Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
powerwade
senior tag
3 napja? Én május 22 óta várom, hogy a "processing" átváltson 2 terméknél. Kicsit szar érzés, hogy a pénzemet elvették de szállításra 2 hete várok. Igazából csak most vettem észre, hogy még fel sem adták. Amikor rendeltem, akkor elvileg mindkettő cucc volt raktáron.
Silent77 nem tudnál ránézni privátban?

-
206 cc
senior tag
Ez van velem is,hogy sok apró csomagot rendelek,mert nagy a család és általában én rendelek mindenkinek. Nem is volt ilyen gondom az eddigi kb. 5 évben mióta kintről gyakrabban rendelek......persze 1-2 elveszett akadt évente ,de vagy újraküldték vagy visszajött a pénz! Azonban kb az elmúlt kb.1,5 évben igen megszaporodott az elvesző csomagok száma!...ahogy most visszanéztem havonta van egy - kettő ami nem jön vagy sérülten érkezik!!!...elég sokat esett a szinvonal úgy sejtem!

Nem győzök levelezni ,videókat küldözgetni a problémák miatt! Pedig figyelek,hogy kitől vagy honnan rendeljek...kb. az ebay vissza is esett nálam az utolsó esélyre onnan volt a legtöbb gondom!..GB,BG,Ali,Fasttech,Amozon...és E-bay a sorrend most nálam... -
Tényleg ezeket a felesleges levelezéseket kellene elkerülni.
Hiába írja nekem olyan küldeményre, hogy nézzek utána a Postán, amelyeket nem könyvelt nemzetközi postai nyomkövető számmal küldenek. Egyszerűen nem hajlandók tudomásul venni, hogy ez nem jó javaslat. Ugyanúgy a cím ellenőrzés, mi a biztosíték, hogy ő ugyanazt írta rá, mint amit én megadtam? Volt már olyan hogy egy nagy város nagyon hosszú utcájának a neve ráfért a címkéjére, a házszám meg nem.
3 kézbesítő körzetbe esik.
Én nem tudom ellenőrizni az ő munkájukat.
Amikor már idáig jutunk, azért az alap ellenőrzéseket megcsináljuk, tudomásul vehetnék.
És mintha nem egy angolt beszélnénk az illetékessel, vagy mindenkinek copy-paste a válasz részükről?Ez lett volna a következő kérdésem feléjük, hogy minek futtatják velünk az üres köröket?
-
Mert Kínába szánt készülék, és baromira nem érdekli őket sztem hogy itt Európában elszórjanak pár ezer darabot. Pedig fura, mert az oppo lapján is van International verzió, de abban sincsen B20. Az a gond hogy most nézek magamnak telefont, és valamiért ezekre állt rá az agyam. A másik amit néztem az a Moto X Force, van most 200 euroért máshol, ahelyett hogy vennék egy megbízható 2 év itteni jótállású Redmi Note 4-et.
-
vandor01
senior tag
nem buktam egy fillert se...
legalabb is azt hogy nalluk kellet eltapsolnom.... de azt szeretjuk

