Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Gaming notebook topik (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#7034) Jazz válasza Fücsök007 (#7030) üzenetére


Jazz
veterán

Ez nem teszt, csak egy kókler reklám, és még annak is béna, mert pont a lényegről nem beszél.:)

Ez már inkább teszt: [link]

Azért ilyen drága, mert olyan kijelzője van, ami nagyjából professzionális asztali monitoroknál érhető csak el.
Notiban is csak hasonló volt eddig, 2db (egyik sem tudta a pwm mentes szabályozást), és azok azok is Workstation-ökben (HP, DELL) 750$ felárért cserébe.

Egyrészt Adobe RGB 100% színtér lefedettséggel rendelkezik (amiről mi csak álmodhatunk, G751, 2 millás AW, bármelyik gép...mind 55% körüli).
A másik a PWM mentes fényerő szabályozás. Eddig úgy oldották meg a fényerő szabályozást, hogy négyszögjelet küldtek nagy frekvencián a ledekre. A felvillanások és kihunyások aránya határozta meg a fényerőt. De ez villódzást okozott, ami érzékelhető volt, zavaró, az arra érzékenyeknek fejfájást is okozhatott.
A Predator kijelzője meg folymatos háttérvilágítást ad, mint egy analóg szabályozású led, nem pedig felvillanások sorozatát adja.

Ez nagy pálfordulás az Acernél, mivel eddig neki voltak a leggyatrább kijelzőik. Most meg top World no.1. És ráadásul egy gamer gépnél. Történelmet írtak. :R

(#7031) capulet75:
Akkor a predatort neked találták ki.:) Én is erősen gondolkozok rajta. Pont lesajnálom az fps-t. A kijelző a legfontosabb (már akinek), hiszen azt bámulod állandó jelleggel, főleg hogy ha még dolgoznál is rajta.
Nekem még játékoknál is számít, hogy valami színtelen fakót nézegetek, vagy olyat ahol mesélnek a színek. Eddig ez csak Workstation-öknél volt elérhető, amik ugye 1.5 milla felett kezdődtek, és játékra kevésbé alkalmas kártyával rendelkeztek. (hatalmas poligon mennyiséget képesek megmozgatni sokszorosát mint egy gamer kártya, de shaderekben elmaradnak nyilván.)

[ Szerkesztve ]

free your mind

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Gaming notebook topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.