Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
csigafej
tag
válasz
liksoft
üzenetére
így hogy a drive-ot vállasztottam ki már sikerült visszamenteni az adataimat, annyi probléma van viszont hogy egy könyvtáramból, ahol a képeim voltak visszamentette szépen az egészet, viszont mikor megnyitok egy képet, azt írja ki ismeretlen formátum (pedig elvileg jpg) és hogy vmi unicode fájlnév problémája van, ez miből adódhat?
-
csigafej
tag
válasz
liksoft
üzenetére
köszi a gyors választ, megpróbálom a raw recovery-t (melyik programot ajánlod hozzá?), a GDB-t próbáltam az előbb, felismeri ntfs meghajtóként, de mikor továbblépnék, azt az üzenetet írja hogy nincs ntfs partíció...
esetleg komolyabb helyen vissza tudják nekem állítani? -
csigafej
tag
válasz
liksoft
üzenetére
sziasztok,
Tegnap Partition Magic-el (XP-alól) próbáltam egy 320 gigás vinyón új 10 gigás partíciót létrehozni xp-nek, a meglévő egyetlen partíció elé! kb 4 óra után megállt és kiírt egy hibaüzenetet hogy nem sikerült neki és próbáljam megjavítani scandisk-el (a 10 gigásat létrehozta). azóta nem látom fájlkezelőkből a meghajtót (PM-ben látszódik tiszta pirosan de nem lehet semmit csinálni vele, not formatted-nek írja és csak formázást engedne, azt meg nem akarom mert van rajta 280gb adatom...).
Van-e lehetőségem valahogy visszaállítani a meghajtót? vagy lementeni a fontos adataimat róla?
köszönöm, üdv
Gyuri
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- BestBuy topik
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- League of Legends
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Gumi és felni topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
esetleg komolyabb helyen vissza tudják nekem állítani?