Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
feloman
aktív tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Szia! Szerintem sokkal jobb. Üzemidő hasonló, a kijelző sokkal szuperebb, azt hittem rossz lesz a MIP után, de mindenhol látható, sokkal részletesebb, meg nagyobb a kijelző is vmennyivel. A GPS sokkal pontosabb, az 55 néhol ugrált a szűk házas utcákban az oldalak között, ez mondhatni tű pontosan lekövet mindent. Tetszik a részletes alvás elemzés, a szundi érzékelés, pontosabb az 55-nél, de ez még nem az erőssége a Garminnak szerintem, ha az ágyban vagyok már ébren, még ő alvásnak veszi sokszor. A Hrv nagyon informatív adatokat ad nekem az állapotomról, betegségről, a sok stressz miatti kimerültségről, kialvatlanságomról. Méri a lépcsőzést, a hegyre menést. Én úgy érzem megérte a váltás. Remélem ez is bírja sokáig, mint az 55-ös. Bocsi a késői válaszért, most tudtam csak írni.
-
HKorn
veterán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Én nem outizok komolyabban, de mi az a sok adat amit mindenképp kell nézegetni és ráadásul folyamatosan? Bringán engem a sebesség, a pulzus és a megtett táv érdekel, ezen felül amit az Edge előnyére tudok írni, az egy térképes navi. Ilyen cadence meg wattérték nem érdekel. Cadence szenzorom pedig még van is, de nem használom.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Ha amoled akkor Samsung gyártja.
Új hozzászólás Aktív témák
- APPLE WATCH 11 46mm CELLULAR ( eSIM ), SPACE GRAY, PÁR NAPOS, 24 HÓ GAR, ÜZLETBŐL
- új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es fekete titántok black
- Apple watch SE3 2025 cellular eladó! Garanciával gyári dobozban
- Apple Watch SE 2022 2Gen. Újszerű/2026.01.10.Apple Gar./Akku 100%/p4601
- Apple Watch Series 6 stainless steel GPS + cellular LTE 44mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest