Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Több száz kínai rendelésen túl vagyok már, soha, semmivel és senkivel nem volt ennyi gondom, mint a GB-vel. eBay-en feketén-fehéren ott van a postázás legkésőbbi dátuma, 1 napot késik, megy az üzenet, jön a refund. Nincs mellédumálás, ködösíts, terelés. Ez az ami NINCS meg a GB-ben, amit velem szemben idáig a legutolsó kis kínai is betartott.
Engem nem érdekel, hogy mi a gond. Vettem egy telefont, kifizettem, jogosan várom el, hogy a kereskedő által megígért határidőn belül megkapjam a terméket, amit kifizettem. Ha BÁRMI gikszer van, a GB-nek AUTOMATIKUSAN el kellene kezdenie a probléma orvoslását, és nem NEKEM kellene telefonálgatom, e-mail-eznem úgy, hogy a GB-nél csak hülyének néznek...
Ha a DPD tök egyértelműen megmondta nekem a telefonban, hogy a csomag NEM FOG TOVÁBB MENNI, akkor a GB mit szarakodik itt azzal, hogy várjak 5 napot? Ja, hogy ők már csesznek felvenni a kapcsolatot a futárszolgálattal, amivel kapcsolatban állnak. Ezt pont leszarom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- LED világítás a lakásban
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kuponkunyeráló
- Windows 11
- Bittorrent topik
- Káprázatos űremléket állított Jeff Bezos az édesanyjának
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- HP Pavilion 15-bc512nh (Core i7-9750H / 24GB DDR4 / 512GB / GTX1650 4GB / Win11) ÁFA, Garancia
- Huawei SUN-2000 6KTL-L1 napalem inverter eladó
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest