Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Gaming notebook topik (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#47014) pokerdani50 válasza MaxxDamage (#47013) üzenetére


pokerdani50
csendes tag

Hát van egy laptopom amit nem mondanék olcsónak, egy Asus Scar 2 GL704GW, szerencsére elég jó áron hozzátudtam jutni még idén április 5-én, szóval egy új gépről beszélünk.
Csak sajnos annyi gondom van vele, hogy olyan szinten túlmelegszik, hogy akár 25%-ig felmegy a throttling játék közben. Próbáltam UV-t is de nem vált be. Ezek után elküldtem szervízbe, ugye Fixdirekt, ott a gyártói tesztek során lefagyott ami miatt alaplapcsere volt szükséges. Meg is csinálták, visszakaptam, az első pár nap még nem nagyon volt gond utána játék közben folyamatosan tért vissza a trottling. Ismét igényeltem a szervízt mert nem hinném hogy ez így normális és a számítógép életére nézve egészséges.

Ahogy a képeken is látható elég jól felmegy a hőfok is még vissza is esik jópárszor a CPU órajele. Jól gondolom, hogy ez már "kicsit" túl megy az elfogadható értékeken? Vagy van olyan egyáltalán hogy elfogadható mennyiségű trottling? A FixDirekt-nél és Asus-nál is azt mondták, hogy a 10% még elfogadható. Hát nem tudom.. Én úgy gondolom hogy egy teljesen új gépnél (ami egyszer szervízelt is) nem kellene jelentekezni a throttlingnak bár ezt lehet rosszul tudom. Ha a követező szervíz után is ez lesz akkor fogalmam sincs hogy mit tegyek a következőkben.. :( :F

Üdözlettel, Dániel

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Gaming notebook topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.