- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jofi81
őstag
válasz
5-ös kezelő #5198 üzenetére
Én is nagyon udvarias és türelmes voltam, mindig betartottam a határidőket, amiket kértek, ezért is húzódhatott el az ügyem több, mint 4 hónapig.
-
klaczi
aktív tag
válasz
Nem a pénzemet féltem! Nem fogják lenyelni. Nem takarítják rendesen a hozzáférhetetlen árukat a lapról.
Naívul megrendeled, kifizeted ők meg gazdálkodnak a pénzeddel. 60 napig használták a pénzedet!
Tudom, hogy olyasmit vettem tőlük ami adott esetben csak egy nagyon-nagyon szűk kör vásárol.Nagyon örültem a dolognak mikor megláttam! Persze készletinformáció náluk nem létezik!!!
Egyébként írtam nekik, és ők türelmet kérnek, vagy vásároljak valami mást tőlük.
Azt viszont soha nem fogom megtenni!Avicularia
Mint irtam spéci holmit rendeltem, ami rajtam kívül a kutyának sem kell. De......ha kínlják akkor nem árt, ha létezik. -
Avicularia
veterán
válasz
Nem védem a céget, mert nincs miért, de lekopogom nekem 10 vásárlásból összesen 153 dollár értékben 9 megjött gond nélkül. Egy xiaomi lámpa volt ami nem esett be, de kis egyeztetés után walletra rátették a hatalmas 1.79 dollárt
Egy másik, egy quadcopter amit EU raktárból vettem és kérés ellenére túl hamar postázták, így nem voltam még otthon mikor kihozta a DHL. De ezt leszámítva nincs negatív tapasztalat velük.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Assetto Corsa EVO
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest