Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
válasz
Sátán44
üzenetére
Szia,
a bővítő slotokat TE MAGAD is bővítheted, azért van benne. Nem tilos kinyitni !
A szerviz részéről támadhatatlan, védhetetlen, hogy pl "azért állt meg a hűtés, mert másik ramot raktál bele" stb stb, nincs ilyen.
A hűtesen lehet "warranty label" , azaz egy matrica, ami elszakad, ha a hűtést is levetted. Abba beleköthetnek, de az sincs minden gépen.Teljesen friss, 2 hetes sztori:
Asus ROG FLOW X13 is van a családban, Bp-en a fiamnál. 8 hónapos gép. Mostanában hangosabb volt, egyértelműen por, porcica.
Felhívta (ÚjBudán?) a szervizt, megkérdezte hogy ő maga szétszedheti, takaríthatja-e, millió gépet szétszedtünk, bővítettünk, takarítottunk már, ez nekünk nem okoz gondot.
Tök mókásak, és jófejek voltak, és mondták, hogy naná, simán,
Ők csak azért javasolják hogy vigye be, mert ha esetleg vmi elbaszódik, akkor ők meg is csinálják :-D
Bevitte. Újrapasztázással kértek 5 ezret. Azóta újra halk a gép. -
echterion
nagyúr
válasz
Sátán44
üzenetére
Videoszerkesztésben nem vagyok otthon, így abban nem tudok segíteni. El kell döntened, hogy mi ér neked többet ugyanazért a pénzért: erősebb vga gyengébb anyagminőséggel, vagy gyengébb vga remek anyagminőséggel. Ezek közül előbbi esetben Apex 15, utóbbinál Legion 5 Pro. Szerintem.
-
FőDudu
veterán
válasz
Sátán44
üzenetére
A Legion 5 es 5 Pro gepek eleg jol elmennek AMD proci es Nvidia VGA komboval.
Attol fugg mi az amit a gepeddel atlagban csinalsz.En pl. egy Razer Blade 15 Advanced gepet vettem (masfel eve) kvazi irodai munkara.
Foleg bongeszes, remote desktop, vpn, nemi virtualis gep futtatasa.
Ilyenkor nema. Es kijon belole 8 ora akkuido. Es kurvajo a kijelzo (300Hz)
Es van eleg port is. (3x USB-A 3.2), 1x USB-C 3.2, 1x TB3, 1xHDMI, kartyaolvaso, fejhallgato).
Nem tudom a tobbi gep touchpadje milyen, ez eleg nagy es eleg kozel van a Mac-es touchpad elmenyhez.Ha viszont ramjom, akkor mehet a 2070Super is, akkor hasit a CS:GO.
10875h itt rovid ideig 55W, majd 45W-ra limitalja a hosszabb tavu teljesitmeny felvetelt.
A GPU meg 90+15W boost. Amire nekem kell arra boven eleg.Erre irtak fentebb, hogy nem a szokasos 130-140w amit a vastagabb gepek tudnak.
Nem, viszont minosegben nem veletlenul hivjak windowsos Macbook Pro-nak.Ha mindenkeppen kell a TB, akkor inteles gepet kell vasarolnod. Netan valami AMD-s Alienware gepet amin van AGA (Alienwar Graphic Accelerator) port. Abba ugyanugy mehet kulso GPU.
-
Speedy007
addikt
válasz
Sátán44
üzenetére
nem magyar billentyűzetes ha jól látom de szerintem nem rossz vétel és jó sokáig elég lesz LEGION 5 PRO 2022 RTX 3070Ti
-
Akelaman
tag
válasz
Sátán44
üzenetére
Attòl is függ, hogy hasznàlod. Ha minden nap hordozod, folyamatosan magàt a gèpet hasznàlod, a Razer nagyon jò vàlasztàs lehet. Gyönyörű gèp, öröm megfogni.
Ha inkàbb otthon desctopkènt hasznàlod, külső monitor, billentyűzet, stb. , keveset hordozod. Akkor inkàbb egy Legion, viszont akkor màr 12700H proci előnyös volna, mert nagyon brutàlis lett, komoly megterhelèsnèl.
A QHD kijelző is jòl jön, ha sokat hasznàlod, àltalànossàgban sokkal szebb a kèp, mint a FHD. -
vakablak93
őstag
válasz
Sátán44
üzenetére
Hát ha tényleg kell a thunderbolt akkor a Ryzenes Legionok kiesnek, ami kár mert azokkal járnál tán legjobban. Elég jó kijelzőik vannak illetve ilyen felhasználásra az újabb Ryzenek elég jól muzsikálnak.

A Razert én a proci miatt már hagynám, azok a gépek nem nyúzásról szólnak a limitjeikkel, és amúgyis régebbi a többinél.
A Dell meg kijelzőben marad le, ami neked szintén fontos.
A Predatort hagyd, a 10750H csak 6 mag 12 szál, ha ilyesmire nyúzod érezhetően hamarabb fog avulni mint a többi, érsd: egy 6/12-es desktop procit simán akadásba küldök PS vagy video editing alatt már...
Szerintem a két Legion 5 Pro a nyerő, amelyik joban tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Muerte