Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte
Topikgazda
Ja,azt meg elfelejtettem hogy most azért omlik össze mert a Rapid storage eleve raid-be akarja indítani,állítsd először vissza bios-ból ahci-ra,mentsd le a cuccaid ami kell és aztán mehet raidbe a telepítés,de még az sem 100% hogy menni fog mert nem egyformák a vinyók.A rapid storage egy felesleges progi,csak fogja a gépet,bios-ból mindent be tudsz állítani.
-
Mike...
tag
A hűtést össze tudtam hozni a kártyával, rendesen felfekszik rá azzal nincsen gond.
Amíg az említett amd oldalról letöltött driver nincs feltéve, addig a hőfok is normális 45 fok körüli.
Driver problémának néz ki a dolog, legalább is a tünetek alapján.
Akkor jobban járnék ha egy 680m-et vennék ez helyett? -
Mike...
tag
Muerte75: ment privi neked, de beírom ide is:
Sürgősen meg kellene oldanom egy dolgot, mert holnap utazom külföldre huzamosabb időre, és vinném a gépet is.
A szitu:
van egy Alienware M15x R2-es gépem, gyárilag GTX260m-el, hibátlan a gép.
Vettem bele egy clevo féle HD6990m kártyát, bele is tettem, és a következő áll fent:
a hűtés mindig maxon megy, de olvastam hogy ez így szokott lenni, és beállítható a hwinfo-val, szóval ez nem gáz.
A driverekkel van gondom. Amíg nincs driver a gépen, a gpu hőfoka normális, 45-48 fok.
Leszedtem a gyári amd honlapról a menüben kiválasztható hozzá való drivert, feltettem, fel is ismerte a kártyát 6900 series-ként, viszont a felbontást nem engedi maxig (fullHD) állítani csak 1600x vmennyi-ig.
Letöröltem a drivert, és leszedtem az mxm upgrade oldaon lévő 6970m-hez valót, azzal is hasonló a helyzet, csak ott 1400x1050 a max felbontás. A kártya hőfoka sima win7 64 bit alatt ha fent van vmelyik driver, 60-65 fok.
Mitől lehet ez, amikor elvileg ez gond nélkül kellene hogy menjen a gépben?
Bios-t frissítettem a gyári legfrissebbre, ami A09, de ezzel se változott semmi. -
wanted5
őstag
hát majd kiderül, hogy mit mond a bolt is..
meg az az igazság hogy félek a javítástól, főleg a magyar szerviztapasztalatok miatt, mert mondjuk megcsinálják azt a hibát, de lesz valami új, vagy kihagynak belőle valamit, vagy összekarcolják, vagy rosszul, hézagosan rakják össze.. stbbevallom, utálom azt a fajta megközelítést amit most mondok: "max addig cserélgetem, amíg egy jót nem kapok"
mert miután kicserélték, nyilván azt a gépet újra el fogják adni, persze javítva, de ilyen alapon ki tudja, lehet az én gépem is már egy cserélt darab
szóval hiába nem tetszik ez a fajta vásárlói felfogás, én is élni fogok velejah, egyébként köszönök minden tippet, tanácsot, segítséget és hozzászólást

-
wanted5
őstag
elvileg lennie kell lehetőségnek a cserére
nem tudom igazából mi baja lehet, még ha cserélve is lesz, szeretném tudni akkor is, mert ha legközelebb hasonlóval találkozok jobban tudnék reagálni...
meg hát ugye, csak nem egy olcsó dologról van szó, és eléggé spórolni kellett hogy végre egy ilyen gép birtokába kerüljünk, ezért pedig hibátlan terméket szeretnék átvenni
meg még most apró hiba, de lehet 1 év múlva meg már sokkal nagyobb lesz, ennek a gépnek pedig nem csak a garancia lejártáig van tervbe véve a használata, hanem minimum 3-4 évig
-
wanted5
őstag
nem változott semmi, ugyanúgy hallatszott, akkor lehet mégse venti?
konkrétan játék közben lehet hallani, de amint egy alt+tab, ki az asztalra akkor megszűnik... határozottan a jobb felső sarka felől jön
esetleg a tápellátással lenne valami gond?igencsak az lesz, hogy vagy csere vagy elállás és pénz vissza... már jelentettem emailben a hibát a boltnak, hétfőn pedig amint nyitnak hívom őket..
gyakorlatilag a 24 órát nem töltötte be a gép és már nem tökéletes, ezért semmiféle javításról nem akarok hallani, csak csere
-
wanted5
őstag
változott a helyzet:
most terhelés alatt ad ki folyamatosan egy nem túl hangos érdekes hangot, ugyanúgy a jobb felső széle felől lehet hallani
de ha leteszem a tálcára a programot akkor azonnal abbahagyja, vagy ha kihúzom a tápkábelt akkor is megszűnikén ventilátor csapágyazásra gyanakszok, de persze nem vagyok annyira hozzáértő, úgyhogy nem biztos
ma írtam egy emailt az ügyfélszolgálatnak, hétfőn pedig hívom őket, hogy ki kéne cserélni a cuccot
-
conqver
aktív tag
Egyre szimpatikusabb az MSI!
XMG (clevo) gépem volt, németektől rendelve 4-éve!
Most a gyenge HUF miatt felejtős!
Lehet inkább kivárom a nyarat vagy többet még a GTX 980M ára lemegy.
A felsőkategóriás I7 4900MQ-t vagy fölötti CPU-val szerelt újabb szériás gépeket arany árban mérik

-
Dehogynem, de ez a hajó már elment...
Ki kell ilyenkor deríteni, hogy tálcás (OEM) proci, vagy dobozos.(1 vagy 3 év gari)
Ha OEM akkor kell a manufacturer és nála lehet érvényesíteni a garanciát, ő továbbítja a retail vagy közvetlen az Intel felé.
Szóval ez utóbbi elég szopó és sok idő is. -
-
rendzso
tag
Ezek nagyon hardcore gépek. ilyen csúcsteljesítményre azért nincs szükségem. Maradjunk annyiban, hogy elfogadható hűtéssel, jó anyagból. Nekem nem fontos a full graf. Olvasás után egy 850m már kielégítené az igényeim. De egy 860m már teljesen biztos. Ilyesmivel szerelt olcsóbb gépek nem ajánlottak? A hütéssel is arra gondolok, hogy haverokkal össze szoktunk ülni lanozni. Ez egy egész napos-estés üzemet takar. Ha ezt birja már oké.
-
rendzso
tag
300 az már azért istenes összeg
Azt hiszem a kisebb teljesítménnyel is megelégednék. A g580 után tuti előrelépés 
Ahogy nézegettem a webshopokat, az asusnak az n551-esei, a g551-esei, illetve a lenovonak az y-os gépei tűntek jó vételnek. Ahogy visszaolvastam itt úgy látom a lenovo hűtését nem nagyon dicsértétek

Viszont ahogy láttam az asusból 200-250 között lehet kapni i5 4200h 4-8gb ram gt850m-gt860m. Köreitekben ezek mennyire ajánlott gépek? Mondjuk az hozzá tartozik, hogy nem igényelem az ultra beállításokat. És ahogy olvastam ezek a chipek már képesek a fHD-ra ha nem is max beállításokkal. Hűtés és minőség terén mi a tapasztalat?
Illetve ha érdemes használtak iránt nézelődni, akkor mit keressek? -
-
-
NTonee
veterán
Persze, jogos, amit írsz. Ha el akarok adni valamit, akkor az a minimum, hogy részletesen leírom a hirdetésbe, hogy miféle szerkezet. Egy normális hirdetés elolvasása után nem kell kotorászni a neten.
Csak mellékes megjegyzésnek szántam, hogy a google legelső találatán ott vannak a gép specifikációi. -
ldave
félisten
Köszi a tippeket! ecomputers.ltd, ez a cég így elsőre egész jónak tűnik.
Az Internal UK/Irish (QWERTY) Keyboard-on megvan a í-t leszámítva minden gomb?
-
Angel2014
addikt
-
kreten67
senior tag
Az hogy ha elavul a gép ne tuningold otthon hanem vásárolj új-generációst!
Na most szeretem csak igazán az R4-es gépemet,már amíg nem lesz őskövület és már nincs upgrade neki tovább,aztán elfelejtem ezt a gamer noti szegmenst.Bár ez még odébb lesz egy kicsit, tekintve hogy nem is játszom nagy gépigényű játékokkal ,inkább retrózgatok (tomb raider 2-3-4.stb) vele. -
Ursache
senior tag
-
-
NTonee
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Amazon Kindle
- Milyen széket vegyek?
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- XPEnology
- Honda topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
- Lenovo Thinkpad T440 (i5 4nd, 12 GB, 120 SSD, HD)
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

570~ a belépő GTX 980M vga-val.

Azt hiszem a kisebb teljesítménnyel is megelégednék. A g580 után tuti előrelépés

Ha 1000 gépet nem raktam már össze, akkor egyet se... erre ilyenek történnek velem.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)