Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-03-20 09:38:09

LOGOUT.hu

Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10751) King Unique


King Unique
titán

Egy adott termékre vonatkozó hivatalos gyártói garancia és az adott bolt / webshop által feltüntetett közti eltéréseket hogyan kell értelmezni, mármint lehet emiatt reklamálni :F
Esetemben kinéztem egy 2,5"-os NAS notivinyót, WD RED, amire elvileg 3 év gari jár, de sok helyen csak 1-2 évet adnak [link]...ilyenkor lehet kérni a webshoptól, hogy adják meg rá a rendeset, v csak a 12 hónap a kötelező és nem muszáj megadniuk ??

(#10752) Attix82 válasza King Unique (#10751) üzenetére


Attix82
őstag

1 év jótállás a kötelező, de van még rá + 2év szavatosság.

1 év után neked kell bizonyítani, hogy már átvételkor is gyári hibás volt, de az lehetetlen.

(#10753) asdf_ válasza King Unique (#10751) üzenetére


asdf_
veterán

Torveny szerint amit a kisker kap, azt tovabb kell adnia. Ellenben ha a kisker olyan helyrol vasarol, ahol o maga is csak egyet vagy kettot kap, akkor csak azt tudja tovabbadni (bar szerintem elegge eltunoben van ez a valahonnan bekerult az orszagba cimu import, a ket evben siman benne lehet amugy az elcseszes is, hogy automatikusan ket ev garit ver be az ember hozza, mert ugye a nagy arviz ota, amikor teljesen veletlenul egy idopontban az a maradek ket hdd gyarto, amely kb. maradt a piacon, bejelentette a garicsokkeneseket, onanntol kezdve wd-nel a standard costumer cuccokre default volt a 2 ev, es csak a raid edition kapott tobbet, meg talan a black meg a raptor szeria, de az ritka allat).
De mivel vasarlas elott vagy, tok egyszeru a dolgod, onnan veszed, ahol 3 -valojaban- 1+2 ev korlatozott jotallast adnak ra

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.