azert 1-et (Hi12) csak vettem mikor nagyon nagyon akciooos volt 156ejroert kinyabol ingyen szallitassal LVS.... 7nap alatt megerkezettt reggel 6kor landolt a repcsi 11kor a kezemben volt trefa mentesen (belgiumban) hasznaltuk 6honapig..... szep kellemes darab tueles keppel... DE.. egy tetu... ezzel az atom procival azt hitten neha elfelejtett valamit vagy szenilis lett de igen sokat gondolkozott ket kattintas kozott
azt nem ertem ugyenaz a proci van a TV(win) dobozomban... sot kevesebb memoriaval csak 2GB... es 1000x jobb gyorsabb hasznalhatobb...ki erti ezt??? a Hi12 jofogason van aki 99e ft kert erte marciusban! 70e ert elvittek 2nap alat.... -
vandor01
senior tag
ne aggodj... nem csak te szivsz az ingyenes postazassal...
amiota a SUNYOU-t hasznaljak SYBPLxxx azota 30-40-50nap
2 cuccom van meg mindig uton APR 2 es APR7
kozben kinomban fizettem az NL-ert... MAY 5 ... ma jott meg!Mas!
Tud valaki filleres cuccot EU raktarbol? csak mint fajdalomcsillapito a szallitashoz
-
spidersoft
senior tag
Kínából rendelt termékek eredetiségét illetően mindig légy kis fenntartással
Többek között ezek a fémkirakók sem az ő ötletük gyümölcse... ennek igazolásaként látogass el a Fascinations Seattle vállalat honlapjára, aholis megtalálod az illető terméket, és letöltheted hozzá a (képedről egyértelműen virító) fénymásolat eredetijét ("Click here to download the PDF instruction to your computer"). A többi kirakós is hasonlóképp megtalálható náluk. Vagy gépről nézed a manualt, vagy kinyomtatod értelmes minőségben, rajtad áll 
(az eredeti termék asszem €10 környékén van, ehhez képest negyedáron jött a kínai remake -- ennyi már belefér, hogy a manualt ne lehessen elolvasni
) -
cidalain
veterán
ilyenkor én leírom válaszban, hogy mint azt az előző levelemben már megírtam, megkérdeztem a postát (persze nem, hisz tudjuk, hogy úgyse tudnak semmit ilyen esetben), a cím természetesen jó, stb.
ha ők hülyeséget kérdeznek, mint egy gyépés, akkor én tanárbácsisan elmondom még egyszer.
ha ellentmondásba kerül, és szükségesnek érzem, az ő korábbi leveléből is idézek, és leírom hogy nincs igaza, vagy nem ezt írta korábban.
ez elég sima eredményekhez vezet. igen, lehet hogy 5 levélváltásba kerül.
azt gondolom hogy lehet játszani a hülyét, meg lehet próbálni (ha csak 10-ből 3 ügyfélnél beválik, már jól jártak), csak neked türelmesnek kell lenned. ugyanezt eljátsza a magyar kereskedő is, csak őt felhívod telefonon, és 5 perc alatt megbeszéled vele. ez a kínainál levélben kommunikálva olykor több nap és üzenetváltás is lehet.és igen, miközben írom a levelet szidom mint a bokrot, hogy ennyire csököttagyú paraszttal hozott össze a sors.
-
cidalain
veterán
Ha ertelmesen ir az ember, megfelelo kepi/videos bizonyitekot mutat a hibarol, akkor sima ugy szokott lenni. Fenyegetozni tilos.
(#15485) Joshi
20 dollar alatti termeknel az ujrakuldest kell elerni, de altalanos tapasztalatom, hogy ezt alapbol fel szoktak ajanlani (mindamellett hogy a hibas darabot is megtarthatod)
-
206 cc
senior tag
Bocs hogy hozzászólok,de némi RC múlttal.... inkább ilyesmi akkukat keressetek a hajóhoz....
Ahogy nézem ha nem is lóg túl sokat a tartón az akku abba kb.36x40x18 méretű hely van alapból..kis munkával azt a 40mm ki lehet tágítani 50 sőt 60-ra is szóval az ajánlott 50x25x17 akku biztosan belefér... -
-
Exelsior24
aktív tag
Van róla ott egy teszt videó, azon elég jól száguldozik. Mondjuk nem értek az ilyen RC hajókhoz de ez most eléggé le van árazva és ráadásul EU raktár. A szállítás meg hát annyi amennyi, itthon egy belföldi csomagküldésért is simán elkérnek 1500-2000-et szóval ahhoz képest akkor ez spanyolból.
-
cidalain
veterán
az létezik, hogy a telefonos appban az unregistered shippingért elkérnek 0.39$-t a PC-n meg ingyen van?
így ugyan el tudom verni minden pontomat, nem csak a 300-ra kerekítettet, viszont többe kerül a postaköltség miatt, mintha ingyen postával a PC-ről rendelném pár ponttal kevesebb beváltással
(#15337) Silent77
oh, köszi. akkor marad a pc-s verzió, jobban járok pár centtel. -
Exelsior24
aktív tag
Bocs eltévesztettem az Áfá-ra gondoltam, csak ugye a 22€ már régen nem 6000 Ft hanem inkább 6800 Ft felett van a mai árfolyamon, de azóta találtam egy leírást és ott írják, hogy a mindenkori MNB által megállapított napi árfolyamot kell nézni hozzá, szóval lényeg a 22€ .

-
havri1
félisten
Én már nem írtam nekik vissza. 3 napja levelezek velük (napi 1 levél), nem látom értelmét. Végül majd jön a store-ba a Credit felajánlás, ami nekem nem jó..
Vagy a termék, vagy a pénz. Ráadásul nem is saját, kollégának rendeltem egy órát, amit persze ki se fizetett. Tehát az én pénzem áll benne, meg az én dolgom levelezni, pp stb.
Nem akarok hangulatkeltő lenni, de 2 ticket-em van gb-n, ebből mind a kettő nem megérkezett termék, és mind a 2 pp Claim - el végződik.
Értem én, hogy üzlepolitika, meg veszteség, de azért a vevőre rátolni azt, hogy "nem kötöttel biztosítást, így jártál", ez visz mindent. -
bul07
nagyúr
KZ ATR lett végül
Viszont van ez a fajta[link], meg ez a fajta [link]
Ha jól látom a kettő között a mikrofon megléte a különbség. Jól látom?Meg még egy érdekes dolog, nem tudom hogy csak nálam van e
Most hogy rendeltem a füles nem engedett csak 50pontott felhasználni ami 1$, de ahogy számolom 4.99$-ra engednie kellet volna ~1.5$ pontot (75pont) de nemÉs ahogy teszteltem több típusú termékkel ami 5$ alatt volt arra csak 50pontott enged, ha már egy centtel is 5$ felett van akkor engedi rendesen
Nézettek már rá hogy nálatok is így van vagy ez valami egyedi hiba nálam?
Vagy új pont felhasználási rendszer lenne? -
bul07
nagyúr
Nem értem mit akarnak
Ezt a választ kaptam
Na de ez most mi?Thank you for your positive feedback.
After reviewing your order in detail, we have found that you haven't purchased any insurance during the check-out. Please understand that in such case we can only compensate you partially.
We will improve better in the future.
Have a nice day !
Thank you for your continued understanding and kind support.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest