Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyee
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ennyiert a hulyenek is megeri

-
SkyS1gn
félisten
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Kézzel tudok, kár...
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
7700HQ mellé a GTX 1070 tökéletes párosítás

-
echterion
nagyúr
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Bezony, jó párosítás ez. De az az 500k...már elkönyveltem, hogy nem kell annyit kiadnom egy gépért, erre tessék, most megint előjött a téma.

-
echterion
nagyúr
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Az a baj a g-sync-kel, hogy ha cpu limited van, vagy szarul van megírva ajáték, nem sokat ér. Ezt a WD-nál tapasztaltam, hiába volt g-sync-es a gépem, mikor leesett 60-ról 40-re, bizony keményen büntetett a játék. Ettől függetlenül persze nagyon jó dolog, de fullhd és 1080 mellett nem sok alkalommal lesz egyelőre szükség rá.
-
matyee
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ezt azért hadd pontosítsam annyival, ha clevoban a 1080 200W-nál veri a 88 fokot. 0,9V curve mellett 160-170W-on megy, és bőven megáll 75 fok alatt. Nálam 775dm3-ban és 775tm1-ben is így volt. Ez persze nem von le semmi semmit a predator értékéből, és ami tény h a fenti két clevo ventije hangos terhelés alatt!
Ez a gsync kérdés szubjektív, nekem multi alatt hz számít, a 60hz gsync (de akár 75 vagy 100hz) is tarkólövés. Single esetén nem vitatom, csak én olyanra nem használom a gépet

-
blue_23
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Egyébként hiába a jó VGA, CPU nem túl izmos, ráadásul vacak a kijelző... 😀
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
echterion
nagyúr
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ne csábíts, mer' asszony kinyír, ha megveszem.

Épp azon törpölök, hogy veszek valami tejfelesdoboz gépet fél évre ócsóé', aztán ősszes veszek 2060-as gépet zakcijósan valami BF-szerű akció során év végén, de...fran, most megint meghoztad hozzá a kedvem. -
draco31
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ez igaz, akkor 1660 változatban?
-
blue_23
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Azt olvastam az I7-9750H teljesítményben minimálisan jobb a 8750-nél, viszont kevésbé melegszik. i9 nem tudom mi lesz a helyzet...Lehet trükköznek kicsit a max teljesítménnyel, de melyik laptop nem melegszik 85 fölé UV nélkül?
700 pénzzel viszont egyetértek, én is annyira saccolom, de ha megnézed mit kapsz érte, nem rossz vétel.
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Én néztem a 752VS szériába való alaplapot és 2-3 ezer EURÓ volt.. Kammiláztam, mikor megláttam!

-
blue_23
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
2000 dollárba kerül I9 rtx2070, 240 Hz kijelző kombó előrendelése, amely "előreláthatólag" 85 fok alatt üzemel (bár előtte kíváncsi vagyok tesztekre).
Acerben lévő 75 Hz-es panel alkalmatlan fps-re a 40 ms válaszidejével, ez akadályozott meg abban, hogy a nagy leárazásban megvegyem 500 pénzért.
-
matyee
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Köszi, vélhetően azért ez feljebb megy majd masszv játékok alatt + auto fan, de azért ígéretes. Azért ez a 870-as sorozat újabb szint még a 775-höz képest is...
-
Raymond
titán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Csak ennek a merete miatt ez problem as, az hogy a kisebbek es vekonyabbak hangosak az ertheto, csak ha ez a batar meretu hangosabb mint a vekonyak akkor az mar azert nem idealis.
-
echterion
nagyúr
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Hát igen, és hál istennek már az AW fétisemből is gyógyulóban vagyok, így végre "kinyílt" a világ előttem is.

-
echterion
nagyúr
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Köszi, lehet, élek is vele. Elvileg holnap jön egy utalás a gépem árával, úgyhogy ha minden jól megy, meglesz rá a della is, ez esetben küldöm is a privit. Bár sajnos el kell adjam akkor a matuzsálemem is, így szól a deal párommal (igaza van amúgy, lakásvásárlásra gyűjtés közben nem kellene ilyeneket csinálnom, hogy majd egy év múlva meg vonyítsak egy AW után
).De most nézegettem pár gépet csak úgy, hogy miket tudnék elképzelni magamnak. Ezekről mi a véleményeket? Nem olyan bivaly jó vételek, mint az az Acer, de azért ezek se rosszak. Mondjuk az a Triton 500-as nem tudom, mennyire boldogulhat a hűtéssel, meg a 6 magot nem érzem akkora upgrade-nek a 4 mag után.
XMG Pro 15
MSI GL73 -> ez mondjuk hurka műanyag, de a kijelzője elvileg, mint a raider-é
Acer Predator Triton 500 -
kdavid23
aktív tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Köszi, közben meglett:
Nem pont így képzeltem el a 3 ventis rendszert, kicsit furcsa.
-
törölt tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Nyitott bios-t meg sose fognak kiadni hozzá...de ez is egy olyan probléma ami házilag orvosolható ha lapul a sarokban egy hardveres programozó...vagy Killhates éppen ráér
Hadd kérdezzem már meg, Te vag Killhates fórumtárs értetek bios moddoláshoz?
Ugyanis én próbálkozom ilyesmivel, de folyton elszúrok valamit és az ilyen moddolt biossal felprogramozott chip tartalmat vagy nem érzékeli a laptop vagy volt már olyan, hogy el sem indult. Aztán ilyenkor mehetett az erase/write újra a flash chipre a gyári bios dump-al.A lényeg, hogy kellene pár infó, mert szeretnék rejtett menüket láthatóvá/beállíthatóvá tenni a gépen.
-
echterion
nagyúr
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Hát, megrendeltem ugyan azt az AW15-öst, de most gondolkodóba estem, mert ugyan közel sincs szükségem ilyen bivaly hardverre, de a gép design-ja tetszett, mikor G9-esem volt, és ha az ugye nem warranty matrica, akkor nem gond nekem a paszta meg UV, úgy meg azért barátibbak a hőfokok a procinál is. Lehet, el kell majd passzolnom emiatt az M1730-ast is, hogy a családi béke ne sérüljön, de nah....azért ez komoly kiépítés így. A súlykérdést még mérlegelnem kell, mert a mostani gépem is határeset már nekem a maga 3,5 kilójával és anno az volt a cél, hogy ne 4-5 kilós gépet kelljen a lakásban használnom, hanem minél könnyebb legyen a masina.
-
echterion
nagyúr
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Az Acer saját community oldalán. Lehet, nála csak az a vonalkódos matrica volt rácsúszva a csavarra, ami a két linkeden két különböző pozícióban van, így valszeg annak a ragasztási pozíciója nem túl stabil. Ugyanaz volt neki, mint a linkelt modell, az unlock-olt i7 az 1080 mellett.
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Én is belenéztem és Stress test alatt is szép (magas) hőfokok vannak, akkor mi lenne Prime + FurMark alatt ott? (amit mondasz biztosan, "throttling"
)
7700HQ + GTX 1070 nekem még egy darabig biztosan elég lesz (remélem) -
blue_23
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ár/érték arányban nem rossz vétel, viszont rpg, moba játékoknál levenném róla a "gaming" jelzőt. Köszönöm a részletes összefoglalót, még agyalok rajta...

-
Dhampir
félisten
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Csak sejtés, hogy a "legolcsóbbak" a leggyengébb kijelzővel indultak világgá (még maradva az általam feldobott G5 5590-nél, ami a nagyobb panellel szerelt G7 kis tesója).
FHD (1920 × 1080), 60 Hz-es frissítési frekvencia 220 nites IPS tükröződéscsökkentő bevonattal ellátott LED-es háttér-Világítású kijelző (nem érintőképernyős)
FHD (1920 × 1080), 60 Hz-es frissítési frekvencia 300 nites IPS tükröződéscsökkentő bevonattal ellátott LED-es háttér-Világítású kijelző (nem érintőképernyős)
FHD (1920 × 1080), 144 Hz-es frissítési frekvencia 300 nites IPS tükröződéscsökkentő bevonattal ellátott LED-es háttér-Világítású kijelző (nem érintőképernyős)
UHD (3840 × 2160) 400 Nit fényerejű OLED kijelző, 60 Hz-es frissítési frekvencia
-
Dhampir
félisten
válasz
Darth_Revan
üzenetére
és RTX 2060-as laptopok 550k-nál indulnak
Nem, például a Dell G5 5590 ára pillanatnyilag 504 175 Ft-tól indul, ebben az árban a Windows 10 Home is benne van. (Persze ez még így is sokba kerül).
Dell Alienware 15 R3 van még 417 999 Ft-ért a régi 1060-as VGA-val, viszonyításképpen.
(#36110) Darth_Revan

(#36112) Darth_Revan
17-es, az valóban más tészta.
-
Dhampir
félisten
válasz
Darth_Revan
üzenetére
-
Dhampir
félisten
válasz
Darth_Revan
üzenetére
-
echterion
nagyúr
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Nagyon nem jön össze ma neked ez az ajánlósdi.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Igen,de mint ahogy nekem szoktátok mondani kevés oda az a 4 mag. Jó ha egy 1070-et kihajt, bár már tudjuk hogy nem, nehogy egy 1080-at.
(#36102) blue_23: De ez a proci még kezelhető akár folyékony fém változatokkal is, úgy meg már nem hiszem hogy elfőne.....személyes tapasztalatom igaz más géppel.
-
blue_23
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Kijelző kapcsán vannak kétségeim. Több teszten megerősítették, hogy rendkívül lassú a monitor válaszideje: "around 30 ms Black to White", ami nagyon nagy hátrány játéknál. 2 éve ez volt a tesztelt laptopok közül legrosszabb ezen a téren.
+ proci eléggé elfő, Turbó módnál leszabályoz, mert eléri 95 fokot (szerintem így nem jó tuningolni).
-
blue_23
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Kár, hogy ilyen rossz a kijelzője, megvettem volna. :/
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Jó tudni, ezek után az Acerekkel óvatos leszek. A vicc az, hogy a kézikönyben erről sehol semmit nem találni. Grat Acer, ügyes vagy!
-
l1tt3rat
csendes tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Nem feltétlen 300 ig bezárólag, de legfőképp 400 alatt keresek, használtan sincs megbízható jo gamer laptop ami megfelelne a 120/144 hznek ?!
nem vagyok nagy notebook fan, de kulfoldre nem tudom vinni az asztali gepet igy kenytelen leszek ..
-
simo9555
tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Próbáltad már overclockolni a képernyőt? Én teszteltem, nekem is az a panel van benne mint neked, és 100Hz-en simán megy. Viszont csak próbaképp néztem meg, nem merem 24/7 úgy használni, nehogy valami probléma legyen belőle. Tehát nem ajánlom, de ettől még működhet.
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Hát, amilyen a közlekedés is most az M0 felújítás miatt, még autóval is "mission impossible" eljutni hozzám.
-
Dhampir
félisten
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Bezzeg az Acershop nem volt "a világvégén".

-
KFORboy
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Jajj ez a kép :"D
Pocófóóón... (Nagyon akartam venni de mindig elkapkodták és a harmadik hónap után elmúlt a vágy)
Hardkór szoci kárpit fotel és szőnyeg... (Erre csak; Dikk... xD)
Kibelezett predator kijelző modding : O
Ez a kompozíció annyi mindent foglalt így össze egy képben, az érzelmek minden formája-fajtája átment rajtam :"D
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Darth_Revan
üzenetére
A régebbi 3D 120Hz-es panelek,olyan 50-60 FPS-en már akadoztak mint állat,kb. mint 60Hz-es panel 30 FPS-en.Ezek az újabb 120-144Hz-esek már nem szenvednek ettől a problémától?
-
wanted5
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Az már egyéni preferencia. Én még mindig azt mondom, hogy átlagfelhasználásra felesleges.
Ahogy most végiggörgettem gyorsan az árlistát, inkább vennék 20-ért pl egy 500 GB-os MX500-at, mint jóval drágábban egy NVME-t. 1 TB-os modelleknél már kisebb az árrés, ott hamarabb elgondolkoznék rajta. -
echterion
nagyúr
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Addig mantrázod nekik, míg beleírják és jól kitolsz a nepperekkel.

Amúgy nem is lenne rossz biznisz összeállni valakivel, aki amúgy is venne mondjuk ilyen Acer masinát. Egy 500-asra még lehet, rá is lehetne engem is venni féláron (illetve a félár felével csökkentett áron).
-
echterion
nagyúr
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Most kaptam email-t a Laptopszalontól, ők is csinálják ezt az akciót az Acer notikkal. Náluk benne volt, hogy csak mindkét géptől lehet elállni, külön-külön nem megy a dolog. Szerintem Acer-éknél is így lesz ebből kiindulva.
-
Beholder2080
csendes tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Annyit azért sajnálnék egy laptopra.
Engem a G-sync meggyőzött legalábbis PC-nél.
Laptopba nem megy bele sima SATA3-as SSD?https://www.acershop.hu/acer-laptop-termekek/acer-laptop/acer-predator-g5-793-74gy-vr-ready-gamer-notebook-most-3-ev-garanciaval-nhq1xeu021/9785/
Ez az egy amit találtam.
-
Beholder2080
csendes tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Nem kell feltétlen vékony gépnek lennie.
Én egy 144hz-es Gsynces panellel megáldott laptopot szeretnék, minimum 8th szériás i5-el és GTX 1060-al.
Ja és a hűtés is jó legyen.
Paszta, feszültség állítással babrálok.
Max. 450k. -
matyee
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ez sajnos nagyon igaz
ha valaki főleg single játszik egyre inkább jobb alternatíve egy erősebb konzol. Multira még oldschool playereknek preferált pc, de amúgy annyit kell szórakozni mindennel, hogy ember kedve elmegy tőle... -
Hawerr
tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
nem uj jatekokkal nem nagyon jatszok, meg ha jatszok is csak lowon

Az en igenyeimre szerintem eleg lesz

-
Hawerr
tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
koszonom a valaszt.
8750h lesz 1060 al.
aztan meglatjuk
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Jaja, sajna nem megy (winflash.nlk /nodate) cmd-be (rendszergazdaként futtatva) program elindult 1x de teljesen "új" verzió és csak netről lehet letölteni (keresni) új verziót (BIOS filet). Nem olyan mint a régi hogy én választom ki mi akarok feltenni. (parancs beírással) -VGA BIOS-t csináltam már párat full parancssorral cmd-be és az 1000x könyebben megy...-
Leszedtem másik verziót, de azt nem lehet telepíteni. Ami meg van, az full gyári Asus által felrakott cucc/csomag és Win10-es ahogy néztem. -
válasz
Darth_Revan
üzenetére
DDU megvolt, új driver setup is.
Helyzet ugyanaz. Flash az nem megy (gyarilag van rajta a program, mindenhogy próbáltam)
BIOS-ba nem megy a Downgrade mi?
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Amúgy erről a BIOS verzióról van linked?

-
törölt tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Elsősorban megpróbáltam BIOS alapbeállításokat. Nem hozott eredményt. Most újraraktam a rendszert. Ez se hozott eredményt. Az a baj, hogy ha mondjuk sötét zöldet keverek, akkor működik, de ha sötét lilát, akkor nem...
Biztos nem ismeri fel a 16 millió szín közül. 
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Drivert raktam rá újabbat, nem történt változás.
BIOS (MB) az olyan verzió van rajta, ami nem is letölthető gyártói oldalról. (lehet nem is az váló rá?) vagy ez került rá gyártáskor
304-es van rajta és 302-es ami elérhető/letölthető.
Lehet rákérdek az Asusnál
-
subidu
tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Csak legális dolgok érdekelnek. A legolcsóbb win 10 amit találtam 33k Ft.
-
subidu
tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ennyiért árulják ebben a konfigurációban. Olcsóbb helyet nem találtam.
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Akkor én mit mondjak, a 92 fokkal és a porszívó hanggal?

-
matyee
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Nagyon sokan csinálják ezt, ahogy olvastam 4,0-4,3 között lehet chiptől függően az ideális órajel. Amúgy 8700k-val is - persze kisebb mértékben -, de hasonló a helyzet, mert jellemzően 4,5ghz a kellemes mindenkinek, ami kis mértékben, de underclock. Mivel 9-es finoman szólva sem egy jó sorozat, itt még lejjebb kell menni. Amit én tapasztaltam pl, hogy 7700k után 8600k gyorsabb volt kicsivel kb azonos órajelen, így sanszos, h a +2 mag kisebb órajelen erősebb és még ott a HT is megvan. Annyi azért hozzátartozik, hogy játékok alatt jelenleg nem ennyire egyértelmű még, de idővel tuti pálya lesz! Ha megcsináltad kíváncsian várom a teszteredményeket!
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Tedd amit tenned kell!

Néztél olyat esetleg hogy egy ACO-ban,mondjuk 4-4,2GHz-re lebutítva a 8700K már limites lehet FHD-n,a 2080-at hajtva? Mert ha nem,akkor nem sok értelme van csereberélni.
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ezt most gyönyörűen lebeszélted magadban
(tudom ilyet néha én is csinálok
) -
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Részben ezért sem akarok mindenféle védelmi pénzt
elfogadó multikat foglalkoztatni. De eljöhet az mikor azt kényszerülünk mondani.....az ellenségem ellensége a barátom. 
(#35103) Muerte: Akkor fasza. Viszont eddig még nem jelentkezett semmi sem. Hátha mást is javított a progi a nagy dolgon kívül. Most kilépek a böngészőből meg mindenből és a monitorom is kikapcsolom. Megnézem rá harap-e a betolakodó, és közben imádkozom.

-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ezt azelött láttam, mielött megrendeltem a Clevom, remélem a héten megjön.
-
Balázzs
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Jo kis video, thx

-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Árazást tekintve, lesz majd szép (nagy) árazás, bukszát lehet nyitni, jó nagyra!

-
matyee
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Igen, próbáltam irónikusan írni, hogy a 9-es sorozat most is bizonyított...
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
AW is most emelte meg 200W-ra BIOS frissítéssel az 51m-ben.
Hadd cseppenjen el a GPU...

-
matyee
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Vmi nem stimmel, túl soknak tűnik... viszont a 9-es bizonyított most is

-
matyee
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ezt eddig én észre se vettem
Megnézem nálam most csinál, én is 4,5Ghz-en használom.
ps: a gpu hőfokok nagyon barátiak viszont -
matyee
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
de a clevo 2080 nem 150W-os?

-
Muerte
Topikgazda
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Azért is írtam,az butítotttabb 80W-os verzió lehet a Lenovoban,vagy power limitet raktak rá.
-
[-HERO-]
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Sajnos szerintem nem mindenre.
"20% kedvezmény minden notebook, telefon és tablet táskára és tokra. Az akció más kedvezménnyel nem összevonható. Egy vásárlás alkalmával egy kupon váltható be. Színes és fekete-fehér nyomtatásban, okostelefonon, elektronikusan bemutatva is érvényes. A kupon átadására nincs szükség az érvényesítéshez."
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
"20% kedvezmény minden notebook, telefon és tablet táskára és tokra." Ez szerintem mást jelent
(tok és táska, nem gép) Kell itt izgatni a népet...
(már majdnem elindultam a 10 kilós kalapáccsal a malacpersely felé ) -
Muerte
Topikgazda
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Az a mennyiség a jó amit most tettél fel ez tuti nem fog "csöpögni" sehová,a chip sarkaira is mehetett volna még belőle nyugodtan.
-
echterion
nagyúr
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Erről van szó, de elvileg van v2.0 is belőle, azt most nem tzdom megmondani, az enyém melyik,este megnézem, hátha rá van valahol írva. Annyit kell tudni róla, hogy a 17 R1-es AW-m épphogy belefért, nagyon szorosan.
-
echterion
nagyúr
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ilyet használtam a Predator G9-esemhez anno (a géppel együtt adták grátisz). Kényelmesen elfért benne minden, csak azért adtam el, mert akkor már megvolt az Alienware-es táskám is, és nekem az jobban tetszett. A cipzár a tetején nehezen működött, sokszor csak akadozva lehetett elhúzni, illetve ami még nem tetszett, hogy a teteje nem maradt nyitva felhajtás után, mindig visszabukott, így egy kézzel mindig tartani kellett, mikor bepakoltam a lapost.
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ennyiért kapsz már ALIENWARE malaclopót is.
Ha jössz majd (egyszer) hozzám, akkor abba belepróbálhatod a Clevo-t és akkor eldöntöd... -
matyee
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Én ilyet használok clevo-hoz
Igaz brandben nem férnek össze, de jó nagy kényelmes táska, 775tm1 second skinnel is simán belefér, plusz 330W töltő, egér stb. A dizájn gusztus dolga, de relatíve vállon is kényelmes, és egy egyszerű, olcsó tatyó. -
gyépés
aktív tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Én is nézegettem mostanság 17-es táskákat és marha macerás. Ahol a legtöbb elvérzett, az az volt, hogy a notebook rekesz nem érte el vagy épphogy a 42 cm-t. Az én MSI-m hivatalosan, és ténylegesen 419 x 287 x 33 mm, így ugye elég necces. A te Clevod nem tudom mekkora, de nem hiszem, hogy sokkal kisebb. Az acer táskának meg csak egy helyen találtam meg a notebook rekesz méretét, ami 32x5x42cm. Szóval szerintem papíron ez bevállalós... Élőben kellene kipróbálni.
-
KFORboy
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Két kard és egy nindzsás szemkivágott kendő és teljes az összkép
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Egyik szemem sír, a másik nevet.

Igazából nekem az lenne a tökéletes ami most szervizbe van küldve... 7-800k(+) -t (megint) költsek el egy laposra? Meggondolandó! Inkább egy jó kis nyaralás abból...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére

Újként vegyen a Clevo-t?
Melyik "komoly" laposra van több mint 3 év gyártói gar és hűtésileg is megfelelő? /tehát ajánlott vétel/ -
Muerte
Topikgazda
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Most direkt megnéztem nálam pl,mit terhel egy FS CPU teszt. Kemény14 secig tartott,passzív,álló ventivel ment fel 67°C-kig a CPU temp 4,3GHz-en,aztán mire a venti egyet kapcsolt volna majd 70 fokon,addigra már vége is lett.

A vga közben 2D órajelen malmozik,tehát ott az Asusban a közös cső miatt, majdnem az egész hűtés a CPU-t segítette a teszt közben és úgy sem volt elég neki lényegében semmire.
Na ezekhez képest az a 100°C baromira sok,mer' ez egy lópikula terhelés nem volt tulajdonképpen.
Az árát nem is tudtam,csak másfél M?
Megéri !
1 Ft-ot nem tudnék ilyen hulladékért adni. -
matyee
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Egyetértek, biztos lehet rajta javítani UV-val, csak kérdés mennyit. Amúgy clevo kijelzője cserélhető, tudsz beletenni jobbat. Asus billentyűzete sincs a toppon szerintem, ott is jobb szvsz clevo. Ami még clevo mellett szól, hogy minden cserélhető, biost illetően is jobb az ellátottsága, mint asusnak. Nekem asus gépek nem tetszenek, főleg kinyitva egy parasztvakító csicsafos. Jó kis NBR community sztem elég sokáig életben fog tartani egy 775tm1-et, amíg az asus úgy van ahogy vetted. Azonos árnál sem érteném aki ez mellett dönt, de persze a marketing csillagos 5-ös!
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Minden vízálló amiben megáll a víz! Nem?

-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Szerintem az anyaga legalább cseppálló,beleférhet egy 4 cm-es gép is-de majd kiderül,megírja,aki rendelt ilyen géphez.
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Nem szép,az igaz,de legalább vízálló.Legalább nem látszik,hogy komoly gép lapul benne.

Azért a HP nem adja a nevét minden szeméthez.ha csak az akkut nézed,akkor is megéri.thomasvold : mi a baj vele?Gagyi az anyaga?
-
csacsa007
csendes tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Vagy esetleg ez működne mokolas nélkül?
https://www.laptopscreen.com/English/model/ASUS/ROG~STRIX~GL503VM/?hash=387930 -
csacsa007
csendes tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ezzel mondjuk működne g-synccel megfelelő bios társaságában a gl502vmk?
https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F192389136667 -
csacsa007
csendes tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
És ha egy 502vs biosát húzom rá, aminek gyárilag is van 120hz kijelzője? Úgy sem működne?
-
Dhampir
félisten
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ezelőtt melyik volt az utolsó "púptalan" mobil Intel proci széria? A Kaby Lake?

-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Lehet, hogy ennek a púposságnak van valami tudományos alapja?
És csak mi vagyunk olyan hülyék, hogy háttal ülünk a moziba? 
-
matyee
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Én alig tudom elhinni, h az intel ilyenre képes... ez már kezd az alja lenni...
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Nem semmi,ilyet nem tudtam volna elképzelni,hogy elő tud fordulni még napjainkban

Ilyenkor ha ezt a képet elküldik Inteléknek mi van? -
thomasvold
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Túl sok alatta a fogkrém

(#34327) Muerte: Igaz, így a hőfokok sem mérvadóak, mert nincs 100%-on nyaggatva a proci. De egy specifikus teszt teljesen más, mint egy játék vagy benchmark.
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Pont most írtam előtted valami hasonlót.

Ha ketten ugyanezt gondoltuk hirtelen, akkor lehet kivitelezhető a dolog, csak sokáig kell kitartania.
(#34174) MaxxDamage: Összedobunk neked egy jó gépet.

Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Acer Swift Go 14 AI Ultrabook - 3 év Garanciával!
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nem vagyok nagy notebook fan, de kulfoldre nem tudom vinni az asztali gepet igy kenytelen leszek ..
ha valaki főleg single játszik egyre inkább jobb alternatíve egy erősebb konzol. Multira még oldschool playereknek preferált pc, de amúgy annyit kell szórakozni mindennel, hogy ember kedve elmegy tőle...

Biztos nem ismeri fel a 16 millió szín közül. 

(már majdnem elindultam a 10 kilós kalapáccsal a malacpersely felé )
Megéri !
Muerte