Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Problémám van, és tanácsot szeretnék kérni.Tavaly áprilisban telepítették nekünk egy Daikin klímát, 3 év garanciával, állami támogatással kértük, tehát a készülék forgalmazó cég + telepítő cég ugyanaz, egy klímával foglalkozó kft.
Elképzelhető, hogy kezdettől fogva már kompresszor hibás volt a készülék, de csak most nyár végén hívtuk ki a szerelőjüket, hogy nézzék meg, és a szerelő megállapította, hogy kompresszor hibás, és alkatrész csere lesz, azóta csak azt mindják, hogy még a gyártótól (Daikin) várják a kompresszort. Mai napig nem történik semmi.
Probléma lehet az, hogy munkalapot nem kaptam vizsgáló szerelőtől, hogy hibás a kompresszor, de azt a munkalapot aláíratta velem, emailben kértem a céget, hogy küldék a másolatát, de nem küldték. Viszont főleg emailben leveleztem velük az üggyel kapcsolatban, nagyjából minden infó ott van a levelekben.Össze foglalót olvasva, ezt van ott: "Az új szabályozás nem tartalmaz konkrét, kötelező határidőt a javításra."
Tehát ez esetben nem tehetek semmit, hogy csak várom várom, mert azt mondják, hogy gyártótól várják a csere alkatrészt?
Vagy kérhetem, hogy adják vissza a számla értékét (készülék ár + telepítési díj)? Jelentsem le a fogyasztóvédelem hatóság felé?Kérdés: Mik az esélyeim? És miket tehetek?
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 9gen PC(i3-9100f/512gn SSD/Rx570-8gb/16gb ddr4)
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: Új i7-12700KF/14700KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Dell Latitude 7390 i5-i7 / 8-16GB RAM, ssd, jó akku - számla, 6 hó garancia
- Szép! HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 64/512 QUADRO RTX 5000 16GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest