- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
ArmanD.
őstag
válasz
frankie! #295 üzenetére
Lehet kicsit túllőtted a kábel, mert 2,5mm2 -es kábelt 3-500watt fölötti ládákhoz szoktam használni, de bajnak nem baj
1mm2-nél vastagabb kábel nem nagyon kell ehhez a rendszerhez, de 0,5vagy 0,75-nél kisebb ne nagyon legyen. Jack-RCA-t lehet kapni, de nem biztos hogy árnyékoltba. Az a legegyszerűbb ha átalakítóval megoldod és még aranyozottból is viszonylag olcsón megtudod. A duplaexponenciális reflexcső azt jelenti, hogy nem csak a lülső fele van lekerekítve hanem a belső is kapott egy ívet. Így a levegő könnyedebben áramlik ki és be így nem keletkezik szélzaj.
www.autohifipont.hu-n lehet ilyen cuccokat beszerezni vagy ahol árulnak Mac Audio-t onnan biztos be tudod szerezni. Bp-en ha jól tudom a Fogarasi úton van, de a weboldalon megtalálod a többi üzletet is országszerte. A szivacsot, hangcsillapító vattát pedig somogyiba olcsón be tudod szerezni, valamint a bitumenlapot a műanyag egységekre és vékonyabb rezonanciára hajlamos helyekre érdemes tenni, mint pl. a hátlap, és ezt is Mac-éknél be lehet szerezni 700 forintos áron
Amit még néztem a sub gyári reflexcsőjébe az a pókhálókereszt ami belül van, hát én azt amíg nem szerzem be a duplaexponenciálisat kapásból kicsipkedem! Az is okozhat +zajt! Gondolj csak bele egy gyorsan pörgő ventilátorba amire ráteszel egy ventirácsot hát megnövekszik a szélzaj!!!
Durvá ha jól számolom kábelek (hangszórókábel csere nagyobbra, RCA-ra váltás és csere árnyékoltra ha akarod még aranyozottra is, hogy minél kevesebb legyen a veszteség), csillapítás (vatta+szivacs), szélzajmentesítés (reflexcsőcsere, rések betömése), rezonanciamentesítés (bitumenlap hátlapra és műanyag illetve könnyű elemekre, kábelek leragasztása akár sziloplastal, hogy ne lógjanak összevissza) összes értéke max 4-5000Ft lehet és mintha kicserélték volna a rendszered úgy megdobja eme kis odfigyelés!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Asztalos klub
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest