Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vakablak93
őstag
válasz
Sasi82
üzenetére
Hali,
szerintem amit el kel döntened hogy a legjobb kijelzőt vagy a legjobb procit választod. Mindkettő egyaránt hasznos lehet számodra tekintettel a felhasználásodra.
Ami a procikat illeti kikerestem neked pár benchmarkot, de az
i5 13450 és az i7 13620 között alig van külömbség kb az a 10W eltérés 45W vs 55 W. A teljesítményükben is hasonló a külömbség.A felépítésük is azonos ahogy cyberwarfere fórumtárs már írta feljebb, 6/12 + 4 kuka mag... Az i7 13700H meg 6/12 +4 kuka mag. Összeségében kicsit jobb mint a másik kettő, legalábbis benchekben kicsit jobban teljesít.
Pár bench:
13700H vs 13620H
13620H vs 13450HX
13620H vs 13450HX -
gyépés
aktív tag
válasz
Sasi82
üzenetére
Én mindenkepp a Lenovot venném, ha van monitorod mellé. Sajnos a saját kijelzőije nem tudom milyen.
A 13620H proci olyan 5-10%-kal gyengébb a 13700H-nál, de csak nagyon heavy multihreading esetben, emiatt jatékban ez nem fog jelentkezni, kép és videó szerkesztésnél minimálisan lesz gyengébb, de ott a vga is számít, szóval nem 5-10% lesz a különbseg, hanem kevesebb, ha ugyanaz a vga. Legalábbis elvileg. -
dom111
csendes tag
válasz
Sasi82
üzenetére
Én apróról vettem, kb 2 hónapot használták, amiket linkeltél árban a 2 között vettem.
De most is van fent egy 675-ért.
Szerintem nézz körül ott is, hogy még nehezebb legyen a döntés
Egyébként itt van oprendszer nélkül:
https://www.digiprime.hu/laptop/asus-rog-strix-scar-15-g533zw-numberpad-74216-elado/?utm_source=arukereso&utm_medium=74216-asus&utm_campaign=konverzio -
Csupati
őstag
-
-
válasz
Sasi82
üzenetére
Ha figyeled a híradásokat én a helyedben minél hamarabb vennék valamit, mert csak rosszabb lesz. Gondold át neked mi a legfontosabb egy laptopban, ha mindent csúcsra húzol nem fogod tudni kifizetni. Én a helyedben a VGA-t emelném az első helyre, mert a többi nem annyira szembetűnően látszik és főleg avul. Esetleg játékra nem kell akkor mindegy.
Állítólag a vram foglalás a most jövő programozói fejlesztéseknél a jövőben drasztikusan emelkedni fog, egy videóból tudom, jó szem előtt tartani.
(A gariról csak annyit és ez nagyon off....ha nem megfelelő a gondolkozásod, hozzáállásod lehet ugrani fog mert mondjuk ott élsz ahol és az már elég hozzá. Én most nem rég beleestem egy vásárlásba (nem gari téma), nem is volt titok, igaz a pénzemet visszakaptam hála Paypalnak most még.) Tudom vészmadár.
-
pidzse4
aktív tag
válasz
Sasi82
üzenetére
Én pár napja adtam el az asus 4060 12700h 2 tb m.2 32Gb os laptopom még 2 év garival 500 ért alig használtam. Szerintem nézeges használt laptopokat egész jó áron vannak és teljesen hibátlanok garival együtt. Ujonnan 700 körül drága nem éri meg . Ha ügyes vagy jó áron ki lehet fogni jókat.
-
Csupati
őstag
válasz
Sasi82
üzenetére
Spekulálni lehet az euró árfolyamról, de senki nem fogja tudni megmodani mit hoz a jövő.
Ha munkára keresel gépet , a kijelző lesz a lényeges hogy minnél nagyobb legyen az sRGB meg a DCI P3 , minimum IPS kijelzőt keress, de inkább oledet. A képfrissítés nem mérvado ilyen téren.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Muerte