Hirdetés

2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Gaming notebook topik (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#22040) DamianB válasza Darth_Revan (#22034) üzenetére


DamianB
őstag

Köszönöm ezek nagyon hasznos tanácsok voltak :R
CCC nek még nem teljesen látom át a müködését de nem törlöm le mert ezen állítok mindent . Viszont a Proci overlockingot nem tölti be elindítom a programon belül és nem történik semmi. Igen a max fan kegyetlen fentebb írtam milyen hőfokok vannak mellette . Találtam egy köztes megoldást Fanokat Overlocking módba rakva 70-75 fokon tartja a gput cpu 80 környékén tartja elfogadható hőmérséklet és a gép se akar felszállni biosba nem akarok bele nyukálni mert akitől vettem ő állította be biosba hogy ilyen faszák legyenek a fanok és beszélltük hogy azt ne bolygassam .
Ezt a pubg tesztet pedig megcsinálom amit mondtál amint kész megírom de viszont milyen fan mellett ? Mert max mellett teljesen biztos hogy nem fog felmenni . Witcher nincs még meg de tervezem megvenni.

"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Gaming notebook topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.