team memberek között váltani. vagyis ha megláttad az enemy-t jó messze, váltottál a sniperre és azzal mentél tovább. aztán ha leszedted a toronyból az ellent, válthattál újra. ráadásul az AI eléggé gyenge. ha odaküldöm őket move, attack vagy cover paranccsal egy nyitott területre, simán besétálnak a fiúk. ami még feltünt, hogy nagy távolságot hagynak maguk között és általában alakzatban mennek, ezért van, hogy valamelyik kerülővel megy és leszakad a csapattól.
    tetszik viszont, hogy lehet vetődni és becsúszni és nálam a GFX sem rossz. én a desktop felbontásban nyomom, mert utálom igazgatni a monitort játékhoz és utána (1280*960@85Hz) , de nem vettem észre, hogy nagyon akadna....

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák