Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vakablak93
őstag
válasz
gago1975
üzenetére
Semmi az ég világon, csak nem volt értelmük, annyi félét hallottam már, most már tudni akartam hoznak-e valamit vagy csak nüanszozás.
Betettem, kipróbáltam őket a felhasználásommal és egy valamit vettem észre hogy a weboldalbetöltés egy árnyalattal gyorsabban megy (de lehet az is csak placebo
)Úgy voltam vele az a legjobb próba ha kipróbálom, megtettem és ennyi.
-
Szotyi222
aktív tag
válasz
gago1975
üzenetére
Tetszik ez a Tv [link] 3 napig jó áron is van. Leírása alapján :
Az első TV, amely NVIDIA G-SYNC kompatibilis, ezért az LG OLED a lehető legjobb választás játékra szánt konfigurációhoz.
Minden PC-s játék tisztábban és simábban jelenik meg, kevesebb akadozással, késéssel és vibrálással. Maradjon a nyerő oldalon a TV-vel, ami a legjobb választás játékokhoz. -
Gergello
addikt
válasz
gago1975
üzenetére
Na mint kiderült nem volt levéve 99%-ra cpu és ment a turbo tök feleslegesen, csak nem vettem észre, mert az órajelet nem néztem meg csak hallgattam, hogy süvít. Most vissza levettem 99%-re teljesen más. 77 fokos a cpu, 78 a gpu. Gpu erejéből kellene visszavenni még egy kicsit, hogy csöndesedjen.
-
2018
senior tag
válasz
gago1975
üzenetére
A kábel témához. Tényleg van úgy hogy a nem túl márkás kábel nem hozza a rá irt specifikációkat. Vettem emagon 10m hdmi 2.0 kábelt amire irták a 4k 60 hz-et hozza. Rákötöttem asztali 3080ra és 4k 30 hz ment csak vele. Vissza kellett küldenem. A tv 4k 60at hozza rövidebb kábellel. Nem volt erősitő rajta repeater vagy hogy is hivják. Bizonyos méter fölött állitólag nem árt. Vettem jelerősitőt azzal összehozva se volt meg a kivánt 4k 60 hz.
-
-
-
válasz
gago1975
üzenetére
Miféle hülye vesz 50-80k-ert HDMI kabelt ? 8e Ft-ert már bőven lehet jó hosszú, 5m hdmi 2.1 kábelt venni és az is bőven elég jó. 15m kerül 40k-ba. [link]
Nincs olyan egyik hdmi 2.1 kábel többet tud mint a másik mert van benne valami rejtett extra...
Mondjuk már régen is volt rá példa hogy rávették a hulyeket, hogy total feleslegesen vegyenek túlárazott kabelt: [link]
És igen, ennél a gépnél a hdmi 2.0b port az integrált vega gpu-hoz van kötve, a type c dp port van kötve az Nvidia kártyához. De ha mindkettő az Nvidia kártyához lenne kötve akkor is total felesleges ezen kinlódani hogy fhd és 2k-ba menne hdmi 2.0b-n G-sync, ez már lerágott csont, mindki tudja itt hónapok óta, inkább a 4k 120hz gsyncre kellene koncentrálni.
-
vakablak93
őstag
válasz
gago1975
üzenetére
Köszi
, ez alapján minden rendben van nálam akkor. Rossz helyen néztem CPU-Z-ben reggel volt még bocsi
, Látja hogy Kingston 2937 Mhz CL17 késleltetéssel és a Dual Channel is él.#62461 MaxxDamage: Hát az pech, akkor a másik lehetőséget választod amit írtál?
Játékokban kipróbálva én érdemi külömbséget nem látok, de a kíváncsiságom kielégítette a csere
, majd eldöntöm maradnak-e.#62459 DonDragonka: én csak erre a cikkre céloztam, de akkor ezek szerint már megoldották a problémát és minden a régiben, [link] , ez esetben nem szóltam bocsi
Ami meg a CPU cserét illeti, vicces bónusz de újabb pont KH mesternek, mert Hwinfo szerint él az álltala BIOS-ban beállított undervolt érték -0,1mV, és stabil továbbra is, plug&play
Na megyek játszani.
-
válasz
gago1975
üzenetére
Biztos nem lesz elfogult...
Én cinikus, és kritikus ghetzy vagyok ezért megmondom szívesen:
nagyon odatette magás a Clevo az X170-el, sokkal jobb és minőségibb műanyagokat használ mint a 7xx-es sorozatában. Én azt mondom, hogy tudja azt amit az MSI GT73 GT75, de nem tudja azt már amit a GT76 és messze van a Helios 700-tól vagy egy AW-tól, fényévnyire egy Macbook Touchbar-tól. -
válasz
gago1975
üzenetére
Gyakorlatilag leírtad azt is amit én, de picit tulbonyolitottad. Azt írtam hogy nem hozza ki a maxot belőle és 4k 60hz lesz a legnagyobb beállítás. Az igaz hogy 120 hz 2k tudna menni, de az lényegtelen.
Nem használni 4k 120hz-et számítógéppel ugy, hogy lehetne, az olyan mint venni egy Ferrari-t azért hogy autópályán max 4-esben használni.HDMI 2.0 pedig nem fog tudni 4k 120 hz-et. Gsyncet tudna de nem ebben az esetben, mert ahogy írtam az AMD vega vga-hoz van kötve. Ezért írtam hogy a type c dp portot kell használni mert az van kötve az Nvidia 3080-hoz.
Ahogy írtam ennél a gépnél a legjobb megoldás egy átalakító (pl: [link] ), ehez egy 48 gbps képes kábel, majd azt a TV-be dugni. 4k 120 hz G-sync + optimus meg lenne kerülve, tehát több fps = profit.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
gago1975
üzenetére
"M17R4-en, vagy ezen az új Legion 7-es gyönyörűségen"
Én is ezen a kettőn gondolkodom jelenleg, az AW adott, az új lenovo meg elég jó konfigot gurított most idén, de a többi... asus, msi mindnek van valami gondja vagy lespóroltak ezt-azt (webcam, gsynch, stb.) és azért ennyi pénzért (800-1 misi környéke) már igazán elvárható lenne egy minőségi szint szerintem anyaghasználat meg fícsőrök tekintetében is..
...viszont a kettő közül, az R4 tesztje nem győzött meg annyira, vagy lehet csak túlgondolom
de ha AW-ra adom a fejem, egyre inkább hajlok egy jó kis ryzenes R5 felé (ha meg csak rtx3070-as lesz a max konfig abból, akkor még talán olcsóbb is lesz mint gondoltam és kijön a különbségből még egy jó moncsi is
- najó nyilván nem), a 11genes inteles változatot már nem biztos lesz kedvem kivárni...
de ha mondjuk a 3070-as R5 drága /vagy egyárban lesz egy 3080-as legion7-el, akkor elég valószínű hogy inkább lenovo lesz a végén (főleg ha nem lehet magyar bill.t varázsolni az R5-re), az a lenovos Fs-Gs QHD panel elég vonzó, mondjuk a 16:10-től kicsit ódzkodom. -
-
Sumptuous
senior tag
válasz
gago1975
üzenetére
Igen, minden megvan. Ahogy említettem a bios is friss, illetve az összes lenovo/támogatás alatt elérhető szoftver/illesztőprogram telepítve van. Próbáltam a fn+q-t, de mindegy hogy piros, fehér vagy kék a bekapcsológomb, és semmit nem csinálok a gépen, akkor is megy a hűtőventilátor. Persze nem magas fordulaton, de szeretném, ha egyáltalán nem menne ilyenkor. Van benne vagy 700gramm réz, nem hinném, hogy 3-5 wattot nem tud valahogy eldisszipálni venti nélkül..
Már próbáltam csak igpu-val, és 5%-ra visszavett procival. Ilyenkor 2-4wattot fogyaszt a cpu, de mégsem áll a venti, csak ha leállítom/altatom a laptopot
Most pl: 34°C-os, 1,2W melett: [kép] -
Sumptuous
senior tag
válasz
gago1975
üzenetére
Köszönöm, ismét. :)
Már csak az az egy kérdésem maradt, amit igazából a Legion topikba kellene felraknom, de ahogy néztem, nem túl aktív..
A laptopon a ventilátor egyfolytában megy? Már próbáltam visszavenni a processzort 20%-ra. Elvileg 37°C-os most is, viszont nem kapcsol le a ventilátor. Nemrég raktam fel egy bios frissítést, abban már benne van az "ultra quiet mode", ami engedélyezve is lett, de csak pörög. (A bios frissítés előtt sem állt le.) Valami driver kellene még? Vagy ez ilyen?
-
Sumptuous
senior tag
válasz
gago1975
üzenetére
Köszönöm a gyors választ!

A 16 gb-os kit 2*8Gb. Nekem elég a 16, asztaliban is annyi van.
Szerk: Ha már itt vagyok. Lehet tudni, mennyi a minimum fogyasztása a 1650ti-nek? Jelenleg ki van kapcsolva az optimus, és így szeretném használni az akkuról is. Van erről valamilyen teljesítmény/fogyasztás tablázat? Vagy mindenképp érdemes az igpu-t használni, ha normális akkuidőt akarok?

-
válasz
gago1975
üzenetére
Köszönöm!
Játszani ritkán van időm, egyenlőre 2 havonta tudok leülni PS4-ezni 1-1 estét. Inkább a régi játékok érdekelnek amiket időhiány miatt nem tudtam még végigjátszani
Ebben benne van a Doom 3 is, az új játékok nekem annyira nem jönnek be, kompetitív/online meg egyáltalán nem szoktam játszani, mivel a 4 éves kínai kissrác agyonver Tekkenbe én meg mérgembe nem akarom kidobni a gépet
Kb 3 év múlva veszek majd PS5-öt nálam az lesz a fő játékgép, de persze az sem lesz agyonhasználva 
-
Gawamatsu
senior tag
válasz
gago1975
üzenetére
440k-ért már van MSI GF65 RTX3060-nal is, annyira tré csak nem lehet.
-
válasz
gago1975
üzenetére
Köszönöm! Úgy látom itt sokkal többet írtatok mint a másik topikban

Amire használnám, filmnézés, internet, otthoni munka főképp sok adatot tartalmazó excel táblákkal, illetve néha még játszanék kicsit régi játékokkal pl.: Crysis, Far Cry 1, vagy az új Killer Instinct, Asphalt 8-9, Prince of Persia. Kérlek ne írjátok erre, h overkill, igazából mivel elég drágák most a notik olyat szeretnék amit ha nem muszály nem kell 3 év múlva cserélni mert már gyenge a hardver. Meg miért ne gamer laptopot vegyek? Sose volt még ilyenem. Amit én látok ismerőseimnél, h még 3.gen i7-es konzumer laposokkal teljesen jól elvannak Win10 alatt, elég nekik a teljesítmény és valóban meglepően gyorsak még. U-s proci sem rossz, de azért ha maxon pörgeti azt az egy szem ventit munka közben van hangja, mint egy erősebb proci ahol nem teker 100%-on a venti (Y50-70) pedig ugyanazt csinálom rajta és mindkét gépet é teleptettem, nincs teleszemetelve ugyanazok vannak rajta. Amire gondoltam én is az a 450k max. -
Dhampir
félisten
válasz
gago1975
üzenetére
A Lenovo Legion szériáknak a szervíze Szlovákiában van
Régen valóban külföldön volt az IdeaPad szerviz. Jó pár éve és jelenleg is a TMX szervizeli. A Techkalauz cikke 2014-ben beszámolt a hazai visszaköltözésről.
Valaki belső információra hivatkozva jóval régebben pedzegette, hogy majd változni fog a szerviz, de ez még nem történt meg tudomásom szerint.
-
wanted5
őstag
válasz
gago1975
üzenetére
A diablo 4-hez még be se jelentették a hivatalos követelményeket.
Valamint nem hiszem, hogy a 10. gen hűvösebb lenne mint a 9., amiből kiindúlva vassal is belenyal a 95 fokba (és ott kezd el throttlingolni), ettől függetlenül nyilván kell neki.
Én turbo nélkül használom többnyire, úgy 70 körül megáll, de a cpu heavy játékoknál (mint pl a wow) muszáj elengedni. -
Peace
nagyúr
válasz
gago1975
üzenetére
Rendben, HP elengedve. LENOVO LEGION 5 15IMH05H (81Y6006XHV) FEKETE szimpatikus. 23k-ért felbővítik 16 GB-ra, beszéltem velük. Akkor ezzel hosszú távon jól jár tesóm? Én javasolni fogok Neki egy 4 éves garit még 26k-ért. Biztos, ami tuti. Nem egy nagy gamer már, de ha egy Diablo 4 vagy Baldur's Gate 3 megjelenik, akkor tuti rá fog menni. 42-es tv-n játszik.
-
Pocok256
veterán
válasz
gago1975
üzenetére
Ez így van, de én is nézegettem linus teszteket is sokszor ahol igaz nem konkrét ilyen összehaonlítás van de szinte mindig a mostani amd gépek jönnek ki még játékba is nyertesen ha csak pár százalékkal is. JT nél tény és való hogy igazad van. Én csak azt szeretném jelezni, hogy azért nem olyan egyértelmű az a dominancia. Egyik oldalon sem, én inkább vonnék mára egye egyenlőség jelet és akkor még a fogyasztás hőről nem is beszéltünk

-
válasz
gago1975
üzenetére
Mielőtt visszaküldtem volna a G733QS-t a pixelhiba miatt kipróbáltam a Gears of War Ultimate Edition játékot. Jójó, nem a legjobb játék tesztelésre, mert optimalizáltság terén hulladék, de kíváncsi voltam és ezt is szoktam használni lcd overdrive tesztre.
Szóval 150W 2080 + 9900KS -hez képest kb 2-3 FPS-el teljesített rosszabbul 5800H+3080 130W+Optimus.
Kipróbáltam az Alan Wake-t is, 2080+9900KS esetek nagy részében tudta tartani a 144 FPS-t, viszont G733QS kb 130FPS-t hozott.
Szóval, hiába az erősebb hardver, néha nem tudtja elérni még a 2080 Super szintet se, sőt régebbi játékokban még a 2080 szintet se. Ennek 1 oka van: NVidia Optimus. Ennyit visszafog az Optimus régebbi játékokban.
De ha az én "teszteimnek" nem is hisz senki, akkor ezen is látni:
Hogy valahol minimálisan, de valahol jelentősen visszafogja az Optimus.És mindezt azért, mert az ASUS lusta volt picit áttervezni és úgy csinálni a gépet, mint ahogy a Lenovo is csinálja az új gépeinél: beépített MUX kapcsoló és ha valaki Optimust akar akkor Freesync-et kap, kisebb teljesítményt, de jobb akkuidőt, viszont ha valaki több FPS-t akar, akkor kikapcsolhatja az Optimus-t és akkor G-Sync-et kap a beépített panelhez ... látszik, hogy az ASUS kb a legkevesebb fejlesztési költségből akarta kihozni az új gépeit

Nagyon nem vetettem bele magam tesztelésbe és lehet csak szoftver hiba volt (legfrisebb driverek voltak fent), de Metro 2033 Redux játszható volt, viszont nem volt olyan tükörsima mint G-Sync-es gépen, Alan Wake mikroakadás tömkelege, GOW UE és Fire Strike viszont tükörsima volt, talán folyékonyabb volt mint P775TM-en 2080+144 Hz G-Sync mellett. Hogy a gyorsabb panel vagy a Freesync miatt az passz.
Tippre az első két játékban azért volt mikroakadás, mivel az Optimus notorikusan bugos V-Sync-el és sok játék úgy lesz G-Sync mellett is simább ha V-Sync aktív a háttérben. -
-
válasz
gago1975
üzenetére
Ez a bevilágítós sztori nagyon sok mindentől függ. Sokkal inkább a beszerelés milyenségétől mint a panel típustól, hol és hogyan van ragasztva, a takaró műanyag hogyan nyomja vagy éppen húzza, szivacsok/kábelek, milyen merev a fedlap stb.
Új panelek sokszor foltosak, beszerelés előtt bekapcsolt állapotba mikroszálas törölgetésel (nem vicc, működik) ki lehet írtani nagy részüket, utána jöhet a szopás a beszerelésnél, hogy utána is folt mentes maradjon. Na ezt a gyárba nem csinálja meg senki. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
gago1975
üzenetére
jól látom, hogy átlag 2,9% FHD és 3,5% 1440pben a teljesítmény különbség? ez lenne az a nagy alázás? ez kb. mennyi +fps jelent a valóságban?
de lebontva is 1-6% között mozog az érték
szerk.:
mármint értem, hogy "jobb" vagy "erősebb" ez/vagy az ennél/annál a játékban, de azért nem "annyival" hogy annyira fontos legyen ezek számok alapján.. bár tudom, van akinek ez a átlag +3% (vagy legyen adott játéknál adott esetben 1-6%) is alázás -
-
2018
senior tag
-
tasp
tag
válasz
gago1975
üzenetére
szia
kingston van benne, de majd megnézem cmd-ből lekérve
ez gyanúsan jó ár cl16-ra kitre nem? mi a hiba?
https://edigital.hu/ddr4-memoria/g-skill-32gb3200mhz-ddr-4-ripjaws-v-kit-2-db-16gb-f4-3200c16d-32gvk-memoria-fekete-p739032 -
krisz4b70
aktív tag
válasz
gago1975
üzenetére
Sziasztok!
Bevállaltam végül egy i5-ös legion 5-t 1650ti-vel annak ellenére, hogy itt nem ajánlottátok az i5-öt. 320 ezerért adták, a jobbik fajta kijelzővel. Az nem volt rossz ár érte szerintem.
Hétvégenkénti rainbow six siegre meg fifázásra a haverokkal nekem nem kell több.
Ami viszont meglepett, hogy a hűtése nagyon jó. Pörögnek a ventik rendesen, de a cpu stabil 65 fok, a gpu meg 60 fok körül van végig.
(Bocsi nem válasz akart lenni)
-
gyemipapa
senior tag
válasz
gago1975
üzenetére
Épp az az előnye, ha két meghajtó van, újrahúzásnál nem bántom a másikat, amin csak adatok vannak. A nagyobbért azért nem aggodom annyira, mert duplikálva vannak az adatok, ha viszont a kicsi meghal, oda az oprendszer meg a telepített programok. Tudom, ketté is lehet particionálni,, ha egy nagy van, de ha tönkremegy, mindent bukok.
Így egyszerre max az egyiket. Jobb szeretem, ha külön meghajtón van az oprendszer az alapvető programokkal..
Hiába garis a nagyobbik, ugyebár csak akkor cserélik, ha használhatatlan lesz. -
-
fordjee
aktív tag
válasz
gago1975
üzenetére
16gb rammal vette volna, ha lett volna😀 Medias a gép, 2db volt, le volt akciózva 440 korul, most 500 mashol, de nem is volt 16gb rammal. Azt én sem gondoltam, hogy a ram miatt lehet ilyen probléma. De már eleve úgy vette hogy bővíteni akarja, csak az a para hogy ha a bővítés után is megmarad a probléma, rajta marad a memória😀 Reméljük hogy nem így lesz, 440-ert szerintem mostanàban azért elég jó gép rtx2060-al.
-
-
norberto9
aktív tag
válasz
gago1975
üzenetére
Szia.Az asus rog strix 15-ösök mennyire jók a 400.000-es körüli ársávban?Tudom hogy ez a belépő szint,de szeretném a lehetőségekhez képest a legjobbat megtalálni.Nézegettem az acer nitro 5-öt is, de anna a kijelzője nem alkalmas fotószerkesztésre. Olyan gépet keresek amit játékra és egy kis kretív munkára is jó.
-
válasz
gago1975
üzenetére
Bakker, az a lényeg, hogy most már jobban vagy.
(#61961) tasp:
Valószínűleg jobb lenne a +8 gb ram, de 8 gb ram-mal is tudnia kellene.
Más újabb játékokban nem tapasztaltad ugyanezt a hibát?Itt ez a Youtube videó, némely játék recseg kicsit 8 gb ram-mal.
(#61964) vakablak93:
Nem sokkal rosszabb, mint az asztali gépemen, R5 1600AF + RX580 kombóval.
-
-
qetantst
csendes tag
válasz
gago1975
üzenetére
Sziasztok,
ismerősöm mostanában tervez gamer lapost venni és szeretné a lehető leghosszabb távon tudni használni. VR játékok érdeklik meg néhány AAA cím.
Gago ebben a kommentjában említette a CLEVO X170 / MSI GT76 / Helios 700 / Alienware Area 51M gépeket mint esélyes hosszú távon is használható DTR-eket. Azóta van esetleg új eszköz amit érdemes figyelembe venni, vagy még mindig ez a 4 gép a mérvadó?Köszi, üdv
-
Ukraan
aktív tag
válasz
gago1975
üzenetére
Meglepődtem én is. Közbe után olvastam a témának, amiket találtam, azok alapján inkább a jó minőségű panellel szerelt Helios 300-ak vannak kevesebben. Azt írják, a többi hardver komponens árából a kijelzőn való spórolással hoz vissza az Acer valamennyit.
El is gondolkodtam, hogy elálljak-e a vásárlástól. Még 11 napom van visszavinni adott esetben a gépet. Kezdem viszont lassan "belakni", úgyhogy nem tudom mi legyen. Egyébként is zsákbamacskának tűnik a dolog, hiszen gondolom az üzletben elérhető összes ilyen gép ezzel a kijelzővel van szerelve. Illetve még az erősebb Screen bleeding kockázata is fennáll...
-
válasz
gago1975
üzenetére
Sajnos csak úgy látszik hogy jó eredmény. Az a baj hogy a vga egy másik tesztben csúcson járatva simám felkúszik szép lassacskán akár 84 fokra is ha nem lépek ki a teszt végén járatva még tovább, vagy játék alatt. Vagyis nem akar megállapodni. Valami nem stimmel...így nem optimális. Ha strapa alatt megállna mondjuk 75C -nél akkor elmondhatnám hogy a melegedés nem vesz vissza a teljesítményből, ráadásul nálam hamarabb húzza be a kéziféket a quadro mint ha geforce kártyát használnék.
Temperatura Limit: min 75C és 87C-ig könyvel. Szóval még jobbnak kellene lennie ennél.
Így csak boost nélkül tök jó biztonságos. Jelenleg az is elmegy dlss -el együtt nálam megfelel.

És igen a mester cuccai....
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Formula-1
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Acer Swift Go 14 AI Ultrabook - 3 év Garanciával!
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

)
, a ramok miatt tényleg bocs, de mostmár nem fog menni, mert épp visszaküldtem őket.

, Látja hogy Kingston 2937 Mhz CL17 késleltetéssel és a Dual Channel is él.
Ide rendelem a munkahelyemhez, feltelepítem a windows-t és szépen eljön érte, ha kell neki.

Muerte