Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
Aktív témák
-
Gergő_
őstag
Egy festővászonnal ajándékozott meg tegnap a Jóisten.
-
Gergő_
őstag
Azt álmodtam, hogy ott ül egy galamb a párkányomon(fejemtől kb. félméterre)
mire felébredtem(zajok nélkül), fogta magát tipegett egy kicsit és felszállt a haverjaihoz. -
Gergő_
őstag
-
Gergő_
őstag
-
Gergő_
őstag
Tehát, tulajdonképpen ezt a pillanatot várja mindenki szerintem ezen a világon...
Amikor így megvilágosodik, hogy miért van ezen a rohadt világon és elkezdi tenni és szinte minden működik magától(...vagy nem) -
Gergő_
őstag
Azóta kicsit jobban. Az a fajta ember vagyok, aki nem gondolta volna soha, hogy ennyire megtréfálja az élet, és bizonytalanságokkal teletűzdelt világba ejti.
Mintha valaki benzint fecskendezett volna a szívembe és éppen most próbálná begyújtani, a vénáimba tömködött kanócon keresztül és én nem akarok ellenállni az égésnek. Elég bizarr és szürreális. -
Gergő_
őstag
Az elmúlt 25 év legrosszabb éjszakája lett ez. Úgy érzem, hogy kiszakad a szívem és mintha homokzsákok szakadtak volna rám, de nem tudok megfulladni.

Leírtam, így talán egy kicsit jobb. Remélem jobbra fordulnak a dolgok a következő napokban.
-
Gergő_
őstag
- Jó estét!
- Jó estét kívánok! Mondja, mit szeretne!
- 15 zsemlét kérek!
- De látja csak 3 van sajnos...
- Akkorh' legyen az a három, meg két kifli és fél kiló kenyér! - oldotta meg egy úriember előttem a sorban a 'dilemmát'. -
Gergő_
őstag
-
Gergő_
őstag
-
Gergő_
őstag
-
Gergő_
őstag
Szavakban sokszor nehéz, ezért nagyrészt az általam éppen hallgatott muzsikákat fogom ide beilleszteni. Az az önös szándék/érdek vezérel, hogy később vissza tudjam nézni őket.
Gergő
Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Energiaital topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- BestBuy topik
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- További aktív témák...
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Macbook Air M1 8GB 256 GB 2026.júliusig garancia
- Playstation 5 digital PS5 825 GB 2026.12 hóig garancia
- Einhell akkumulátoros fűnyíró eladó!
- Bomba ár! Panasonic CF-20-2 Tab+Laptop: i5-7G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest