Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Gaming notebook topik (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#50024) RM007 válasza k-adi (#50023) üzenetére


RM007
addikt

Neked se volt még itt soha építő jellegű hozzászólásod. Sokat senki sem veszítene ha nem néznél be többet. :C
Rinya? :W Ja talán volt mire. Bár mindenki tudja rajtad kívűl kire irányúlt, két esetben is, meg is kaptam érte a büntit. A gépem meg már jó ideje döglött, nem szerepel....ha visszajön valaha egy külső adapter okán lesz, ami lesz akit fog érdekelni abban biztos lehetsz. És csak úgy megjegyzem a gépem nem őskövület, mint sokan céloznak rá, van itt helye, nagyobb tejlesítménnyel bír mint a korábban rám köpködő személyeké kiknek a véleményéből picit sem kértem.
Hiba esetén egyébként sokan néznek be ide és kérnek tanácsot......vagy osztanak meg információt mint tette azt KH is legutóbb.

Amúgy hogy legyen On is, már bánom hogy minden sz@rért mint amilyen egy pasztacsere volt korábban átszeltem a fél országot csak hogy találkozzak valakivel. A minimum szerintem ennek elsajátítása, nem beszélve olcsóbban is jövünk ki a végén belőle. Nálam maradt az MX4. A vaspaszta sem hozott sokkal jobb eredményt.

Na hála neked a mai nap lett megint egy hozzászólásom, pedig nem akartam. :)

Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity 4080 Super (desktop 320W)

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Gaming notebook topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.