Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ahogy mondod.

Igen az a fránya angol.
Viszont lehet hogy röhejesnek fog hangozni én most azzal is beérném ha tudnék ebben az univerzumban mászkálni, nézelődni mint egy autós játékban, ráadásul egy olyanban ami folyamatosan épül, mint egy város napjainkban hol itt hol ott valami utcai építkezés. Szóval van egy világ ahol vagy, teszed amit tenni akarsz...aztán mint mikor veszel egy lakást és mindig hazamész mert a tiéd és ott laksz egy igazi meleg otthon. A játékon belül virtuálisan létezve részese vagy egy Matrix féle rendszernek, na kicsit elkalandoztam.
Én mindig olyan álmodozó voltam/vagyok.Szerintem ezt érdemes mindenkinek amíg ingyenes megkukkantania és számba vennie hogy tetszik-e neki, viszi-e a hardver annyira amennyire érdemes ráköltenie. Megéri megnézni mibe öltek több mint 10 év alatt annyi pénzt mint még eddig egy játékba sem!

Wikipedia oldalon is megnéztem.
És csak megjegyezném, ha véletlen az oldalra vetődve azt látnátok hogy kb 27 dollár na 12e ft körüli az ingyenesnek nevezett kezdő csomag akkor ráugrani. 2 választék volt alapból (van egy teljes lista is sok hajóval). Azért mert mikor a letöltés és próba után visszamentem ez a összeg jól megugrott, már nem az szerepelt ott annál a űrhajónál.

Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Macbook Pro 13" M1 16GB A2338 2020
- Macbook Pro 15" A1990 2019 32GB
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Viszont lehet hogy röhejesnek fog hangozni én most azzal is beérném ha tudnék ebben az univerzumban mászkálni, nézelődni mint egy autós játékban, ráadásul egy olyanban ami folyamatosan épül, mint egy város napjainkban hol itt hol ott valami utcai építkezés. Szóval van egy világ ahol vagy, teszed amit tenni akarsz...aztán mint mikor veszel egy lakást és mindig hazamész mert a tiéd és ott laksz egy igazi meleg otthon. A játékon belül virtuálisan létezve részese vagy egy Matrix féle rendszernek, na kicsit elkalandoztam.
Én mindig olyan álmodozó voltam/vagyok.

Muerte